Méh Misszióm

Méh Misszióm
méh, női méh

Látva, hallva, hogy lelkesen, néhány esetben valósággal harcos anyatigrisként kiállok a női méh egészségéért, megóvásáért különösen a hysterectomia (méh eltávolítás) ellen, gyakran kérdezik meg az Olvasók, Tanítványok, hogy miért fontos ennyire számomra a női méh témája.
méh erő kör,méhnővér képzésA méh és a női egészség kapcsolata
A méh a női egészség alapja, amiért alapvetően kiérdemli azt, hogy előtérbe helyezzem sőt kiemeljen a szervek közül. Ha a női méh egészséges, akkor a nő teste is egészséges, energikus; életvidám, tele van kreativitással.
A méh és a női energiarendszer kapcsolata
A méh a női energiarendszer energiagyűjtő, energiát tisztító és életenergiává átalakító szerve. Forrás, méghozzá az életenergia forrása a nő ÉS a férfi számára. Életenergia-forrás, ami táplálja a nőt és a férfit, és a kettejük szerelméből fogant gyermeket. Ebből azonnal adódik a női egészséghez a méh egészségének feltétele. Sőt adódik a párkapcsolat, a család egészsége is. Nem csak azért, mert a nőiség elsődleges feladata a táplálás, növelés, ezáltal maga a fizikai élelemkészítés is. Hanem pontosan azért ez a női elsődleges feladata, mert az ő teste, energetikai működése alkalmas erre a feladatra.
…és most ezen a ponton nem a méhről írok, hiszen arról számos cikket írtam, tanfolyamot tartok, hanem a személyes szakmaiságon túli motivációkról. A Méh Misszióról. 
Nekem magamnak egészséges a méhem, kisebb petefészek gyulladástól eltekintve nem volt más panaszom sosem. A menstruációm a kezdeti nehézségek és rendszertelenségek orvoslása, lelki és energetikai kezelése után rendeződött, hosszú évek óta fájdalommentes ÉS örömteli időszak a hónap során.
Mégis amióta csak kliensek érkeznek hozzám jelen volt a méh, a női szervek egészsége, megbetegedésének és a nőiség blokkjainak kérdése. Ezeket hozták a hozzám forduló nők. A szomorúság, a velük való mély együttérzés, a megrendülés és sokszor a felháborodás is bekapcsolt. Éreztem, ahogy felkúszik bennem a pumpa…és mindannyiszor igyekeztem lehetőleg benn tartani – hiszen ez az én reakcióm, nem a kliensemé! – átfordítani és lehetőség szerint az energiáját a segítő munkába fordítani, minőségében átalakítva őérte cselekedni.
A velük való foglalkozás, női útjuk segítése, nőiségükben való kibontakozásuk segítése közben természetesen a magam női útján is voltak megpróbáltatások, oldanivalók jócskán. Az egyik – éppen generációs – oldás közben találtunk rá nagymamám nőiségtörténetének boncolgatása kapcsán arra a tényre, hogy kivették a méhét. Mondván, “ha már úgyis ott járunk, minek a magának, kipakoljuk.” Már az oldás közben is düh és harag szakadt fel bennem az orvosa iránt. Hogy lehetséges ilyen? Hogy lehetséges az, hogy ha már ott járunk? minek az magának? és főként – már maga a szó is felháborító! – kipakoljuk?
További generációs oldások során derül fény több művi abortuszra, orvosi műhibákra, gyermekhalálokra. Fájdalmakat hordozó méhekre, szenvedéssel teli asszonysorsokra. S közben olyan generációs felmenőt is találtam, aki maga bába és javasasszony volt. Annak pozitív és annak – a megítélés szempontjai szerint – negatív velejáró “teendőivel”. Sok felgyűlt és átadott tudással, ámbár egy idő után, mire a nagymamáimhoz érünk a generációs láncolatban  “a tegyük, de ne beszéljünk róla hozzáállással” gondozták a kertjeiket, benne a gyógynövényeket, hogy mikor kell kéznél legyen. Mikor helyzet volt tették a dolgukat a családon belül és a hozzáfordulók között, gyógyítottak az erdő-mező és a kert növényeivel, kenéssel, beszélgetéssel, szeretettel.
Inkarnációs oldások közepette sorra találtam meg azokat az életeket, amelyek során az Élet Misztériumának felszentelt papnője voltam, aki ott áll a beavató kapuk során nőtársai mellett. Ott álltam a születés kapujában, az első szeretkezésre való felkészítések, a lélekhívások, a szülések, és a szakrális esküvők, de a halál kapujánál, átkísérőként is. Hol az Élet  Papnőjeként, hol a Halál Papnőjeként. Legtöbbször a Termékenység papnőjeként, aki a megszentelt szeretkezésre és foganásra készít fel, a szakrális szülést segíti elő. Rima asszonyként és aranyasszonyként, bábaként vagy táltosasszonyként, női tanítóként a nőiségért, az ÉLET SZENTSÉGéért.
Sorra jöttek fel az emlékek, ősi női tudások, felnyílt az örök női bölcsesség. És nem csak azért, mert előző életeket ismertem meg, sokkal inkább azért, mert időközben megértettem a méh jelentőségét, megismertem a női energiarendszer működését, a méh szerepét, mint dimenziókapu. Tanultam “magamat”, tanultam magamról, nőiségemről és női őseimtől, a nőiségről tanítóktól. Elsajátítottam női energiarendszer helyreállítását segítő energiagyakorlatokat (chi-kung, női jóga elsősorban). Ébredt és erősödött női teremtő erőm. A tapasztalatok alapján kidolgoztam, majd nőtársaim segítségével teszteltük és tovább finomítottam a Női Erőforrás Aktiváló mozgás formákat (Női Energia Fitneszként tanulhatod). Papnőképzésem során NagyBoldogAsszony papnőjévé szentelődtem, a női teljességet szolgáló és abba kísérő küldetéssel. Gyűjtöttem a nőiség elfeledett szakrális tudáskincseit, elásott gyöngyszemeit a régészeti leletekben, a néprajz segítségével a hagyományainkban, a népmesékben. Elindítottam az AranyAsszony Iskolát és számos női öntudatra, női tudásra ébresztő tanfolyamot tartottam.
aphollotemplomdelphiFelkerestem, avagy odavezérelt a szinkonicitás azokra a helyekre, ahol korábbi életeim során ezen küldetésben álltam. Köztük talán a legjobban meghatározó Delphi, ahol Görögország híres jósdáját, a Nagy Anyaistennőnek, a tengernek és a földnek szenteltek. Delphi, ami a Delphos szóból származik, maga is anyaméhet jelent. A felkérés már akkor megérkezett, de még évekig dédelgettem és növelgettem magamban azt a képzést, ami MéhNővér képzés néven  mára megszülethetett. De előtte még számos beavató élmény például Egyiptom földjén, az Indonéz szigetvilágban, a Karib területen, a Görög szigetvilágban, a Török területeken és Málta szigetén kísért, tanított, emelt. Sok felismerést és emléket hozott az Izraeli és Jordánia út, s a legutóbbi Iránba, Anahita kapcsán tett utam és kutatási munkám.
A folyamat egymást segítette, erősítette, építette. Az emlékezés gyöngyszemei felfűződtek és egy teljes női küldetés láncolattá lettek, melyben minden tudás, tapasztalás a női teljesség szolgálatát, a nőiségbe-avatást segíti. Legyen az a női önmegvalósítás bármely szintje, a női teljességbe nyílás útján.
Minden pillanatban további gyöngyszemek feltárulásával, melyeket örömmel fűzök fel és mutatok meg azoknak, akik felismerték nőiségükben rejlő kincseket és kiváncsiak, tudni és főként másként, teljes nőként szeretnének – végre – élni.
Ébreszd Méh-tudatosságodat és vele női teremtő erődet!

A méh az élet kapuja és egyben fenntartó energiaforrása. Amikor világunk újra tiszteli, értékeli, megbecsüli a nőt, az anyát, akkor a méh az erő, az életenergia forrásává válik – és öröm lesz úrrá a földön. De amikor a Nő hangja nem kerül meghallgatásra – a külvilágban vagy önmagunkban!, megválaszolatlan és elutasított marad, akkor a méh testi és tudati betegségek forrása lesz.


MIVEL ÉRDEMES KEZDENED?


készítettem egy az ALAPVETŐ MÉH TANÍTÁSOKAT ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓT, ezzel érdemes kezdened. S utána jöhet a Méh Erő Ébresztő KÖNYV, amelyből már olyan alapvető gyakorlatokat is megtanulhatsz, mellyel segítheted női erőd ébresztését. Érdemes utána a MéhKirálynő ONLINE TANFOLYAM folytadnod, ahol az anyasebekkel és már a női blokkok feltárásával, oldásával is foglalkozunk olyan írott anyagokkal, melyeket előadások, blokkoldó és felépítő meditációk kísérnek. Ezekre épül a SZEMÉLYES TANÍTÁS, GYÓGYÍTÁS, ahol az olyan gyakorlatokat tanulhatod meg, melyek kifejezetten személyes átadásúak, csak a tanító jelenlétében, általa kísérten biztonságosak végezni. Ezeket a Méh Erő Ébresztő tanfolyamon intim női körben tapasztalhatod meg, igazi, mély gyógyulással a nőiségedben és a nőkbe vetett bizalmad terén is.


Méh Tanítások - Szakrális nőiségDe jöjjön az, ami az ALAPJA, a MIÉRTJE és számodra a MOTIVÁCIÓJA lesz, hogy miért foglalkozz a saját méheddel,

miért fontos megismerned a női erőforrásaidat, ébreszd-tisztísd méhedet,

s vele női energiarendszeredet!

ITT TALÁLOD A VIDEÓT>>>


 
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!