Megrendelőlap a könyvekhez

Megrendelőlap a könyvekhez

Örömömre szolgál, hogy a Női Önmegvalósítás Kincsestár sorozatából választasz magadnak könyvet az önfejlesztéshez, segítséget önmagad kiteljesítéséhez!

1. A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség gyógyító virága – 3.  ÚJ KIADÁS!

2. Pozitív Énképfejlesztés Nőknek – negatív énképből valódi önmagadhoz 

3. Az Önmenedzsment MesterNője – hogyan valósítsd meg önmagad nőként a 21. században

4. Váltsd valóra az életed! – A célmegvalósítás mesterkulcsai

5. Váltsd valóra az életed! – Célmegvalósítás AKTIVÁTOR: feladat-és inspirációgyűjtemény

6. A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások és pénzkezelési praktikák nőknek

7. Méh Erő Ébresztő – méh tanítások, szakrális nőiség, női energetika, gyakorlatok 2017.06.21-el jelent meg, már a 8. kiadásnál tart!


A megrendelés menete

A megrendelő űrlap kitöltésével tudsz könyvet rendelni. Itt meg is adhatod, hogy milyen módon szeretnéd átvenni a megrendelt könyvet/könyveket. Jelenleg a postai MPL futáros HÁZHOZSZÁLLÍTÁSOS a választható megoldás. A megrendelésedet visszaigazoljuk pár percen belül a megadott e-mail címeden, melyben pontos tájékoztatást kapsz arról, hogy  hogyan jut el hozzád a könyv a kérésednek megfelelően.

Megrendelés

Kérlek figyelmesen töltsd ki az adataidat! KÜLÖNÖSEN a postai küldések kapcsán fontos a pontos címed, hiszen, ha a Posta visszahozza a küldeményt, akkor azt nekem újra kell postázni és neked pedig újra kell fizetned. Köszönöm, hogy odafigyelsz erre!

A KÖNYV MEGRENDELÉSÉHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:

Az átvételre két lehetőség van:

 1. banki előre utalással és postai kiszállítással BELFÖLDÖN (megrendelt könyv/ek ára + 1800Ft szállítási költség (ez max 2 könyv súlyának megfelelő csomagár, ha többet rendelsz  emelkedik a postai árazás szerint)
 2. személyes átvétel programjaimon vagy adott hirdetett akció szerint megadott időpontokban (a születésnapi akcióban ez nem elérhető)

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét már nem választható!
Banki átutalás és postázás (MPL futár 1800Ft belföldön)
Személyesen programon  jelenleg nem elérhető
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed (cég címe vagy postacím):*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:Megrendelésed köszönöm!

Az elektronikus úton leadott megrendeléssel kapcsolatos információk:

1.  A megrendelés leadásával tudomásul veszed, hogy a megrendelés szerződéskötésnek minősül, amely az általad bejelölt könyvre/könyvekre vonatkozik.
2.   Tudomásul veszed azt is, hogy az elektronikus úton kötött szerződések esetén  jogod van, 8 napon belül elállni a szerződéstől. Ezt az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak, és a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet mondja ki.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállás esetén kérünk írj egy megrendelést lemondó nyilatkozatot, röviden e-mailben. Köszönjük! A szerződést a megrendelés leadásával Pozsgai Nikoletta egyéni vállalkozóval kötöd, kapcsolat: noionmegvalositas kukac gmail pont com.

“Megrendelőlap a könyvekhez” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Csodálatos az a munka, az az önátadás, amit végzel kedves Írónő! Gratulálok a könyveidhez ! Légy áldott olvasóiddal együtt!

  Válasz
 2. Kedves Nikoletta!
  Nagy érdeklődéssel követem a VNTV-n látható beszélgetéseket. Nagyon tetszenek, Gratulálok!
  Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

  Tisztelettel:M. Emil

  Válasz

Szólj hozzá!