A Belső Mars Felemelése

A Belső Mars Felemelése

10 milliószoros teremtő napi meditáció:

A Mars Belső Felemelése

ONLINE ELŐADÁS * BLOKKOLDÁS * FELÉPÍTŐ MEDITÁCIÓ

2022.03.18. 18:00-21:00

Oldd fel az erőtől való félelem okát! A 10 milliószoros teremtő napi előadás elmondja a hogyanokat, a blokkoldó meditációban és felépítő folyamatban az erőt, a teremtő erőt gyógyítjuk. A belső Mars – mint az erő bolygója – megismerése felé indulunk, helyrehozni az erővel való viszonyunkat. Külvilágban a háborúság, versengés, agresszivátás belül fordítható meg, belül emelhető fel. 

A Mars bolygó a túléléshez és az impulzusokhoz kapcsolódik, valamint a szexuális vágyakat jelképezi. A Mars a Háború Istenével is kapcsolatban áll, és az első állatöv, a Kos uralkodója. A Mars születési horoszkópban való elhelyezkedése meghatározza az egyén szexuális természetét, azt, ahogyan kifejezi belső ösztöneit, megéli dühét, haragját. Minden aspektusában az ösztönkésztetéseink felismerése majd uralása vezet a Mars felemeléséhez.

ÖSSZEFOGLALÓ ELŐADÁS AZ ERŐ-ERŐSZAK KÉRDÉSIERŐL
Kiegészítő érdekességek a MARS asztrológiai jelentéséről, hatásairól:

Az est során előadásban megismerhetetd a Mars bolygó hatásait, nemcsak mint égi planéta, hanem mint sorsformáló erő. A személyiségünk szintjén ható belső énrészünk.

BLOKKOLDÓ MEDITÁCIÓ:

A blokkoldó meditációban a Marshoz kapcsolódó témákkal foglalkozunk. Köztük a külső agresszió, ami külső viszálykodásban, háborúságban, konfliktusokban, és belső agresszióban, önmagunk ellen fordiított agresszióban ismerhető fel. Utóbbi gyakran jelenik meg autoimmun betegségekben és még gyakrabban jelenik meg az önszabotázs legkülönfélébb formáiban. A szexualitás elfojtása, vagy akár túlfűtöttsége, a versengés és rivalizáció kérdései…és ezek csak néhány kiemelt marsikus hatás bennünk!

A Mars Belső Felemélése folyamatban a cél saját magunkban megismerni és uralni a Mars erejét. A blokkoldásban külön foglalkozunk a félelem és a pánik megjelenésével az egyéni és a kollektív emberi mezőben.

FELÉPÍTŐ MEDITÁCIÓ:

A felépítő meditációban a Mars pozitív aspektusaival foglakozunk, és egy olyan belső gyakorlatot adok át, amivel a Mars belső felemelése lehetséges.

Mikor lesz a Mars Belső Felemelése program?

2022. 03.18. 18:00-21:00 ONLINE zoom program segítségével.

Mennyi a program részvételi díja?

1. OPCIÓ: Mars Alapcsomag: 10 000Ft – A Mars Belső Felemélése online est előadás, blokkoldó és felépítő meditáció

2. OPCIÓ: ÉletIránytű Csomag 20 000Ft a teljes havi ÉletIránytű havi online ön-és sorsismereti tanfolyammal együtt, ami a Mars hónapjában a Teremtő Erő Felszabadítását célozza.

Márciusban bevezető kedvezmény!!!

Csak 15 000Ft a havi program ára!

Havi 1 életterületet tekintünk át: feltáró és segítő kérdések mentén kapcsolódó aszrológiai jegy és uralkodó bolygó/égitest meditációkkal. 12 hónapos ÉletIránytű Online Tanfolyam tehát 12 hónap * 12 életterület * 12 égitest * 12 szakrális szám köré szerveződik.

Cél: a belső megismerés folyamata mellett a csillagerők-sorserők megismerése, a kapcsolódó életterület tisztítása, blokkoldása, rendbe tétele. Elsőként a Mars bolygóval kezdünk, amihez az asztrológia első ház kapcsolódik.

Az önismereti folyamat azok számára is nyitott, akik nem akarnak PersonaScope elemző-tanácsadóvá válni, vagy még nem tudják, hogy szeretnék-e megtanulni ezt a komplex, de integratív módszert. Részletes információ az ÉletIránytű havi online tanfolyamról itt található>>>

Folyamatosan van lehetőség saját PersonaScope személyiség-és életútelemzést kérned, melyet online vagy személyes konzultáció során beszélek át veled a háttérelemzések elkészítése után. Használt módszerek: több asztrológiai ág, asztrozófia, szám és névmisztika és core connection, valamint kronobiológia. Részletes információ a PersonaScope módszeréről, előnyeiről, hatásairól és a személyes konzultáció kapcsán itt található>>

10 milliószoros napi meditáció a félelem oldására
JELENTKEZÉS:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot! A megadott e-mail címre érkeznek az utalási tudnivalók, az online estre és/vagy a havi online tanfolyamhoz szükséges további információk. Számlaadatok megadása fontos az elektronikus számla kiállításához. 

A kedvezményes első hónaphoz is a 20 000Ft-os opciót jelöld kérlek, de e-mailben már ott lesz a -5000Ft kedvezményes utalási információ! 

Várlak szeretettel!

ismerd meg a rád ható bolygóerőket, sorsdinamikákat! Ismerd fel és szabadítsd fel teremtő erődet! 

Pozsgai Nikoletta

 A PersonaScope személyiség és életútelemző módszer kidolgozója, oktatója

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!