A tested emlékszik az EGYSÉGre – ugye tudod?

A tested emlékszik az EGYSÉGre – ugye tudod?

A múlt héten hazaértünk a nyaralásból, melyet Görögország után még egy jobb agyféltekés rajz és jógatáborral koronáztunk meg. A tábor miatt hamarabb hazajöttünk, és jól tettük, hogy így döntöttünk:) Bár nem a pihenésről, de mindenképpen a kikapcsolódásról szóltak a szabadságunk hetei.
Élményekben gazdag, felismerésekben bővelkedő napjaink voltak, melyek nem csak érzelmileg és testileg, de spirituális értelemben is feltöltődést hoztak.  A nyaralásunk a boldogság szigetéről (Kréta) a bőség és fény szigetére (Szantorini), majd a harmónia templomába (Delphi) vezetett bennünket. A boldogságról, a bőségről, az egységről és az egészségről elmélkedtem s tapasztaltam közben. Hosszasan tudnék mesélni Neked mindezekről és itt-ott fogok is. De mostanra egy felismerést választottam, melyet már most megosztanék Veled.
Egész életünkben visszavágyunk – és visszaigyekszünk a paradicsomba
Már az életünk első hónapjaiban, a fogantatásunktól fogva megkapjuk a legteljesebb fizikai szintű élményt: folyamatos, megszakítások nélküli bőség állapotban, hordozottan lebegünk édesanyánk méhében. Bármi is ért bennünket a későbbi életszakaszokban, a magzati korunk magában hordozza a teljesség élményét. Tehát sejtszinten bennünk van, méghozzá egyszer már megélt szinten az egység és teljesség állapota.
EGÉSZ-ség van jelen minden tekintetben…
…hisz nem érzékeljük még az édesanyánktól való elkülönültségünket sem. Egységben vagyunk önmagunkkal és a környezetünkkel. Megkaptuk hát azt az élet-beavatást, ami a paradicsomi létbe, az édenkert érzésébe vezet bennünket.
Kiűzetés és Visszatérés
A születésünkkel – bármilyen volt is- megéljük a kiűzetést a Paradicsomból. Ezzel pedig a motivációt és az útirányt is ajándékul kapjuk az életünkhöz: Ha  létezik Paradicsom és ha mi magunk is voltunk ott (testileg-lelkileg megélve), akkor oda vissza is tudunk jutni. Nyilván nem édesanyánk hüvelyén keresztül kell oda visszamásznunk – bár a gyerekek ezt szokták így megfogalmazni 🙂 – sokkal inkább egy saját magunk teremtette belső biztonságérzetre alapozott, Új Paradicsomi állapotot kell megteremtenünk. Újra megteremteni és ezáltal újjászülni önmagunkat a saját életünkben.
Mindehhez elindulunk egy úton, megismerjük önmagunkat, megértjük, hogy miként és hogyan állíthatjuk vissza a régen elveszettnek hitt egységet, biztonságot és teljességet. Közben megvalósítjuk önmagunkat, valóban önazonossá válunk, boldogságra lelünk a létünkben.
A testünk a legnagyobb segítőtársunk ezen az úton!
Bár volt egy kor – melyből kifelé tartunk már, mely a testet lealacsonyította és a vele kapcsolatos megéléseket szégyenletesnek tartotta, szerencsére ebből már kifelé tartunk. Újra felfedezzük a testtudatosságban rejlő tanításokat, a tudatos figyelem gyakorlását, a tudatos légzést. Újra kapcsolódunk a testünk érzeteivel és megengedjük, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.  A testünk mindeközben visszajelzéseket ad számunkra a jól-létünkről, az egész-ségünk = egységünk állapotáról. A tünetek nyelvén jelzi a nagyobb és tartósabban fennálló kilengéseket. Így utat is mutat az egészségbe való visszatérésünkhez.
A testünk emlékszik a Paradicsomra
A sejtmemóriánk emlékszik mindarra a jóra, amiben fogant – a gyönyör pillanataira, a szerelmetes ölelésre, melyben fogantunk. Az életünk a gyönyörben, az örömben, a szerelemben kezdődik. Nem születhettünk ezért másra mint az örömre, szerelemre, gyönyörre.
A héten szerdán az Újjászületés Esten ide, ebbe a gyönyörteli, teljességet adó, egységben nyugvó létbe szüljük újjá magunkat. Szintén 29-én, napközben a Személyiség Integrációs Tréning állításain keressük meg az egység megbomlásának pillanatait, okait négy idősíkon: jelenben, fogantatástól, generációban és az előző életek terén.

“A testünk emlékszik az EGYSÉGre, hiszen a kettévált világ eggyé válásának pillanatában fogantunk meg. A nullpontunk valójában a létöröm és a teljesség állapota. A sejtjeink, belőlük a szerveink ebben fejlődnek ki – emlékeznek és emlékeztetnek bennünket az EGÉSZségünk eredendő állapotára.” (P.N.)

Az egészség helyre állításán dolgozunk augusztus 29-én és az állítók által hozott betegségek mögött tárjuk fel a múltban, szervekhez kapcsolódóan, generációs örökséggel és sorsmintázatokkal terhelt okokat. A családállítás, drámamódszerek és a kineziológia módszereivel betegségeket, szerveket állítunk fel, hogy rálássunk az egyensúly megbomlásának okára, generációról-generációra átörökített blokkrendszerére, testi-lelki hátterére.

Még 2 állítói és 4 résztvevői hely van!

Számomra a betegségek és funkcionális testi problémák mögé nézés, és így a gyógyulás más útjainak feltárása különösen érdekes. Csodálatos lehetőség, hogy bele léphetünk saját testünkbe, a szerveink érzéseit láthatjuk kivetülni, beszélgethetünk velük, segíthetünk számukra és ezáltal számunkra is egy élhetőbb, egészségesebb életet élni…ebben a fizikai testben megteremteni és megélni az EGYSÉGet, EGÉSZséget.

“Volt, hogy szív voltam, volt, hogy a méh szerepét kaptam – de mindegyik különleges, belső élményt adott. Végre tudtam kapcsolódni a saját szerveimmel, a saját testemmel.” /idézet egy korábbi résztvevő visszajelzéséből/

AUGUSZTUS 29. SorsFordulópont az Egészségedben

szerda 9:30-16:30


Egészség és betegség témában állítunk: fókuszban a szervek, betegségek, makacs tünetek, migrén, allergia, stb.
Lépj be a testedbe, ismerd meg kik laknak odabenn, hogyan éreznek, láss rá hogy jön létre a betegség, s hogy jöhet létre az egész-ség újra.
4 résztvevő képviselői hely és 2 ÁLLÍTÓI hely  van még>>>

Állítások/oldások témái:

Témák:

  • krónikus fizikai betegségek
  • pszichoszomatikus
  • szorongás, pánik, depresszió

További információkhoz és a jelentkezéshez kattints ide:

MegOldás minden SzInT-en>>>
***
A program helyszíne:
Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em.4.
***

Két korábbi Egészség/Betegség Fókuszú SzInT nap állításainak összefoglalását olvashatod itt:

Szorongás /mióma / fájó testtájak / stroke / mozgásképtelenség témákban>>>

Nőgyógyászati fertőzések / lumbágó / migrénes fejfájás témában>>>

Ma már szeretek a testemben, a saját bőrömben élni!
Számomra a betegségek és funkcionális testi problémák mögé nézés, és így a gyógyulás más útjainak feltárása különösen érdekes. Csodálatos lehetőség, hogy bele léphetünk saját testünkbe, a szerveink érzéseit láthatjuk kivetülni, beszélgethetünk velük, segíthetünk számukra és ezáltal számunkra is egy élhetőbb, egészségesebb életet élni…ebben a fizikai testben megteremteni és megélni az EGYSÉGet, EGÉSZséget.

Kívánom az egész-ség áldott állapotát, az    egész-ség megélését, s fentartását Neked!

 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!