Újra: Női Őserőbe Érkezés a Bölcs Asszony Idejében, November 22-én!

Újra: Női Őserőbe Érkezés a Bölcs Asszony Idejében, November 22-én!

November 1-jétől hat hétig a Banya, azaz a Bölcs Asszony idejében járunk az Évkörön haladva. Ez a magunkba tekintés, visszahúzódás ideje, mely egyrészről az eddigi teremtéseink gyümölcsének vagy annak hiányának a számbavételéről, a konklúziók levonásáról szól. Mindamellett nagyon alkalmas idő lesz ez a bennünk élő Bölcs Asszonnyal való kapcsolódásra, az őseinkkel és a Női Őserővel való kapcsolódásra.

A program helyszíne ,csakúgy mint tavaly egy budai barlang lesz:), mely remek lehetőség középpontunk, biztonságot nyújtó belső barlangunk és az őserőnkkel való kapcsolódásra!

A Női teljességben rejlő erő

2010. november 22-én, hétfő este!

Érkezz meg a Női Őserődbe!

A Női Őserő megtartó, ölelő és életerővel ellátó forrásához kapcsolódhatsz a Női Őserőbe Érkezés esti programon, mely a Bölcs Asszony idejében novemberben kerül másodszor megrendezésre.

A program személyiségfejlesztő, nőiség erősítő gyakorlatokat, a belső erőnktől való megfosztottságunkat oldó dinamikus meditációs gyakorlatokból áll majd! A program záró gyakorlata a Női Őserőbe érkezésig kísér majd el!

A program 19-kb. 22 óráig tart!

Helyszín: Budai barlang (pontosítás jelentkezés után)

A részvételi díj: 3500Ft + barlangbelépő (kb. 900Ft)

A jelentkezéshez írj egy e-mailt nekem a noionmegvalositas@gmail.com címre!

A Női Őserőbe Érkezés programja az AranyAsszony képzés része is:)

Miért pont 2010. november 22?

Belső megérzés és számmisztikai indoklás áll a választásom mögött:) 2010. a nők éve, a női energiák ébredésének/ébresztésének éve és a női teremtő erő újjászületésének éve. November, azaz az év 11 hónapja, a 11-es mesterszám energiáját hordozza, mely az újjászületésé és összegszerűen a főpapnő, a női beavatás hónapjának száma. 22- a második mesterszám, ami a tiszta és megvalósult női teremtő erő száma.

A 11-ből a 22-be való átlépés, a Föld Új Föddé alakulásának a két pillér száma is, illetve minden intenzív belső transzformáció száma is:)

A nap sorsszáma, azaz “küldetése” a 2010. (3) + november (11) + 22 = 3+11+22= 36 (a női teremtő erő vénuszi harmóniára törekvő megnyilatkozása, illetve a vénuszi vonzerő maga), mely tovább egyszerűsítve a 9-es számot adja ki, ami a földi teljesség száma, a szintézisé.

Női ŐSERŐ?

Az őserő, a kollektív, átörökített, bennünk sejtszinten kódolt tudás egyetemes, nem nélküli. Ugyanakkor megkülönböztetjük a női és a férfi életekhez kötődő tapasztalatokat, a női és a férfi erők megnyilvánulásait és egymáshoz képesti kapcsolatukat.

Fontos kapcsolódnunk a nőiségünk vérségi láncolatába és ismét merítenünk a Női ŐsErőből és bölcsességből. Ezzel újra kapcsolódunk az ÉLET erejébe, a mindenség bölcsességébe.

Amikor Női ŐsErőről beszélek egyszerre értem alatta a Kollektív Őserő és a Kozmikus ŐsErő női minőségét. (a belső erő típusokról ld. a Belső Erő sorozat 2. részét>>>)

Női és férfi ŐsErők?

Amikor ŐsErőről beszélek, akkor tehát alapvetően a Kollektív és a Kozmikus ŐsErőket értem alatta. Maga az ŐsErő, a kollektív, átörökített, bennünk sejtszinten kódolt tudás egyetemes, nem nélküli. Ugyanakkor megkülönböztetjük a női és a férfi életekhez kötődő tapasztalatokat, a női és a férfi erők megnyilvánulásait és egymáshoz képesti kapcsolatukat.

Az archetipikus és nemi energetikai mintázatainkon túl tehát szocializációs és az emberiség egészére jellemző kollektív tudati tényezők alapján egyaránt van férfias és nőies minőség. Az ŐsErőknek is kétféle megnyilvánulási formája van, de magukban hordozzák az EGYSÉG teljességét és bölcsességét is. A két ŐsErő minőség önmaga megismerésére, majd a kettősség egységbe ötvözésére sarkall bennünket embereket.

Nőiségünkben való kiteljesedés

Nőiségünkben való kiteljesedésünkhöz hozzá tartozik a Női Erővel való bánni és élni tudás. Női Erőnk pedig egyértelműen a Női ŐsErőkben gyökerezik. Mindezek miatt fontos kapcsolódnunk a nőiségünk vérségi láncolatába, átvéve a a Női ŐsErő örökségét, meggyógyítva a Kollektív ŐsErő lefolyási láncolatát. Igazi Nővé, akkor válhatunk, ha helyreállítjuk a Női ŐsErőkkel való kapcsolatunkat és ezen erő megélésével, használatával vagyunk JELEN az életünkben, párkapcsolatunkban, anyaként és hivatásunkban.


Segítő Lépcsőfokok a női teljesség útján:

1. Kezdő lépésnek ajánlom a Női-Erő-Forrás áprilisi számát, melyben a Női Őserővel foglalkoztunk! Itt tudod letölteni>>>

2. A Női ŐsErőkkel való kapcsolódást és a nőiségben való kiteljesedést segítő programjaim:

1. Örök Női Értékeink előadás sorozat (újraindítása 2011. tavaszán)

2. Női Teremtő Erő tanfolyam (folyamatosan online verzióban)

3. Női Teremtő Erő tréning / Elvonulás (legközelebb 2011. tavaszán)

4. AranyAsszony Körök 2010. augusztustól folyamatosan havonta egyszeri alkalommal, legközelebbi november 21-én este!

3. A belső erőről szóló korábbi írásaim:

Belső Erő 1.rész A belső erő állandósítja az örömteli életet>>>
Belső Erő 2.rész: ÉletErő, Női és Férfi ŐsErők>>>

Az Örömről szóló ingyenes videósorozat és írások gyűjtő oldala>>>

Legközelebbi program:

A fenti Női Őserőbe Érkezés november 22-i programja! jelentkezni a noionmegvalositas@gmail.com címre írott levélben lehet!

Szólj hozzá!