AranyBölcső, Lélekhívás és Szakrális Szülő tanfolyam

AranyBölcső, Lélekhívás és Szakrális Szülő tanfolyam
szakrális anya
névadó szertartás
A gyermek a legnagyobb ajándék

LÉLEKHÍVÁS

Foganás-fogantatásra felkészítő tanfolyam

A gyermekáldás vágya megfogant már benned. Szeretnél és szeretnétek pároddal gyermeket. Valamiért mégis nehezen érkezik meg. Már annyi mindent megtettetek, de mégis várat magára. Ha magadra ismersz e sorokban, akkor neked szól e tanfolyam. 
Gyermeket vágyók számára a (leendő) szülőknek kell megérkezni a baba fogadását lehetővé tevő állapotba. A baba érkezése nem akarás kérdése. Sokkal inkább odaadottság, befogadóképesség és elfogadás. 
 Mindezért 4 pilléren dolgozunk a tanfolyamon:

  1. Fogadóképesség előkészítése testi/energetikai/lelki értelemben
  2. szülőségre felkészülés testi/lelki értelemben
  3. a baba foganását akadályozó elemek/blokkok felismerése és oldása is
  4. a kapcsolat, párkapcsolati megerősítése

 Erre a tanfolyamra éppúgy szerettel fogadok női és férfi résztvevőket, párokat is. 

2019. október 20-án, vasárnap, 10:00-17:00

Grál Ház, Budapest, 1072 Erzsébet krt. 58.

Aranybölcső: Lélekhívás

Visszajelzés válogatás a Lélekhívás Tanfolyam korábbi résztvevőitől:

“Kedves Nikol! A hétvégére nincsenek szavak! Igaz csak 28 èves vagyok, de sok dologgal foglalkoztam màr, viszont ez egyszerűen mindent felülírt! Hàlàs vagyok és àldom a sorsot, hogy hozzàd irànyított. Egyszerűen nem tudok betelni a könyveiddel, a meditációiddal, az előadásaiddal. Olyan mint ha hazaérkezeztm volna nàlad! Szuper volt a tanfolyam felépítése. Nagyon erőteljes volt a mèhàldàs és külön köszönöm, hogy ilyen szèpen figyelemmel voltàl párom távollétére és ahol lehetett Őt is bevonhattuk. (…)Nagy támasz lehet ez a lehetőség mindannyiunk szàmàra, akik babát szeretnénk.  Az új kis lèlek azóta bombàz a kis jeleivel, igyekszem jegyzetelni. Ahol és akinek csak tudom ajànlom ezt a tanfolyamot mindenkinek!! Annyira sok párnak segíthet!! Klaudia”
A férfiak és a párok is szívesen jöttek, megerősödött kapcsolattal mentek
“Maradandó élményt kaptam. Indító impulzust adott, hogy a blokkok, melyek akadályozzák a teremtő erőmet, oldódjanak. Segített magammal és a párommal mélyebben kapcsolódni. Meleg, szeretetteljes légkört alakítottál ki, amiért nagyon hálás vagyok. Minden a helyén volt, szépen felépítetted a folyamatot. Az első meditáció katartikus élmény volt, tényleg újra éreztem hogy mi a szerelem, éreztem a párom igazi lényét, és az egymásra találást….huuu fantasztikus. A másodiknál nagyon erős tisztulási folyamatot éltem át. Köszönöm az élményt és a támogató segítséget! Szeretettel ölellek,  Mariann”
“A páros kezelés nagyon mély élmény volt. Szerelmeskedés után, összefonódva szoktam ezt a csodát érezni a párommal. Úgy érzem ezzel kapcsolatban lesznek még megéléseim otthon :)” Niki
“Én férfiként vettem részt a párommal ezen a napon. Leginkább az ő kedvéért jöttem el, de egyáltalán nem bántam meg. Sőt. A kezdeti szkepszis után könnyen feloldódtam. Nekem ebben sokat segített a tudományos részekre is kiterjedő előadásod, valamint a sok gyakorlati elem. A legjobban a párommal végzett közös gyakorlatokat szerettem. Hosszú évek óta vagyunk együtt és éltünk meg babavesztést is. Mindezen fájdalmakból is volt mit elengedni még.  Új erővel töltődtünk és új lelkesedéssel. A lélekhívást és a készülődést otthon folyatjuk azóta is. Köszönöm Neked. Valóban áldás a munkád. Zoltán

Várunk rá szeretettel Téged, akár önállóan, akár pároddal érkeznél:

Pozsgai Nikoletta és a Lélekhívásban képzett Méhnővérek: Lukács Adrienne, Marusa Marcsi, Bíró Nikolett

MENNYIBE KERÜL EZ A TANFOLYAM?


A Lélek Hívás tanfolyamának személyes részvételű programjának díja: 
20 000Ft/fő, 5 000Ft pár kedvezmény/pár.
Ez az ár tartalmazza a hanganyagokat is, az egyéni méháldás (méhtisztító, méhgyógyító kezelés és átadott belső gyakorlat) és magura (férfi energia, férfi nemzőerő aktiváló kezelés és átadott belső gyakorlat) áldásokat is, valamint egy a pár által egymásnak adandó technika átadását is, kiegészítő megerősítő meditációval.


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI A TANFOLYAMRA?


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és automatikus válaszlevélben érkezik számodra minden szükséges, fontos információ, helyszínról és fizetési tennivalókról.

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Melyik szakaszban vagy/tok?:*
Melyik tanfolyamra szeretnél jönni? ( többet is jelölhetsz):*Lélekhívás Tanfolyam október 20.
Lélekhívás-Lélekbölcső online tanfolyam
Fogantatás Blokk oldó SzInT állító nap
Hányan jönnétek? :*Párommal
Most csak én jönnék
Megjegyzésed, kérésed felém:
HÁTTÉRINFORMÁCIÓK:


A Lélekhívás az AranyBölcső leendő és már szülőket támogató keretprogramról:

AranyBölcső és Szakrális Szülőképző Tanfolyamok

Gyermeket vágyók, babát várók kérésére hamarosan újra indul az AranyBölcső tanfolyam, hogy a szakrális öntudatra ébredő nők/férfiak maguk élhessék meg és tehessék meg azt, ami az Anya/Apa avatása a gyermek életében - a Babával való kommunikációtól a Szakrális Születésen át, a tudatos szülőség élethosszig tartó megéléséig. Természetesen mindehhez először a (leendő) szülőnek magának kell át/újraélnie és gyógyítania saját születésének folyamatát, s ezzel megérkeznie oda, hogy mindezt önmaga is megadhassa gyermekének, születendő babájának. A Születés Minta és a Szülés Minta, valamint Életminta állítás-oldás, valamint a kineziológia módszerével ezeken és a foganás/szülés körüli blokkok, félelmek, szorongások oldásával is dolgozunk. Kiemelt szerepet kap a támogató, lelkiekben kísérő és belső támaszt építő tudnivalók, gyakorlatok átadása is. Mindezt a Férfi és a Nő, a (Leendő)Apa és  (Leendő)Anya EGYIDEJŰ támogatásával. A tanfolyam célja segíteni a családtervezést, a családdá válás és a háttércsaládból, valamint barátokból álló gyermektámogató erők felállását, egyben maradását.
szakrális anya
Szakrális Szülés-Születés: A Testbe Érkezés Szent Misztériumáról így ír Pozsgai Nikoletta a keretprogram szülőanyja:

"Míg a mit együnk/igyünk, hogyan növelhetjük a foganóképességünket/nemzőképességet, miként oldhatjuk meg azt, amit látszólag a természet nem tud megoldani (hormonpótlás, inszemináció, császár, stb.) rengeteg figyelmet és erős piaci érdekek mentén propagandát is kapva divatját éli. S bár van köztük fontos szempont például a foganás/nemzőképesség/termékenység optimális körülményeinek kialakítása. Mégis mintha azt erősítenék bennünk, hogy nem vagyunk képesek jól, normálisan, természetesen jól működni. Fél éves meg nem foganás után pszichés, majd egy év után funkcionális meddőnek nyilvánítanak egy nőt. Jönnek a kivizsgálások és a "mi a baj velem?" érzés, majd az "olyan baj van velem, ami miatt szükséges és elkerülhetetlen a művi beavatkozás" tudatának kialakulása.  Közben elveszik a gyermeket vágyó nő és a férfi ereje, a magunkba és egymásba vetett hitük, csökken teremtő erejükkel és egyáltalán saját testükkel, szerelmükkel való kapcsolatunk, egyre inkább kiadják az irányítást és a döntést a kezükből. Általánosságban, de sajnos korhűen fogalmazok. Jobban mondva korunk kórképét realisztikusan ábrázolva. 
 
Mindeközben a természetes működéseinkre, azok helyreállítására, a szervezet öngyógyító és önmegerősítő képességének beindítására, a párkapcsolat megerősítésére, a szerelmi élet minőségi javítására, a lélek hívására, fogadására, szakrális felkészülésre és érkeztetésre szinte senki nem figyel, az 5 elem áldását nagyon kevesen kapják meg. Mindezek pedig igen fontosak lennének ahhoz, hogy egészséges, boldog életet élhessünk itt a Földön. 

fenybolcsoAz - előző életek feltárása útján felnyílt - érkeztető emlékek a fiammal való várandósság (12 éve!) során megélt tapasztalássá váltak, s a szülése folyamán tudatosságomban ott tudtam lenni a 13 csakra lefűzésének szent folyamatában, majd az 5 elem áldásának rítusában a szakrális keresztelőjekor. Ahogy azóta más érkező lelkek folyamatában és keresztelőjében voltam a Lelküket érkeztető bába, vagy az öngyógyító folyamatokban a újjászületéseket segítő LélekBába.
A sorskódok lefűzése az Egység Tudatosság megőrzését jelentheti a felejtés fátylán való átutazáskor, vagy a könnyebb öntudatra ébredést a szellemi ébredés folyamatában - a Lélek szabad akaratának megfelelően.
Ahogy kisfiam növekszik már látom, hogy - bár fentiek számomra természetesek voltak, mások számára egyáltalán nem azok. Ezért a gyógyításokban az Egységre való emlékezés útján elkezdtem a születés rítusokat gyógyításban alkalmazni - hogy mindaz, ami nem történhetett meg az egyén születésekor megtörténhessen. Ilyenkor a lélek bábája vagyok, s mintegy lelki-szellemi keresztanya, papnői mivoltomban, avagy dúlaként teszem a dolgom.
Hatalmas áldás látni és tapasztalni az Emlékezést, az Örömteli életbe érkezés megteremtésének kulcsait lehívni és átadni. Itt az ideje újra tennem e küldetést. Immár együtt a folyamatot támogató életmisztérium őrző és átadó Méhnővérekkel, meghívott előadókkal együtt." - Pozsgai Nikoletta


Újra indul, kibővített, az idők során megélt tapasztalásokkal

és szerzett kiegészítő tudásokkal

AranyBölcső és Szakrális Szülő képző KERETPROGRAM tanfolyamai, programjai:


AranyBölcső Tanfolyam I. (várandósság előtt)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ: szakrális felkészülés a lélek fogadására, várandósságra, szülővé válásra I., életszervezési tippek és tanácsok foganáshoz, várandósság idejére és felkészülés a szülés utáni szakaszra. Születésmátrix, miért kiemelten fontos a fogantatástól születésig tartó életszakaszunk, életminta átírási lehetőségek, Szakrális Anyaság/Apaság témák, lélekhívástól a gyermek érkeztetéséig,  régi tradíciók tanításai. A Lélekhívás tanfolyam kiegészítése, elméleti és további gyakorlati anyagokkal, melyek célja a felkészítés és kísérő támogatás

Indul: szeptember 23. részvételi díja: 15 000Ft

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ (2 napos) :


OKTÓBER 20. VASÁRNAP 10:00-17:00 Lélek Hívás, kommunikáció az érkező lélekkel, méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő és nemző erő aktiváló magura áldás) 20 000Ft/fő, 5 000Ft pár kedvezmény/pár. Tartalmazza a hanganyagokat is, az egyéni méháldás (méhtisztító, méhgyógyító kezelés és átadott belső gyakorlat) és magura (férfi energia, férfi nemzőerő aktiváló kezelés és átadott belső gyakorlat) áldásokat is, valamint egy a pár által egymásnak adandó technika átadását is, kiegészítő megerősítő meditációval.


BETELT! Szeptember 22. vasárnap 10:00-kb. 17:00  az elmaradó/elhúzódó foganás mögötti blokkok feltárása, oldása a SzInT (Személyiség és-Lélekintegrációs család és rendszerállítás) módszerének segítségével. Részvételi díj: 15 000Ft/fő állítóknak, 10 000Ft/fő segítőknek. Az állító azt jelenti, hogy az ő ügyét tárjuk fel és oldjuk, a segítő azt jelenti, hogy részt vesz az állító állításában és így közvetve a képviselt szerepei alapján lát rá saját blokkjaira és közvetetten oldódik saját ügyében. Maximum 5 állítást végzünk a nap során.

Ajánlott további blokkoldás: születési folyamat és magzatkori blokkoldás (SzületésMátrix/Életminta állítás és oldás) a saját születési folyamat és/vagy korábbi negatív tapasztalatokkal járó szülésélmény feldolgozására. Ha a szeptemberi csoport szeretné zárt csoport formában megyünk tovább ebbe a térbe.

 
AranyKapu Tanfolyam I. (várandósság közben)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ: a várandósság szakrális megélése, felkészülés a szakrális szülésre, szülővé válásra II. , életszervezési tippek és tanácsok várandósság idejére és felkészülés a szülés utáni szakaszra, a családdá válásra / a család bővülésére, párkapcsolati és szerelmi élet minőségi javítása

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ: szülési, születési folyamat előkészítése, felkészülés testi-lelki-szellemi szinteken kapcsolódás és kommunikáció a baba lelkével, felkészülés a szakrális szülésre, lélekre hangolt név-hívás. Méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő aktiváló magura áldás)


AranyKapu Tanfolyam II. (a 2.-3. trimesztertől ajánlott)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ: a szülés szakrális megélése, felkészülés a szakrális szülésre, szülővé válásra III.,  életszervezési tippek és tanácsok várandósság idejére és felkészülés a szülés utáni szakaszra, a családdá válásra / a család bővülésére, párkapcsolati és szerelmi élet minőségi javítása

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ (2 nap): szülési, születési folyamat előkészítése, felkészülés testi-lelki-szellemi szinteken a szülésre, szülésre bocsátó áldó szertartás, felkészülés a szülés utáni teendőkre, érkeztetésre és Lélek-Test Fénykeresztelőre való felkészülés (Anya és Apa által végezve), Méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő aktiváló magura áldás)


Szakrális Szülés-születés Tanfolyam  (a 3. trimesztertől és/vagy a szülés utáni hónapokban)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ: szülés utáni támogató anyagok elsősorban hallgatható, felépítő, megtartó, támogató, kísérő meditációk (hiszen ilyenkor kevés a lehetőség és nem is feltétlenül vágyott az olvasott információ), életszervezési tippek és tanácsok, párkapcsolati és szerelmi élet minőségi javítása

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ: szülést lezáró szertartás (Anya), köszöntő szertartás (Anya, Apa), Új Család köszöntő szertartás, érkeztetés és Lélek-Test Fénykeresztelő az 5 elemmel (Anya, Apa és a szűkebb család jelenlétében), lélekre hangolt névadás és névadó-szertartás. Gyermekünk sorskódjainak kibontása. Méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő aktiváló magura áldás)


Szakrális Szülő Tanfolyam -A LélekBölcső és Aranykapu tanfolyamok kiegészítése (várandósság előtt, közben és a szülés után is ajánlott, már megszületett gyermek/gyermekek után is!, hiszen a szülőség élethosszig tartó feladatunk)


ONLINE TANFOLYAMI RÉSZ:  életszervezési tippek és tanácsok a szakrális gyermekneveléshez, hogy időben-térben és a feladatok közepette is megtartható  legyen az egyensúly

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN TARTOTT RÉSZ: születés-szülés blokkjainak feltárása-tudatosítása, SzülésMátrix állítás és oldás már szült vagy gyermeket örökbefogadott szülőknek), gyermekünk sorskódjainak kibontása (PersonaScope életút és küldetés elemzés kérhető hozzá egyénileg), a minket szüleiként választó lélek sorskódjai, multidimenzionális tudatossága (hívása, megőrzése) és élet-lehetőségeinek, tehetségeinek kibontása; a szakrális nevelés-növelés-növekedés folyamata, szülői feladataink ebben. Családrendszer felállítás, gyógyítás. Anya/apasebek gyógyítása, generációs sebek feltárása, blokkok oldása. Új Családminta teremtés a szülőpár és az érkezett lélek/lelkek lélekszövetsége alapján. Méháldás és méhgyógyítás, férfiaknak férfi erő aktiváló magura áldás)

 


HOL LESZNEK AZ EGYES TANFOLYAMOK?


A TANFOLYAMOK  HELYSZÍNE:

Bp. 1072 Erzsébet krt. 58. Grál Ház és Budakeszi, Erkel utca Élet Ház


HA a most meghirdetett időpontokra nem tudsz/tudtok eljönni:
CSOPORTOS LEHETŐSÉGEK:
10 fő esetében szívesen utazok és tartom meg a tanfolyamot az általam meghirdetett időpontokon kívül egyéni egyeztetés és megegyezés alapján; illetve egyéni/páros (kismamás-kispapás) formában személyes folyamatban is találkozhatunk.
EGYÉNI LEHETŐSÉGEK:
Bár egyénileg is végzek ilyen ÚjraSzületés rituálét, Szülésre bocsátó áldás szertartást, Lélek-Test keresztelő szertartást, 5 elem áldó szert, s ritkábban kis csoportban is átélheted a Testbe érkezés újjászületésedet, megújulásodat segítő rituáléját. Ha ezek felkeltették érdeklődésedet, írj az noionmegvalositsas kukac gmail.com e-mail címemre.
 >>> Kérj egyéni ajánlatot itt: noionmegvalositas kukac gmail.com címemen!

Ha pedig bár szeretnél megfoganni, de mindezeket soknak, furcsának érzed, akkor közelítsd a témát a psziché és az érzelmi stresszoldás felől>>>

Várlak szeretettel:
Pozsgai Nikoletta 
kineziológus, életmód tanácsadó -és terapeuta
SzInT rendszerállító, Szinkron Mester Oktató
Az Aranyasszony iskola alapítója, a Méhnővér képzés vezetője
Nagyboldogasszony papnője

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!