Az Anya dolga átadni, a mi dolgunk, hogy átvegyük s átszűrjük

Az Anya dolga átadni, a mi dolgunk, hogy átvegyük s átszűrjük

Itt az anyák napja…s témául mára az édesanyák ajándékaira hívom fel figyelmed. Igen, ott vannak a szokásosan említettek, úgy mint a szeretet, a táplálás és hosszú évek gondozása, nevelése; de ott vannak azok az ajándékok is, amelyek rajta keresztül érkeztek hozzánk…és nem mindig látjuk őket valóban ajándékoknak.
Édesanyánk ajándékai: jók s rosszak, de értünk vannak
Gondolok itt az öröklött nehéz asszonysorsokra, a hitrendszeri blokkjainkra, melyek nem engedik meg, hogy teljes nőként éljünk. Ezekre szokták mondani a klienseim anyukái, hogy meg akarom a gyerekükkel utáltatni őket és mindenfélét a nyakukba akasztunk. Erre azt szoktam válaszolni, hogy valójában éppen azon dolgozom, hogy a gyermeke végre meglássa mindazt a jót, amit tőle kapott és lehetősége legyen szeretni őt… a már régen befagyott és felszínes kapcsolatuk helyett.

Anya

Az anya-gyerek kapcsolat a személyiségünk alapja
Olyan meghatározó mintákat kapunk itt, mint az ősbizalom, a biztonságérzetünk, a szeretet nyelveink kielégülése vagy mellőzöttsége; csak hogy néhányat említsek közülük. Terapeuták mondják, hogy amíg az anya-gyerek kapcsolat nincsen rendezve, addig nem élhetünk valóban szabadon, s nem lehetünk önazonosak sem.
Így voltam ezzel én is. Az önmagammá válásom útján a legtöbb ráébredést a családomból hozott negatív minták felismerése és átírása hozta. A felismerésben és az újraírási munkában a kineziológia, a dráma technikák és a családállítás segített nekem a legtöbbet. Ezért lettem mára a TEK kineziológia oktatója, és Személyiség Integrációs Trénerként a kineziológia, drámatechnikák és a családállítás ötvözője.
Hogyan lehet úgy gyógyítani a családomat, hogy a családtagok nincsenek jelen?
A SzInT egyik kulcs eleme, hogy minden családi szereplőt fel tudunk állítani képviselők segítségével. Így magán az állítón kívül senkinek nem kell jelen lennie az állítson/oldáson. A mező egyszerűen “bemozgatja” a képviselőket oda, abban a pozícióba, ahol a családban elfoglalt helye van. Minden előképzettség nélkül, hitrendszertől függetlenül!, megtörténik az elmozdulás és képviselőként azt érzed, hogy valamerre menned kell, mozdulnod kell. Nincs más dolgod mint addig követni ezt a belső érzést, amíg a helyedre nem kerülsz. Az érzéseket aztán megosztjuk és az oldási folyamat elindul.
A családi mintáink gyógyítása bennünk történik meg

Elsősorban a bennünk meglévő programok és generációról-generációra átörökített, a DNS-ben kódolt minták oldása történik az állítás/ oldás folyamatában.
A múltat nem tudjuk megváltoztatni, de a hozzá való viszonyulásunkat igen. Megváltoztathatjuk múltbéli történéssel kapcsolatos érzéseinket, hozzáállásunkat és kommunikációnkat…jobban mondva az egész család kommunikációját lehetőségünk van megváltoztatni, átírni. Az állítás / oldás folyamatában a családtörténetünkön dolgozunk, a bennünk élő családképet és annak teljes energetikai rendszerét gyógyítjuk. Ez közvetlenül visszahat a család többi tagjára is, annyiban, hogy számukra könnyebbé válik ugyanazon minták megélése, elengedése. Az oldással az állítóban rendeződik a családtörténet, mentesül a családi mintától, és vele együtt a családban mindenki megkapja a lehetőséget az oldódásra és a szabad választásra.

Bővebben a SzInT-ről:
Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről>>>

Miért szükséges a múltat kutatni, a gyökereinket megismerni?
Erre egy Hellinger idézettel válaszolnék: “Gyökerek nélkül nem lehet repülni”. Amíg nincsenek gyökereink és nem kapunk belőle tápláló erőt, addig soha nem merünk majd felszállni és önmagunk útját járva szárnyalni.
…és pont ez az, amiben az ÉDESANYA a legtöbbet adhatja gyermekének: gyökereket és szárnyakat:
Gyökereket a biztonsághoz, önbizalomhoz és erős szárnyakat az önmagunkká váláshoz, a világ felfedezéséhez, a lélekcélunk betöltéséhez.
Biztos gyökereket, méghozzá arany gyökereket kívánok Neked, hogy valóban kibonthasd a szárnyaid!
Ehhez segítségül hívhatod a Személyiség Integrációs Tréningek állításait, a kineziológiai kezeléseket és az alábbi távoktató csomagot is:

Arany Gyökér

Előadás és meditáció

 • a családi minták felismeréshez
 • a negatív minták átírásához
 • a múlttal való megbékéléshez
 • a gyökereid megerősítéséhez
 • a múltból fakadó erő magadhoz vételéhez
 • 3 óra tanítás, meditáció a családból hozott negatív minták tisztításához 2500Ft-ért.  Bővebben az Arany Gyökerekről>>>

Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta

Megosztás Facebookon

“Az Anya dolga átadni, a mi dolgunk, hogy átvegyük s átszűrjük” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szia Nikol! Mikor tartod a fent emlitett Arany Gyoker meditációs napot? Szép napot Neked és minden Anyukanak, leendő Anyukanak! D

  Válasz
  • Szia Detty!
   Az Arany Gyökér előadás és meditáció nem mostani program, viszont készült belőle felvétel …és mivel általános érvényű (de nagyon remélem, hogy nem örökérvényű:) családi háttértörténet és sorsmintázati tisztítás van benne ezért ajánlom azoknak, akik eljönnek egy SzInT állítás-napra, de szeretnének ezen kívül maguk is dolgozni; illetve, akik nem tudnak eljönni valamilyen okból kifolyólag, azok otthon is tudjanak dolgozni saját meghatározó családtörténetükön és blokkjaikon:)
   Nikol

   Válasz

Szólj hozzá!