Méh Tudatosság Ébresztő: Alapvető Méh Tanítások női EGÉSZségedért, női erődért

Méh Tudatosság Ébresztő: Alapvető Méh Tanítások női EGÉSZségedért, női erődért
Méh Tanítások - Szakrális nőiség

https://tudastar.pozsgainikoletta.com/termek/mehtisztito-es-meh-energetizalo-gyakorlatok-ajandek-videok/Köszöntelek méh tudatosságod ébredése alkalmával. Ha itt vagy az azt jelenti, hogy már hallottál a méhről, vagy egyenesen a méhed hangját hallottad meg. Felébredt benned a kíváncsiság, ami nagyon jó! A méh tanítások és gyakorlatok célja, hogy női energiarendszered legfontosabb szervét, méhedet, arra tudd használni, amiben a legnagyobb segítséget tudja neked adni, ez pedig az energia gyűjtés és táplálás. Tápláljon téged saját méhed, hogy aztán feltöltekezve, egészséges nőként magad is táplálhasd környezetedet, szeretteidet. Először magnak kell megerősödj, hogy adni tudj!
Nem is csigázlak tovább, jöjjenek  a nézni és hallgatni valók:

Itt kérheted az ingyenes Méh Tisztító és Méh Töltő Legfontosabb Gyakorlatok videóit:

Kattins ide:

Méhtisztító és Méh Energetizáló Gyakorlatok Ajándék Videók

Ha ettől többet szeretnél, vagy további gyakorlatokat ismernél meg, 


Méh Bölcsesség
Méh Erő Ébresztő könyv a női EGÉSZség és a női teremtő erő helyreállításáért

“A nők kelyhe napról napra megújul, energetizál, transzformál, teremt, amennyiben jól működik, nem szennyezett vagy blokkolt. Igen, a szerző személyes és szakmai tapasztalatai, kutatásai alapján nem kevesebbet állít, minthogy a női egészség alapvető feltétele a méh egészsége. Ha a nő méhe egészséges, a teste is egészséges, energikus, ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. Csipkerózsika-álmunkból ébreszt minket a szerző a könyv lapjain, hogy emlékezzünk, és elevenítsük fel azt a tudást, amely ott szunnyad bennünk és minden nőtársunkban. ” Méh Erő Ébresztő könyvről írt Szinopszis, Istvánkó Viktória

Kívánom, hogy nőként megismerd erődet és tudj élni kiapadhatatlan erőforrásaiddal önmagad, szeretteid és a világ javára!
Szeretettel és élet-szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!