A Földet és az Eget egyszerre választom – az istenivel termékenyülök meg

A Földet és az Eget egyszerre választom – az istenivel termékenyülök meg

A Földet és az Eget egyszerre választom …hiszen nincs e kettő szétválasztva bennem.

Mondtam a vasárnapi Új Valóság Teremtő Nap egyik meditációjában. Teljességgel rendben van bennem az is, amikor az önmenedzsmenttel, marketinggel foglalkozom,  vállalkozónői összejövetelre megyek;  meditálok, meditációt tartok, csatornázok vagy éppen Mikulás napi buliba viszem a kisfiamat, mézeskalácsot sütök és a karácsonyra készülődök.

Nem kell váltanom sem már a kettő között…mivel nincs a fizikai és a spirituális világ szétválasztva bennem

A hajdanvolt szétválasztottságot magába ölelte az egység.  Az egységbe rendeződöttségem  nem attól függ, hogy éppen mit vagy kit élek magamból, hogy éppen hol vagyok és mit csinálok. Attól függ, hogy tudom-e magamat választani és a pillanatban teljességgel az lenni, aki vagyok.

Én pedig a telességet választom újra és újra. Ez az új valóságom alapja, én ezt teremtem a mindennapokban.

…és gyönyörködtem mindabban a csodában, amit a vasárnapi új valóság teremtők elém tártak. Saját szentélyt alkottak maguknak és abban végezték a nap gyakorlatait, benne feloldva önnön kételyeiket. Gyönyörű alkotások keletkeztek, sokszínűek és egyediségükben teljesek. Az alkotás teremtés a fizikai szinten, és mindannyian tudunk alkotni, teremteni. …és nem kell nagy dolgokra gondolnod rögtön…mert igenis teremtés az, amikor megannyi hozzávalóból ebédet főzöl a családodnak, elkészíted a napi sminkedet, összerendezed a család ruháit, feldíszíted az ünnepi asztalt.

Mindannyian teremtők vagyunk, de ehhez először termékennyé kell válnunk

– írtam a Válts Valóra az Életed című könyvemben. Be kell fogadnunk legigazabb önvalónk teljességét és ezzel a legtisztább minőségünkkel “megtermékenyülve” tudjuk megteremteni az Igaz Valóságunkat.

Az Új Föld álmát szülöm minden nappal a valóságba

Az istenivel termékenyülök meg, amikor írok. Ihletett írásnak nevezem, pedig sokszor “csak” önfejlesztő célzatú, tanító-emlékeztető-másokat motiváló sorokat írok. Kristály vagyok, ami befogadja a fényt és megannyi színben, irányban szórja szét – hogy a fény befogadható legyen kinek-kinek saját hullámhosszán.

Úr Isten, 6 könyved jelenik meg? Mikor írtad őket?

– kérdezték tőlem a napokban többen különböző megfogalmazásokban. Mikor írtad őket? Jó 8 éve írom őket. Ennyi ideje vagyok velük várandós:) Nagyon is itt volt az ideje, hogy megszülessenek és szabadon járhassanak-kelhessenek kézről kézre. De mégis hogy történt, hogy egyszerre ennyit? Egy gát szabadult fel bennem tavasz táján, melynek eredménye a kiáradás most már fizikai formája is. De mint a víz hömpölygő folyamánál is lenni szokott, volt előzménye. Bár a gáton innen látható volt egy-egy vízfolyam, a mederbe a hatalmas víztömeg, ami a gát fölött várakozott most áradt be. Nem történt más, mint végre a saját medrében folyik a teljességgel áldott víz:)

Köszöntelek Írónő! Áldás legyen a tolladon!

– írta ma nekem egy olvasóm. Azt hiszem én vagyok az az írónő, aki nem tudta magáról, hogy írónő. Valahogy az íróvá nyilvánításhoz nekem a szépirodalmi művek kapcsolódnak. Azaz az író = szépíró. Erre azt írta a levélíróm, hogy “de hiszen Te nemhogy szépen, hanem gyönyörűen írsz. Itt az ideje elfogadnod, hogy ÍRSZ és hogy ilyen írás-áldással igenis ÍRÓNŐ vagy!”

Az életem során írt verseim, majd a könyveimmel való várandósság és megszületésük avatott be az írásba. Hiszem, hogy a beavatás soha nem ér véget és mindig lesz mit csiszolni az írásokon. De végül is be kellett ismerjem, hogy szépeknek tartom a könyveket, a borítójukkal együtt. Így ha még szépírónak nem is tartom magam,  szépen írónak már igen:) Ekkor eszembe jutott néhány előző élet, melyben igenis  írónő voltam ÉS szépírásban forgattam a tollam.

Az Új könyvekhez>>> elkészítettem a könyvleírásokat és az előszót is tartalmazó könyvajánlókat. Az elégedettség áldásával dolgozom most azért, hogy a könyvek eljussanak hozzád és azokhoz, akiket hozzásegíthet a személyes és nőiségükben való kiteljesedéshez.

Barátnőm szavait idézem, melyeket magamhoz ölelésük után a könyveimmel együtt indítok útnak:

“Szívem szirma szeretlek, szállj nyugatról keletnek!  Északról meg dél felé, szállj, szállj, szállj százfelé” (Hétszínirág c. orosz tanmeséből)

Szálljatok, hát bátran könyveim, az Isten és az Istennő áldása legyen rajtatok!

A könyvek immár megrendelhetők a honlapon>>>, átvehetők a programjaimon és postai utánvéttel. Hamarosan könyvterjesztőknél és a bookline.hu-n is elérhető!

A legközelebbi és egyben az év utolsó programján ott lesz velem mind a 6 könyv és kedvezményes áron kaphatók lesznek!

Gyere és ünnepelj velem, velünk!

FÉNY-ÜNNEPi Szíves-ÖrömEST dec.21-én 18 órától:

A szívem a lelkem valóságára nyíló szemem című programon>>

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

írónő (ezt még azért szoknom kell:)

ui: A könyveim nyomtatása zajlik,  kövesd a folyamatot a Facebook-on! Ha tetszenek a borítók szívesen fogadoma LIKE-okat:)
*

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!