Archive

Asztrológia

A Belső Mars Felemelése

10 milliószoros teremtő napi meditáció: A Mars Belső Felemelése ONLINE ELŐADÁS * BLOKKOLDÁS * FELÉPÍTŐ MEDITÁCIÓ 2022.03.18. 18:00-21:00 Oldd fel az erőtől való félelem okát! A 10 milliószoros teremtő napi

Olvass tovább
Női Önmegvalósítás

Nagy Éves Női Önmegvalósítás Tanfolyam

Nagy Éves Női Önmegvalósítás Tanfolyam A 4 nagy pillért jelentő önfejlesztő tanfolyamot is magában foglaló női önmegvalósítás tanfolyam komplex tartalmú, mély önismereti és önfejlesztési lehetőséget hozó 12 hónapjának tartalma magában

Olvass tovább
KönyvAjánló

Céltervezési bakik

Tudnod kell, mennyit vagy hajlandó más területekre szánt energiáidból és idődből elvenni azért, hogy valami újnak megnyilvánulási lehetőséget teremts!

Olvass tovább
KönyvAjánló

A Céltervezés 7 lépése

A célkitűzés-célmegvalósítás hatékonysága kiemelten fontos az önmegvalósításban. Ha önmagadat megtalálod, a céljaidat felismered és el is éred, akkor az életed s benne Te magad valóra válsz.

Olvass tovább
KönyvAjánló

A Sikeres Céltervezés lépései

A tervezés képes feloldani a hatalmas távolságot a célod és a valóság között, a terv lesz az összekötő kapocs a vágyott dolgok és a mostani élethelyzeted, érzéseid, megéléseid között

Olvass tovább
KönyvAjánló

Problémafeltárás és Célkitűzés

A jövőképed megalkotásával már tudjuk, hogy mi felé szeretnél haladni. Ahhoz, hogy el tudj indulni, szükséged lesz még arra is, hogy megállapítsd, hol vagy most, és mi történik az életedben veled.

Olvass tovább
KönyvAjánló

Építsd a Jövőképed!

Ha már megalkottad azt a jövőképet, amely érzelmi energiával és lelkesedéssel tud feltölteni nap, mint nap, ami pozitív, feltölt, és általa lehetővé teszed önmagadnak a pozitív fókuszt, a haladás lehetőségét, egy nagyobb kép szemlélését.

Olvass tovább
KönyvAjánló

Célok és Célkitűzés

A célok kitűzésének és megvalósításának szokása egyértelműen és bizonyítottan hozzájárul a sikerek eléréséhez. Az emberek nagy többsége mégsem rendelkezik konkrétan megfogalmazott célokkal! Miért?

Olvass tovább