Programok

Programok

Szeptemberi Programok:

“Igaz Lényünknek Megfelelő Igaz Élet”

(angol eredeti: Living True Lives as True Ones)

2011. szeptember 11. vasárnap

A 11:11 folyamatban, mely a Föld tudatosságát az Új Földbe emeli minden egyes kapu egy új minőség horgonyzását, majd a két kapu közötti „gyakorlását” jelenti. Az előző,  Kilencedik Kapu fókuszában az „Egy lény megnyilvánulása: Az igaz egyek kiemelkedése” állt. Mottójának lényege, hogy a szétválasztottságunktól mentesen, Igaz Önvalónkba visszatérve, azt felvállalva létezünk, kétségektől-félelmektől és szétválasztottságtól mentesen. A Kilencedik Kapu Aktiválás alapeszméje az Igaz Önmagunkká válás és a szétválasztottságunkból az egységbe való visszatérés volt. A 10.kapu fókuszában az igaz önvalónknak megfelelő igaz élet megteremtése, megélése áll.

2011. szeptember 11-én világszerte egy időben zajló  közös szakrális táncok és meditációs ráhangolódás segíti a 10. kapu horgonyzásának folyamatát.

Bővebben a folyamatról:

A 11:11 folyamat 10. kapujának horgonyzása>>>

***


Bőséges-Öröm-Est

Ünnepeld velünk az élet csodáit, nyisd meg magad a gazdagságnak!

2011. szeptember 14. szerda 20:00-22:00-ig

“Járd az öröm útját és az univerzum kapukat nyit számodra ott, ahol eddig csak falakat találtál” (Joseph Cambell)

Szeptember 14-én ismét ÖrömEstet tartunk, ez alkalommal bőségnek, az élet megannyi területén megélhető gazdagságnak szentelve. Az este előadással kezdődik melynek fókuszában az önszabotázs áll, mellyel megakadályozzuk önmagunk boldogságát-boldogulását. Megvilágítom, hogy miért és milyen módon akadályozzuk meg önnön sikereinket, miért és hogyan állunk a bőségünk és különösen az anyagi gazdagságunk útjába. A legerőteljesebb mögöttes okok között részletesen mesélek majd az ősbizalomról, az édesanyánkkal való kapcsolat meghatározó voltáról, a kapcsolati és ősbizalmi blokkok oldásának útjáról, lehetőségeiről.

Az előadás utáni második részben az élet kezdésünket gyógyítjuk meg, visszahelyezve önmagunkat a bőség és a VAN-ság állandóságában, az Örök áramlásba, mely az ősbizalom és ezzel együtt az anyagi-lelki-szellemi szinten megélhető bőség alapját is képezi.

Bővebben a Bőséges-Öröm-Est programjáról >>>

***

Szeptember 21-től ismét indul, hetente 1 alkalommal (szerda kb. 17-18:30) tanítás + közös gyakorlás:

Női Energia Fitnesz©®

Kezdő Tanfolyam

12 héten át, heti 1x-i gyakorlással

női energetikai és légző gyakorlatok a kiteljesedett nőiség megéléséért, az egészség visszaállításáért és fenntartásáért

A Női Energia Fitnesz gyakorlatok alapján a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal.

A gyakorlatok egymásra épülnek, minden alkalommal ismétlésre kerülnek, hiszen egy gyakorlat sort sajátíthatsz el a tanfolyam során. Minden alkalommal egy-egy újabb elemmel és az ahhoz kapcsolódó tanításokkal egészül ki az otthon is végezhető gyakorlatok sora.

Az egyes alkalmakon női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani.

Milyen gyakorlatokról van szó pontosan? Mennyibe kerül?

Bővebb információhoz kattints ide:

Női Energia Fitnesz Kezdő Tanfolyam Szeptember 21-től 12 héten át: energia és légzőgyakorlatok, tanítások és bölcsességek a női egészség és kiteljesedéshez

***

Júliusi Programok:

Július 31-én, vasárnap  (Budapesten)

Bőséges AranyVasárnap Program:

 • Tudatos Pénzkezelés előadás
 • Pénz/Bőség blokkokat oldó állítások
 • „Aranyat Érő Pénzes Játékok” – Pénzvonzó önismereti-önfejlesztő gyakorlatok, meditáció a belső pénzvonzó mágnesedért

Bővebben a Bőséges AranyVasárnap július 31-i programjáról: Rakj rendet a pénzügyeidben! Pénz/Bőség Blokkoldás – Tudatos Pénzkezelés előadás, önfejlesztő esti programmal>>>

Ezen belül:

“Pénz / BőségBlokk” Konstelláció Állítás és Oldás

Július 31-én, vasárnap, 9:30-17 óráig (Budapesten)

A „Pénz -és Bőségblokk” Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a generációs hátterében a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban álló, a pénz áramlására, elfogadására, a vagyon gyarapítására jelentős hatással lévő ősöket. A konstelláció felállítása során feltárul, hogy a generációs múlt milyen jellemző problematikát hordoz a pénzzel kapcsolatban. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a pénz/vagyonblokk adott ügyét.

A konstelláció állítás és oldás alapját a Személyiség Integrációs Tréning módszeregyüttese adja, mely a családállítás, pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia elméleti hátterére és eszköztárára épül. Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A legutóbbi Pénz /BőségBlokkok Konstelláció Állítás és Oldás összefoglalóját itt olvashatod>>>

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • a „soha nem elég” gondja
 • visszatérő anyagi nehézségek, adósságok
 • anyagi túlvállalás
 • szegénységtudat vs. bőségtudat
 • anyagi kiszolgáltatottság
 • anyagi manipulációk

Mindezeken kívül önismereti szempontból fontos tudásra tehetsz szert:

 • a pénzhez való viszonyunk,
 • a szegénységhez, illetve a bőséghez/ gazdagsághoz fűződő viszonyunk kapcsán
 • a vagyonszerzés és gyarapítás kacsán.

Megérheted, hogy:

 • miért és mióta nincs a családban pénz
 • hol és miért veszett el a vagyon a generációs krónikánkban

A „Pénz /Bőségblokk” Konstelláció felállítása után lehetőség lesz néhány résztvevő számára az egyes konkrét problémakör kibontására és oldására is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy „csak konstelláció állítást” is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A részvétel díja:

 • 15 ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 5 fő kérheti
 • 6 ezer forint / segítőknek / max 10 fő esetében.

A „Pénz /BőségBlokk” Konstelláció Állítás és Oldás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Jelentkezés:

Kérlek töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

Keresztnév:*
Vezeték Név::*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez)::
Számlacím (cégnév és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Mit szeretnél? 1. a pénz-viszonyaid állítását (10eFt) 2. a pénz blokkjaid állítását és oldást rájuk (15eFt) 3. segítőként szeretnél jönni (5eFt) :*
Megjegyzésed, kérésed hozzám:

Mi történik az űrlap kitöltése után?

A jelentkezés után visszaigazoló levelet kell kapj. Amennyiben ez nem történik meg kérlek írj a noionmegvalosias kukac gmai.com címre. A levélben minden a tréninggel kapcsolatos konkrétumot megtalálsz (időpont, helyszín, program, étkezés, kezdés és befejezés, fizetési tennivalók, módszerleírás és korábbi Pénz/Bőség Blokkok oldási nap összefoglaló:)
***

Augusztusi Programok:

A létörömben rejlik a boldogságod kulcsa:)

Élet-Öröm-Est

Ünnepeld velünk az élet csodáit, nyisd meg magad a létörömnek!

2011. augusztus 27. szombat 18:00-21:30-ig

Augusztus 27-én ismét ÖrömEstet tartunk, ez alkalommal az életörömnek, az élet csodáinak ünneplésének szentelve. Az este előadással kezdődik melynek fókuszában az önszabotázs áll, mellyel megakadályozzuk önmagunk boldogságát-boldogulását. Megvilágítom, hogy miért és milyen módon akadályozzuk meg önnön sikereinket, miért és hogyan állunk a bőségünk és boldogságunk útjába. A legerőteljesebb mögöttes okok között részletesen mesélek majd az ősbizalomról, az édesanyánkkal való kapcsolat meghatározó voltáról, a kapcsolati és ősbizalmi blokkok oldásának útjáról, lehetőségeiről.

Az előadás utáni második részben az élet kezdésünket gyógyítjuk meg, visszahelyezve önmagunkat a bőség és a VAN-ság állandóságában, az Örök áramlásba, mely az ősbizalom és ezzel együtt a pozitív énkép, a sikeresség, az anyagi bőség alapját is képezi.

Az est során oldjuk azokat a fájdalmakat, sérüléseket, és felismerésükkel elengedjük azon hitrendszeri mintákat, melyek az élet élvezetét, a sikert, a bőséget és a boldogság megélését gátolják benned.

Az est második részében szokásos módon helyet kap a dinamikus meditáció is, melyben ezúttal gyökér csakra blokkokat oldó gyakorlatokat tapasztalhatsz meg.

Feltétlenül érdemes eljönnöd a programra, ha:

 • az életedben sok fájdalmat, szenvedést éltél meg és itt az ideje, hogy ez változzon
 • úgy érzed, hogy nem kaptad meg a szeretetteljes odafigyelést és támogatást a szüleidtől
 • önmagadra gondolva nincs erőteljes pozitív képed
 • szeretnél helyet adni önmagadban és az életedben a létörömnek, a boldogságnak, a bőségnek és a sikernek
 • szeretnéd, ha elfogadhatnád és szeretettel tekinthetnél önmagadra
 • vágyod, hogy mások is lássák a belső értékeidet és azt értékeljék is
 • kívánod, hogy a környezeted kifejezze irántad a szeretetét, megbecsülését
 • a szeretnéd behívni a bőséget és a létörömöt az életedbe, a párkapcsolatodba, a házasságodba
 • szeretnél többet hallani a gyökér csakra blokkokról, azok leggyakoribb háttér okáról az ősbizalom blokkokról, és a nyomukban kialakuló önszabotázsról, negatív énképről, létbizonytalanságról, élet-félelemről

vagy

egyszerűen csak szeretnél töltekezni, olyan emberek közösségében lenni, akik a szív útját járják és szívesen osztják meg a szeretetüket.

A program ajándéka mindemellett az Öröm-Estek szokásos ajándéka: fókuszváltás a hétköznapok szürkeségéből a színpompás világba, az öröm megélésének képességébe, megérkezés a felszabadultságba, az egység-érzetbe. A szeretettel teli jelenlét, elfogadó és támogató közösség jelenléte, ahol bátran bontogathatod szárnyaid.

Az Élet-Öröm Est helyszíne az Istennő Templom gyönyörű és áldott tere: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

A program részvételi díja: 3500Ft

Pároknak kedvezményes díj: 2500-2500Ft.

A résztvevők száma korlátozott!


Jelentkezés a noionmegvalositas@gmail.com címemre írott levélben vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail:*
Telefonszámod (csak a szervezéshez):*
Megjegyzésed, kérdésed:

Várunk szeretettel az Élet-Öröm-Esten:

Pozsgai Nikoletta és Nyester Péter

***

Júniusi Programok:

A júniust szeretném és szeretnék legfőképpen a teremtő erőnek szentelni és, amit már tudunk és működtetünk azt átadni. Így születtek a következő Teremtő Erő köré szerveződő programok:

­A hónap elején a múltbéli visszatartó erők felszámolását, az anya és apasebek gyógyulását segítjük és felszabadítjuk a blokkolt női és férfi erőket, a két erő kiegyensúlyozását, az ÚJ EGYENSÚLY-ba érkezést segítjük:

 • Június 11. Apai ág – férfi erő – cselekvő erő blokkok állítása és oldása: A nap kezdetén előadás a férfi erőről, mely mindannyiunkban ott él és a céljaink megvalósítását, a kezdeményező erőt, a tetterő biztosítja. Este dinamikus meditációs program segíti majd a férfi erőbe való érkezést, az apajegyek feltárását és az apasebek gyógyítását. Férfiaknak és Nőknek is nyitott, ajánlott program, hiszen apánk mindannyiunknak volt:) a maga áldásaival és fájdalmaival együtt. Az állítóknak 15 e Ft, a résztvevőknek 6 e Ft a SzInT díja, az esti program plusz 3eFt, csak az estére érkezve 3500Ft.

 • Június 12. Anyai ág – női erő – nősiég blokkok állítása és oldása: Reggel itt is lesz előadás, majd az állítások után dinamikus meditációs program melyben az anyajegyeket-anyasebeket gyógyítjuk. Az állítóknak 15 e Ft, a résztvevőknek 6 e Ft a SzInT díja, az esti program plusz 3eFt, csak az estére érkezve 3500Ft. Bővebben: “Női VérVonal” Konstelláció Állítás és Oldásról>>>

Az apai és anyai ág / férfi és női erő állítás és oldás alapját a Személyiség Integrációs Tréning módszeregyüttese adja, mely a családállítás, pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia elméleti hátterére és eszköztárára épül. Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői
véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

Jelentkezéshez kattints ide: Személyiség Integrációs Tréning>>>

 • Június 22, szerda 18:30-21:30: HARMÓNIA EST az ÚJ EGYENSÚLY jegyében: a bennünk élő férfi és női minőségek magunkba fogadása, a két erő kiegyensúlyozása, az új női és az új férfi minőségeinkbe való megérkezés. Részvételi díj: 3500Ft. a jelentkezéshez küld el a harmónia szót a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre!

A hónap második felében a teremtő erőbe való megérkezést, annak megértését és felismerését segítő programokkal folytatjuk:

 • Június 26, vasárnap, Teremtő Erő Szeminárium Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja, június 3-ig történő jelentkezéssel és befizetéssel a nap ára csak 6500Ft lesz, utána 9500Ft. Két előadás praktikuma, kérdezz-felelek és egy közös szertatás vár rád, melyben a teremtő erőd felébresztése lesz a cél! Bővebben a programról:

Teremtő Erő Szeminárium június 26-án: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja>>>

 • Július 4-ével újra indul a Célmegvalósítás 8 hetes tanfolyama is:
Fókuszban a Teremtő Erő fizikai megnyilvánítása lesz, hiszen a Célmegvalósítás bal és jobb agyféltekés módszerein túl, az integratív módszereket lehet majd elsajátítani. Fontos szerepet kap majd az elsősorban női teremtő út, a legfontosabb jobb agyféltekés teremtő módszerekkel együtt. A tanfolyam 8 hetének elméleti és gyakorlati feladatokat tartalmazó anyaga segít a jelenlegi élethelyzetednek legmegfelelőbb célt megtalálni, (pl. a legnagyobb problémádból célt alkotni) azt kitűzni és ahhoz céltervet készíteni, segítséget kapni a megvalósításban és ösztönzést találni önmagadban.

A tanfolyam „annyit fizetsz, amennyit tudsz” akcióban is elérhető lesz! Teljes árral, VIP részvétellel 12500Ft.

Bővebben: Női CélMegvalósítás Tanfolyam július 4-től>>>

A programokra jelentkezhetsz a noionmegvalositas@gmail.com címemre írott levélben is!

Szeretettel várlak a teremtő erő áramlásába!

Örömteli
napokat kívánok Neked is:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus,
életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

Az egész napos Teremtő Erő szeminárium részletes programja:

Női Teremtő Erő

Női Teremtő Erő Szeminárium

Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja

2011. június 26-án: 10:00-17:00 óráig

„Női léted csodáinak megismerésével, léleksúlyaid elengedésével

a benned élő Istennő felszabadul és az élet kelyhének határtalan erőforrásaiból merítve megéled a teljességet, újjá teremted életed!”

Miről fog szólni a Női Teremtő Erő Szeminárium?

A teremtő erő személyes megtapasztalása és életre hívása áll a szeminárium fókuszában, melyet kiegészítenek nőiségfejlesztő gyakorlatok. Célunk, hogy a program végére a női teremtő erő belső megélésűvé váljon, elérhető erőforrássá alakuljon benned.

A női teremtő erőnek szentelt napon, feltárul a Női Teljesség 12 arca, a női teremtő erő 4 minősége, az 5 legfőbb női teremtő eszköz, a legfőbb női életelvek és a 4 női beavatási kapu.

Indulj el és ébreszd fel nőiséged csodáit, tanulj önmagadról nőtársaiddal, NőVéreiddel együtt, intim támogató körben, a női teremtő erőd felébresztéséért és a nőként való kiteljesedésedért!

„Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel, és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.”Queen Afua hercegnő

Milyen témák köré szerveződik a Női Teremtő Erő Szeminárium?

1. Női önbizalom, önbecsülés fejlesztése, pozitív énkép, testkép

2. A nőiség szentsége, megszentelt nőiség

3. A női test energetikai működése, az anya-méh különleges szerepe

4. Női erőforrásaink és hétköznapi kiaknázási lehetőségeik

5. Az egészséges, stressz mentes élethez szükséges női energetikai gyakorlatok

6. A női teremtés útja, avagy a tudatos teremtés női módszere

7. A női teremtéshez szükséges energetikai gyakorlatok

8. A Női Lét Misztériumai

9. A benned élő gyógyító nő útjai és módszerei

10. A nőként való kiteljesedésed gátjai és ezek oldási módszerei

11. A nő helye és szerepe a 21.században, az Új Föld folyamatában

Mire számíts a Női Teremtő Erő Napon?

A nap során megismered a szakrális nőiség beavatási ciklusait, tehát nem csak beszélünk ezekről, hanem testet-lelket bevonó gyakorlatokkal, dinamikus meditációs elemekkel a szertartás során sejtszinten ébresztjük magunkban az egyes női minőségeket. A Női Teremtő Erő Nap célja, hogy meglásd a benned rejlő teljes nőt, visszanyerd önbizalmad és a magadba vetett hitet, önmagadra tekintve a megszentelt nőt lást, a női életciklusokat és a női elvet érezd, és teremtő erőddel újra élni tudj.

A nap témái között szerepel majd:

 1. a női teremtő erő mibenléte, különlegessége
 2. a nőiség történelmi félreértései, el/megtagadott nőalakok a történelem során
 3. a női teljesség 12 arca
 4. a 4 női teremtő erő minőség
 5. a női életelvek
 6. a női beavatási út és az egyes fejlődési szakaszok közötti kapuk
 7. női vérmisztériumok

A nap részvételi díja:

9500Ft

június 3-ig befizetve kedvezménnyel: 6500Ft

A helyszínen: 10 500Ft

Helyszín:

Bp. VII., Erzsébet krt. 58. I/5. Quantum Oktatási Központ

Mit tegyél, ha szeretnél jönni?

A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot:


Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Postacím (ahová a számlát küldjük):*
További megjegyzésed, kérésed:

Ha kérdéseid, kételyeid merülnek fel írj bátran az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu e-mail címre!

A tréning további információit a jelentkezésed után kapod majd meg!

Várlak szeretettel a tréningen:

Pozsgai Nikoletta

személyiség integrációs tréner, kineziológus,

női önmegvalósítás specialista

***

Májusi Programok:

Szeretetben - Harmóniában önmagaddal, a kapcsolataidban és a világban

Május 22, vasárnap:

Harmónia EST

„Harmóniában önmagaddal,

a kapcsolataidban és

a világ(od)ban!”

A vasárnapi Harmónia Est témái:

 • Mikor és miért bomlik meg a harmónia bennünk?
 • Hogyan bontjuk meg eztán a harmóniát az életünkben és a kapcsolatainkban? Miért tesszük ezt valójában?
 • Hogyan állíthatjuk helyre a harmóniát önmagunkban, a kapcsolatainkban és a világ(unk)ban?
 • Férfi és Nő Új Egyensúlyban – együttes közös teremtésben

A Harmónia Est főbb gyakorlatai:

 • A diszharmonikus állapotaink és az ebből fakadó fájdalmaink elengedése, megértés és megbocsátás
 • Megérkezés a harmóniába önmagadban
 • A harmónia megérkezése a kapcsolatainkba, párkapcsolatunkba
 • A szerElem transzformatív segítő erejébe érkezés, a szeretet ragyogása
 • A szeretet legfontosabb gyakorlatai: a szeretetnyelvek, az aktív figyelem 4 formája, az 5 ritmusú szerelem megélése – hogy a szeretet megélését és kifejezését még ott a programon magadba szívhasd és begyakorolhasd!

Kiknek ajánlott elsősorban?

 • akinek még nincs tartós párkapcsolata, de szeretne
 • akinek van, de nem él harmóniában a kapcsolatban
 • akinek van párja, de tovább szeretne lépni a család szentsége felé
 • akinek van párja, de a gyermekük születése után megbomlott a kettejük közötti harmónia
 • aki a tágabb családjában szeretné visszaállítani a harmóniát

és aki úgy érzi, hogy szeretne önmagával harmóniába kerülni, egy szeretet-teljes estét olyanokkal együtt tölteni, akik maguk is vágyják a harmóniát, a szeretetet és szeretnék ezt a segítségünkkel megtapasztalni!

A Harmónia Est részvételi díja:

3500Ft (pároknak 2500-2500Ft).

A részvételi díjat a helyszínen kell majd befizetni érkezéskor.

Kedvezmény:

A Harmónia Est programjára az ugyanezen nap megrendezésre kerülő Párkapcsolati Nap részeként is jelentkezhetsz, ez esetben az este csak 3000Ft-ba fog kerülni. Bővebben a Párkapcsolati Nap teljes programjáról>>>

Jelentkezéshez:

Kérlek küld a HARMÓNIA szót a noionmegvalositas@gmail.com címre VAGY töltsd ki itt az alábbi űrlapot:

Keresztnév:*
Vezeték Név::*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez)::
Számlacím (cégnév és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Mit szeretnél? 1. résztvevő (6eFt) 2. állítás és oldás (15eFt) 3. csak az esti programra 3500Ft, 4. egész napra 9 ezer forint:*
Megjegyzésed, kérésed hozzám:

Mi történik miután jelentkeztél?

Kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. Ha ez nem történik meg, akkor valami hiba történt, kérlek jelentkezz még egyszer vagy írj az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu címre!

Várlak szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó és személyiség integrációs tréner

www.kineziologiakezeles.hu

noionmegvalositas.hu

Ketten együtt - harmóniában a szerelemben és a kapcsolatban

***

Számodra is elérhető!

„Csináld, amit szeretsz és a pénz követni fog” (Marsha Sinetar)

Az Örömteli Munka – Valódi Hivatásra épített karrier pénzvonzó hatásai

május 17-én a 10 milliószoros nap estéjén 18:30-20:30-ig

Az örömteli munka és a pénz kapcsolatáról tartok előadást azon a napon, amikor minden gondolatunk tíz milliószoros erővel hat ránk. A valódi hivatás megtalálásának útjáról és útvesztőiről, a pénz és a munkavégzésünk legfontosabb összefüggéseiről és a munkában megélhető flow-élményről beszélek majd személyes megtapasztalásaim kalandos történeteivel színezve.

Az előadást követően meditációt tartok, melynek célja a valódi hivatás megtalálásának segítése és a munkában lelhető örömélmény felelevenítésével elérhető pénz-bőség megteremtése az életedben.

A program helyszíne Budapesten, könnyen megközelíthető helyen lesz. Részletekről a jelentkezés után a résztvevőket pontos információkkal tájékoztatom.

Részvételi díjak kreatív árképzéssel:

1. „Annyit fizetsz, amennyit tudsz” akcióban jelentkezel és amennyit fizetni tudsz, annyiért fogsz részt venni a programon.

2. 1 500Ft -os ajánlott részvételi árat fizetsz, melyhez kapsz összefoglaló jegyzetet az előadáshoz.

3. 2 800Ft-ot fizetsz a programért és megkapod a program hangfelvételét és diáit.

+ Ha nem tudsz eljönni, de nem szeretnél erről lemaradni, szeretnéd a hanganyagot, diákat akkor is tudom számodra biztosítani a 3. és 4. lehetőséget! A jelentkezési űrlapon a megjegyzés rovatban jelezd ezt felém!

Helyszín:

Várhatóan: Hotel Platánus, Budapest, 1087 , Könyves K. krt. 44. Az 1-es villamos vonalán, a Népligeti metró megállónál és a Népligeti Volánbusz pályaudvarhoz közel. A parkolás a környező utcákban díjmentes.

Jelentkezéshez:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és a megjegyzés rovatban írd oda, hogy melyik díjfizetést választod:

Keresztnév:*
Vezeték Név:*
E-mail:*
Mi a legnagyobb gondod a munka, karrier, pénz témákban:*
Megjegyzésed, kérésed:

***

„Párkapcsolati Blokkok”  Állítás és Oldás

május 22-én, vasárnap, 9:30-kb.18 óráig (Budapesten)

A Párkapcsolati Blokkok Állítás és Oldás tréning azt jelenti, hogy az Állítók számára a családállítás módszerével felállítjuk a párkapcsolati mintáit meghatározó őseit. Így láthatóvá válik, hogy az egyes családtagok milyen párkapcsolati mintákkal rendelkeztek, milyen jellemző problematikát képviseltek a családi krónikában. Feltárul, hogy mi, akik a vérvonalunk legvégén állunk, milyen feladatot vállaltunk a generációs örökségben és milyen ajándékokkal rendelkezünk. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük az adott ügyet. A konstelláció állítás és oldás mögött álló Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott típusok
 • párkapcsolati játszmák, se-veled-se nélküled témák
 • szerető kapcsolatok
 • a szexualitás nehézségei
 • a párkapcsolatok teljes vagy időleges hiánya
 • a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
 • a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
 • feleség-anyós gondok
 • rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

A nemiségünkkel kapcsolatos belső ügyeinkkel is számot vethetünk, oldást nyerhetnek a nőiségünkkel / férfiasságunkkal összekapcsolódott blokkok:

 • szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
 • bűntudat
 • a szexualitás egyéb nehézségei
 • tipikus női /férfi betegségek

A Párkapcsolati háttér-rendszer felállítása után lehetőség lesz néhány résztvevő számára az egyes konkrét problémakör kibontása és oldása is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy csak konstelláció állítást is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A részvétel díja:

 • 15 ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 6 fő kérheti
 • 10 ezer forint / konstelláció állítással / mindenki kérheti
 • 5 ezer forint / segítőknek / max 10 fő esetében.

A Párkapcsolati Blokkok Állítás és Oldás Tréning helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikoletta, Személyiség Integrációs Tréner és kineziológusnál  e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com címen!


***

Ünnepeld velünk a szerelmet!

Ünnepeld velünk a Szerelmet!

Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja

2011. május 1-jén, vasárnap

10:00-17:30-ig előadások, 19:00-21:00 Szer-Elem Szertartás

„Hogy jön be a fény egy házba?
Úgy, hogy nyitva vannak az ablakok.
És hogy jön be a fény egy emberbe?
Úgy, hogy az ajtó nyitva áll a szerelem előtt.” (Paulo Coelho)

Május: a szerelem gyönyöre

A kora tavaszi életvizek öntözése, a nap ébredő erejével életre hív mindent, a daloló, táncoló tavasz tündér elér minden zugba, felébred minden, mi békésen pihent a mélyben. A színek kiélesednek, minden mi élő ragyog. A benned lüktető gyönyörszomjas élet magába szívja az illatokat, a tájat, az üde zöldségek testserkentő ízét, nedveit. Itt az ideje minden ízedben újra látni-érezni-élni!

A május természet-tanítás az élet-szerelemről

Hacsak nem szorítod össze a szemeidet, fordítod el a fejedet és bújsz vissza a barlangodba, nem tehetsz mást mint az egyik ámulatból a másikba lebegsz. A nyíló virágok illatával teli légben, megérzed a szerelmet. Az élet szerelmes önmagába, tobzódik, gyönyörködik és gyönyörködtet.

Repülj, szárnyalj, emelkedj a szerelembe ismét!

Szerelem és szexualitás

Ha a szerelemről beszélünk nem tehetjük azt a szexualitás nélkül. Az egyik része a másiknak, a kettő együtt válik teljessé bennünk. A szerelmetes érintések, a társunkra való odafigyelés és a közös megnyílás beteljesülése a szeretkezés. Gyönyörű szavaink vannak a magyar nyelvben, szeretkezünk, szerelmeskedünk. …ízleld-érezd ezeket a szavakat: SZERELMESKEDNI…SZERETKEZNI egymással, ugye milyen szépek és kifejezők?

Tabu helyett- Szent Kapu!

A testi szerelem oly sokáig volt tabu…oly sokáig tapadt hozzá bűn és szégyen. Pedig a vágyunk a testi szerelemre, természetes lélek-vágyunk, hogy örömben együvé olvadjunk a szeretetben-szerelemben nem csupán testi ösztön és vágykielégítés.

A szexualitásunkról beszélnünk kell…a csoda, mely jelen van az életünkben nem lehet tabu. A csoda, mely út lehet az Egység és teljesség megtapasztalásához nem lehet szégyenletes. Két egymást szerelemmel ölelő test, egységbe fonódó lélek imája igenis szentség, melyhez nem kapcsolódhat bűntudat.
Bár ezt tanították évezredeken keresztül…s lehet, hogy mélyen a lelkünkbe ivódott ez a tanítás, ez is átírható.
Nők ezreit ítélték meg, mert mertek szeretni, s szeretetük nem kötődött egy férfihoz csupán, s merték állítani, hogy a szerelmük gyógyít, emel. Nők, kik ismerték a szerelem misztériumát, taszíttattak ki a társadalmakból, s vették rá őket, hogy tagadják meg önmagukat a szégyenletes bűneik nyomán.
Változóban van a világ… változóban van a közfelfogás… a nőiség szent értékei és szent tudása ébredezik és újjáéled nők ezreiben.

Egy pillanatra csitítsd el kérlek mindazt, amit tanultál, hallottál, láttál a szerelemmel-testiséggel-szexualitással kapcsolatban…

 1. Örömöt érezni, s tudni, hogy hogyan adhatunk örömöt magunknak…tán nem a legtermészetesebb?
 2. Örömöt elfogadni társunktól és merni viszont szeretni… szerinted nem a legcsodálatosabb ajándék, amit két test adhat egymásnak?
 3. Örömben és gyönyörben beleolvadni a létbe, kitágulni a térben és együvé válni a mindenséggel nem lehet igaz és tiszta út?

…Figyeld meg ezeket a gondolatokat, forgasd őket magadban és figyelj a szívedre…

 • Ugye a szíved nem tart bűnösnek?
 • Ugye a tested vágyja a szabad, önfeledt feloldódást?
 • Ugye a lelked merne szabadon szárnyalni a szerelem-mámorában?
 • Ugye Te magad, ott legbelül érzed, hogy nincs semmi baj Veled…
 • Ugye tudod, hogy csodás, gyönyörű nő vagy és szerelemre képes…
 • Ugye ott belül emlékszel az ősi tudásra, a szent eloldódásra?

Emlékezz és találj vissza az élet-szerelembe, a testi-lelki szerelem eksztázisába!

A Szerelem Ünnep Programja

10:00 A Szerelem Ünnep megnyitója: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta szavaival

10:15-11:30 Első Előadás: Veres Kriszta

SZER-ELEM – szétválasztottságból az EGYségbe
A magyar hagyomány az ötödik Elemet Szer-Elemnek nevezi. Milyen gyönyörű név a teljességre és arra a gyönyörre, amely a EGY megéléséből nyílik. A Szer-Elem az erő, amely felold minden szétválasztottságot, feloldja a falainkat, meggyógyítja a sérüléseinket, elhozza a megbocsátást és átemel a szeretet EGYségbe. A Szer-Elem a teljes nyitottság, megadás és bizalom létállapota. Keressük, kutatjuk a férfit és nőt, akivel megélhetjük a szerelmet, és sokszor nem találjuk. Tapasztalataim szerint a sorrend fordított, létezhetünk SZER-ELEM lüktetésében és megérkezik a társ is, akivel együtt folyamatosan bontogathatjuk a Szer-Elem virágának szirmait. Az ide vezető útról való tapasztalásaimat szeretném veled megosztani ebben az előadásban.

11:35-11:45 szünet

11:45-13:00 Második Előadás: Pozsgai Nikoletta

A szerelem színei – avagy a párkapcsolatok alkímiája
A szerelem rózsájának szirmait bontogatva, az egyes színekre rácsodálkozva utazunk a szerelem útján a színek nyelvén, a rózsaszín ködből a vörös varázslatba. A hormonok tűzijátékától, a szerelem kifakulásáig, a szürke hétköznapok miértjein keresztül, a szerető kapcsolatok érkezésével újra felizzott parázstól az újra visszahívott szerelemig. Hogyan tarthatjuk meg szerelem transzformációs energiáját, lüktetését és életerejét a kapcsolatban? Miért marad távol tőlünk a szerelem és a párkapcsolat? Az AranyAsszonyi bölcsesség – a szer-elemének tudása, hogyan segít bennünket a nőiségünk kiteljesedésének egyik fő területén a szerelem, a párkapcsolat területén.

13:00-14:00 Ebédszünet

14:00-15:15 Harmadik Előadás Pozsgai Nikoletta

Tabu vagy megszentelt kapu? – avagy a szerelem alkímiája
A testi szerelem tabu témáit kibontva megkezdődik a megszentelt utazás, mely a szexualitásban rejlő öröm és gyönyör útjait tárja fel előttünk. Átlépünk a kapun, melyet mi szentelünk meg, hogy a szeretkezés extázisában egyesüljünk társunkkal, testben-lélekben-szellemben. Mitől lesz valóban megszentelt és minden szinten egyesítő a szerelmünk, szeretkezésünk? A legtermészetesebb afrodiziákum…és még csak szerelmi bájital sem kell hozzá:) Avagy a tantra gyönyörteli felfedező útja. A bennünk nőkben ott élő, AranyAsszonyi minőségünket kell újra felébresztenünk önmagunkban és életre keltenünk a szerelmi életünkben, nőiségünk megélésének minden területén – avagy hogyan légy otthon Tantrika és szerelemmel gyógyító papnő:)

15:15-15:30 szünet

15:30-16:45 Negyedik Előadás Veres Kriszta

„Nagyobb mámort lelek a szenvedélyben, mint az imában. Az efféle szenvedély már ima.”

Szakrális Szerelem, Transzformációs Szexualitás

A transzformációs szexualitás túlmutat a másikkal való szerelmen, túlmutat az utódok létrehozásán és a fizikai kielégülésen, miközben mindezeket magában hordozza. A transzformációs szexualitás megadás, teljességgel megnyílunk a másik felé, megadjuk magunkat a benne lüktető Isten/nőnek, ily módon saját isteni lényünknek és a fizikai eggyé váláson keresztül megtörténik az Egységbe való megérkezés, azaz eggyé válunk a Forrással. A Megszentelt Szexualitás erejéről mesél, és erejét idézi meg ez az előadás.

16:45-17:00 szünet

17:00-17:45 A program előtt beküldött és a program során összeírt kérdéseidet megválaszoljuk, egy kérdés = két válasz:)

17:45-19:00 szünet

19:00-21:00 Szerelem Ünnep Szertartás: Oldódj fel az ötödik elem mámorában!

A szertartás során a 4 elem segítségével eljutunk az Ötödik elem, a Szer-Elem mámorába. Bejárhatod a szerelem labirintusát, melynek közepén ott vár az élet-szerelem teljes eksztázisa, a létezés örömének boldog, könnyedsége-felszabadult teljessége!

A szertartásra hozz magaddal egy számodra kedves kendőt, sálat és egy virágot.

***

A Szerelem Ünnep Előadói:

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta – a nőként való kiteljesedés szakértője, az AranyAsszonyi tudás lelkes közvetítője. Kineziológusként és életvezetési tanácsadóként dolgozik, a Női Önmegvalósítás Kincsestárának (noionmegvalositas.hu) szülőanyja és szerkesztője, az anyagi-fizikai, lelki-érzelmi szintű és spirituális értelemben vett női teljesség megélését segítő oktatási programok írója.

„Szerelem hívő vagyok, mert a szerelem valóságos és félreállíthatatlan varázserővel bír, az életről szól, a valóságunkba emel és igazából semmi köze sincs az illúziókhoz. A szerelem szent kapu a teljességbe, lehetőség igaz önmagadra találni és érzékelni a benned élő csodát. A szerelem a lélek kapuja, általa a test felmagasztosul. Társunkkal való igaz intimitásban megnyílunk és olyan dimenziókat tapasztalunk meg, amelyre külön-külön nem vagyunk képesek. Testeink szerelmes egyesülésében lelkeink ölelkeznek és a gyönyör hullámain megtapasztaljuk az EGYSÉGET.

Szerelmes vagyok a létbe, a teljesség-áramlásba, a szivárvány-látásba. Táncolok a méhekkel, mezítláb sétálok a füvön, átölelem a fákat, s bennem megnyílik s kitágul a tér. Szerelmes vagyok az élet megannyi szépségébe, a varázslatos teremtő erőmbe, a mámoros test-lélek összeölelkezésbe, a gyönyörben foganó létbe, a szer-elemben lüktető életbe. …és közben Látok! Érzek! Igazán Vagyok! Ebbe a lüktetésbe, örömteli életszerelembe hívlak Téged is! Ünnepeld velünk a Szerelmet!”

Veres Kriszta

Veres Kriszta (www.vereskriszta.com) – Avalon Papnője vagyok, Glastonburyben, Kathy Jones hároméves Avalon Papnője Iskolájában emlékeztem vissza a bennem élő Papnő erejére és inkarnációk tanításaira. Hosszú utat jártam be, átalakító, mély transzformációkkal. Az út saját elmém bugyrain keresztül vezetett és vitt befelé, amíg meg nem érkeztem Avalon varázslatába, ami bennem él. Avalon a Lélek Szigete, és Avalon Papnőjeként révész vagyok, aki a Lélek teljességébe vágyók csónakját elviszi Avalon Szigetére.
Hiszek – és tudom, mert számtalanszor megtapasztaltam – abban, hogy sokkal többek vagyunk, mint ahogyan azt hétköznapi tudatállapotban érzékeljük. Sokkal többek vagyunk, mint a testünk és az, amit valóságnak hiszünk. Végtelen erő lakik bennünk és végtelen a Lényünk teljessége. Hiszek abban, hogy mindannyian ragyogásra és örömre születtünk, arra, hogy az Édenkertben éljünk. És tudom, hogy mindez élhető, az összes álmunk és vágyunk áthozható a fizikai valóságba! A vágyott élet itt van, máris a miénk. A Mennyország nem egy távoli ábránd, ahová egyszer eljuthatunk, a Mennyország itt van és élhetjük, csak rajtunk múlik. Ismerem a Varázslatba vezető utat, ami egyenesen a Szerelembe és Gyönyörök Kertjébe vezet, és ezt szívesen megosztom az összes keresővel, aki választja a Varázslatot.

Helyszín:

Várhatóan a Hotel Platánus Bp. VIII. Könyves Kálmán krt. 44.

A Szerelem Ünnep részvételi díjai:

Elővételben március 31-ig történő jelentkezéssel és fizetéssel: 5 000Ft az előadásokra és 7 500Ft az egész napra, külön a szertartás 2900Ft

Április 1-április 30 közötti fizetéssel: 7 000Ft az előadásokra és 9 500Ft az egész napra, külön a szertartásra 3500Ft

Helyszínen fizetve: 8 000Ft az előadásokra és 10 500Ft az egész napra, külön a szertartásra 3900Ft

Az első 20 egész napra jelentkezőnek:

csak 6900Ft a díja! Már betelt!

Jelentkezés:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, figyelve az egyes adatok sorrendjére, pontosságára:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail:*
Postacím (hová küldjük a számlát):*
Számlacím (cégnév és cím, céges számláról utalás esetén):*
Melyik csomagot kéred? 1. csak előadások 2. csak esti szertartás 3. egész napos részvétel:*
Megjegyzésed, kérésed felénk:

***

Korábbi Programok voltak:

Pénz-és Karrier blokkok oldása SzInT-el

Árpilis 17-én, vasárnap, 9:30-17 óráig (Budapesten)

A „Pénz -és Karrierblokk” Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a generációs hátterében a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban álló, a pénz áramlására, elfogadására, a vagyon gyarapítására jelentős hatással lévő ősöket. A konstelláció felállítása során feltárul, hogy a generációs múlt milyen jellemző problematikát hordoz a pénzzel kapcsolatban. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a pénz/vagyonblokk adott ügyét.

A konstelláció állítás és oldás alapját a Személyiség Integrációs Tréning módszeregyüttese adja, mely a családállítás, pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia elméleti hátterére és eszköztárára épül. Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A legutóbbi Pénz /BőségBlokkok Konstelláció Állítás és Oldás összefoglalóját itt olvashatod>>>

Jelentkezéshez kattints ide: Személyiség Integrációs Tréning>>>

***

Új Föld választása a LétÖröm!

ÖrömEst április 22-én a Föld Napján 18:30-tól kb. 21 óráig

Az Öröm bolygója: az Új Föld Valósága!

Szeretettel várlak a Föld Napján, létörömbe érkeztető gyakorlatokkal a gyönyörű és különleges helyszínül szolgáló Sóbarlangba! Érzék-ébresztő tudat tágító gyakorlatokkal készülök, melyek segítik az Új Föld mintáinak, az öröm földje, megteremtését az életedben. Az ÖrömEst programjának fontos részei az elemekkel való újfajta belső-lélek teljességével való kapcsolódás, a középpontodba, a léted örömérzetébe való megérkezés. Mindemellett játékos jelenlétbe hívlak, mely a személyiséged rugalmasságát és könnyedségét segítik, összekapcsolnak az örömteli belső ragyogásoddal, Valódi, kristálytisztán ragyogó önmagaddal.

A kis csoportos (15 fő) foglalkozásra nyitott szívű, az életükben az örömöt választó, új életmintákat hívó résztvevőket várunk! Ha már felismerted, hogy nem akarsz a múlt fogságában létezni, a fájdalmak és szenvedések emlékein szomorkodni, új életerőre vágysz és töltekezni szeretnél közöttünk a helyed az Új Föld napján!

„Járd az öröm útját és az univerzum kapukat nyit számodra ott, ahol eddig csak falakat találtál” (Joseph Cambell)

Öröm-Est a Sóbarlangban

Helyszín: Sóbarlang, Bp. Mozsár u. 7. www.kristálysóbarlang.hu

A só-kristályai már a puszta ott-létünkön át erősíti az immunrendszert, a légzésfunkciókat, harmonizálja a testet-lelket. Mindezen túl a só maga föld elemű, de kristályszerkezetében ott őrzi az ősi tengereket, a víz elemét , visszaragyogja a napsütés, a tűz elemét és a szabad szelek levegő elemét. Az ötödik elemet, a létszerelmét pedig mi magunk adjuk majd:) az elemek teljességébe.

Limitált résztvevői szám: 15 fő

Részvételi díj: 3500Ft (1000Ft kedvezmény az Új Föld-Új Ember tanfolyamom résztvevőinek)

Jelentkezéshez kattints a program oldalára: Öröm-Est az Új Föld életmintáiért>>>

Ugyanitt bővebben a programról olvass tovább: Az Örömszerzés és az örömben való feloldódás képessége,Élet és Boldogságminták, miért pont április 22…

Jelentkezés:

Jelentkezéshez kattints a program oldalára: Öröm-Est az Új Föld életmintáiért>>>

Önmenedzsment Szemináriumon

április 10-én, vasárnap!

Fókuszban: a sikeres önmenedzsment és hatékony életszervezés

LIMITÁLT RÉSZTVEVŐI SZÁM!

Az Önmenedzsment Mesternője című szeminárium témái:

Első előadás: Az Önmenedzsment 1×1-e

1. Mit jelent az önmenedzsment a 21.században?

2. Milyen készségek és képességek mesterévé kell válj a sikeres élethez?

3. Hogyan sajátítható el a sikeres önmenedzsment?

4. Érvényesülés a munka világában nőként és férfiként – különbségek, előnyök és hátrányok a nemek terén

5. Hogyan szabotálhatod sikereidet? – avagy mit hogyan ne csinálj…

Második előadás: Önmenedzsment a munka világában

1. Erősségeid felfedezése – avagy legyen személyes karrier iránytűd

2. Önmarketing és személyes értékek „eladása” alkalmazottként –

3. Álláskeresés recesszióban

4. Karrierépítés tudatosan

5. Női és férfi karrierek sajátosságai, kihívásai

6. Önmarketing és személyes értékekre alapuló vállalkozások

7. KarrierTeremtés – avagy ahol a fizikai és a spirituális világ összeér

Harmadik előadás: Hatékony életszervezés – avagy hogyan fokozd személyes hatékonyságodat és állítsd erőforrásaidat céljaid érdekébe

1. az életszervezés készségei: Hogyan szervezd az életed hatékonyan, hogy önmagadra és a céljaidra is jusson időd? (személyes hatékonyság növelés, pénz, idő és energia forrásaink beosztása a céljaink megvalósításának érdekében)

2. időgazdálkodás

3. tudatos pénzkezelés

4. személyes hatékonyság fokozó tippek

Negyedik előadás: Önérvényesítés asszertív módon

Asszertivitás- avagy önmagad felvállalása és érdekeid érvényesítése erőszakmentes mégis hatékony módon

 1. hogyan érvényesítsük érdekeinket asszertív, de másokat nem sértő módon
 2. Hogyan fedezd fel saját értékeid, tehetségeid?
 3. Hogyan vállald fel önmagad a környezetedben?
 4. Hogyan „add el magad” hétköznapi helyzetekben (pl. állásinterjú, vállalkozás, párkapcsolat és család)?

Az Önmenedzsment Mestere / Mesternője:

Pontosan tudja ki ő, miben jó és mi felé halad.

Az álláspontját és az érdekeit eredményesen képviseli.

Kommunikációja tiszta, követhető és erő árad belőle.

A változások, konfliktusok közepette is  harmonikus és önazonos marad.

Hogyan válhatsz ilyenné?

Erről szól az április 10-i szeminárium!


A jelentkezéshez kattints ide:

Az Önmenedzsment MesterKulcsai – Szeminárium április 10-én>>>

***

Pozitív Énkép – Ideális Testkép

2011. március 8-án, kedden

Fókuszban: önbizalom, önértékelés és önbecsülés

18:00-kb.20:00 Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó lesz az

ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal is készülök, tehát nem csak előadás lesz:)

Akik régebb óta „velem vagytok” tudjátok, hogy az önértékelés az egyik vesszőparipám. A legalapvetőbb fejlesztendő területnek tartom, mert az alapja és hiánya esetén a legfőbb gátja mindennek, ami az Igazi Önvalód megéléséről szól: valódi hivatásnak, harmonikus és egyenrangú párkapcsolatnak, jól-létnek és bőségtudatosságnak!

Fejleszd az énképedet, hogy valóban azt lásd, és azt mutasd, aki vagy!
Ezen túl, van legalább 7 olyan további motiváció, amiért feltétlenül érdemes fejlesztened az önbecsülésedet és építened az énképedet:

1. Az önbecsülésed mértéke határozza meg másokkal való kapcsolataid minőségét, illetve
2. A mások felénk irányuló érzéseit is saját önbecsülésed határozza meg!
3. Az önelfogadás és az önbecsülés adja az önbizalmadat
4. A pozitív énkép teszi lehetővé, hogy bizalmat érezz mások iránt, hogy együtt tudj velük működni, hogy kötődni tudj hozzájuk, hogy igazán szeretni tudj valaki
5. Az önkiteljesítés alapfeltétele a pozitív énkép, hiszen ez adja az alapot, melyre építkezni tudsz
6. A pozitív énkép a testi-lelki egészséged alapja

7. Az énképeden múlik a pénzed mennyisége és áramlása is!

Ez énképed fejlesztését kezd az előadással, mert remekül összefoglalja mindazt, amit a témában tudnod kell!

Részvételi díjak kreatív árképzéssel:

1. „Annyit fizetsz, amennyit tudsz” akcióban jelentkezel és amennyit fizetni tudsz, annyiért fogsz részt venni a programon.

2. 1 500Ft -os ajánlott részvételi árat fizetsz, melyhez kapsz összefoglaló jegyzetet az előadáshoz.

3. 2 500Ft-ot fizetsz a programért és megkapod a program hangfelvételét és diáit.

4. 3 800Ft-ot fizetsz a programért és az eddigieken felül megkapod még az 50 levélből álló önbizalom fejlesztő e-mailes kurzusomat is, mely az esti program után indul számodra.

+ Ha nem tudsz eljönni, de nem szeretnél erről lemaradni, szeretnéd a hanganyagot, diákat akkor is tudom számodra biztosítani a 3. és 4. lehetőséget! A jelentkezési űrlapon a megjegyzés rovatban jelezd ezt felém!

Helyszín:

Hotel Platánus, Budapest, 1087 , Könyves K. krt. 44. Az 1-es villamos vonalán, a Népligeti metró megállónál és a Népligeti Volánbusz pályaudvarhoz közel. A parkolás a környező utcákban díjmentes.

Jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és a megjegyzés rovatban írd oda, hogy melyik díjfizetést választod:

Keresztnév:*
Vezeték Név:*
E-mail:*
Mi a legnagyobb gondod az önbizalom, énkép, testkép témában:*
Megjegyzésed, kérésed:


***

Az űrlap kitöltése után visszaigazoló levelet kapsz, ha ez nem történik meg kérlek írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címemre!

***

***

“Jól-lét teremtés a 10 milliószor nap erejében!”

Fókuszban a Tudatos Teremtés, Célmegvalósítás Eszközei

Február 4-én, pénteken,

a tíz milliószoros nap estéjén, 18-21:30-ig (Budapesten a Vista Rendezvényközpontban)

I. Előadás: 18:00-19:30-ig

A Tíz Milliószoros Nap estéjén tartott program első részében előadást tartok célkitűzés-célmegvalósítás és tudatos teremtés témákban. Ebben összefoglalom a legfontosabb élettörvényeket, melyek a céljaink megvalósulására és a jól-létünkre, bőség állapotunkra hatnak. Áttekintést adok a célkitűzés-célmegvalósítás teljes folyamatáról, a bal és jobb agyféltekés megközelítésekről és az integrációra alapuló, teljes aggyal és teljes lénnyel való célmegvalósítás módszeréről. Megvilágítom, hogy hogyan lehet egyensúlyt teremteni a szív és az ész, az érzelmek és a ráció között. Integrálom a szív és az elme teremtésének módszereit.

II. Grandiózus SzInT állítás: 20:00-kb. 21:30

Az est második részében szűkség-tudat oldást és állítást végzünk, mely helyreállítja a bőség-tudatot és megerősíti a jól-lét elfogadását az életünkben! Az állítást és oldást ezúttal a teljes csoporttal végezzük el, egy állításban megjelentetve az emberiség problematikáját és oldást-oldódást segítve önmagunk és az emberiség egészére nézve.

A SzInT módszerével ez alkalommal nem kis csoportban (kb. 10-20fő), hanem a teljes résztvevői létszámban dolgozunk! Így a családállítás rendszerére és a Rupert Sheldrake-féle morfogenetikus mező-elméletre épülő módszeregyüttessel a földet mint egy nagy családot fogjuk tekinteni és oldani:

Felállítjuk a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban álló, a pénz áramlására, elfogadására, a vagyon gyarapítására jelentős hatással lévő blokkokat, feltárjuk, hogy az emberiség egésze a múlt milyen jellemző problematikáit hordozza a pénzzel, bőséggel, jólléttel kapcsolatban.

A konstelláció állítás és oldás alapját a Személyiség Integrációs Tréning módszeregyüttese adja, mely a családállítás, pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia elméleti hátterére és eszköztárára épül. Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

III. Dinamikus Jól-lét meditáció: kb.21:00-21:30

A Jól-Lét Teremtő programunk végét Bőség és Jól-lét tudatosságba érkeztető dinamikus meditációval zárjunk!

A részvétel díja:

 • a Célkitűzés-Célmegvalósítás Tanfolyam résztvevőinek a teljes program ingyenes
 • mindenki másnak  jelképes összegű 800Ft a belépő díja. (a  8-as a végtelen és a bőség száma:)

A Tíz Milliószoros napi program helyszíne a budapesti Vista Rendezvényközpont lesz! További konkrétumok a jelentkezés után levélben.

2011.02.04. a nap számmisztikai összege 10-es, azaz a bőség végtelen áradásának jelenben való megTeremtésére legjobb szám, mely a tíz milliószoros teremtő erejű napon megerősíti választásunkat a bőség mellett!

Jelentkezés:

Jelentkezés a Jól-lét Teremtés program oldalán ide kattintva az oldal alján>>>

***

“Pénz / BőségBlokk” Konstelláció Állítás és Oldás

Árpilis 17-én, vasárnap, 9:30-17 óráig (Budapesten)

A „Pénz -és Bőségblokk” Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a generációs hátterében a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban álló, a pénz áramlására, elfogadására, a vagyon gyarapítására jelentős hatással lévő ősöket. A konstelláció felállítása során feltárul, hogy a generációs múlt milyen jellemző problematikát hordoz a pénzzel kapcsolatban. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a pénz/vagyonblokk adott ügyét.

A konstelláció állítás és oldás alapját a Személyiség Integrációs Tréning módszeregyüttese adja, mely a családállítás, pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia elméleti hátterére és eszköztárára épül. Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A legutóbbi Pénz /BőségBlokkok Konstelláció Állítás és Oldás összefoglalóját itt olvashatod>>>

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • a „soha nem elég” gondja
 • visszatérő anyagi nehézségek, adósságok
 • anyagi túlvállalás
 • szegénységtudat vs. bőségtudat
 • anyagi kiszolgáltatottság
 • anyagi manipulációk

Mindezeken kívül önismereti szempontból fontos tudásra tehetsz szert:

 • a pénzhez való viszonyunk,
 • a szegénységhez, illetve a bőséghez/ gazdagsághoz fűződő viszonyunk kapcsán
 • a vagyonszerzés és gyarapítás kacsán.

Megérheted, hogy:

 • miért és mióta nincs a családban pénz
 • hol és miért veszett el a vagyon a generációs krónikánkban

A „Pénz /Bőségblokk” Konstelláció felállítása után lehetőség lesz néhány résztvevő számára az egyes konkrét problémakör kibontására és oldására is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy „csak konstelláció állítást” is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A részvétel díja:

 • 15 ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 5 fő kérheti
 • 10 ezer forint / konstelláció állítással / mindenki kérheti
 • 5 ezer forint / segítőknek / max 10 fő esetében.

A „Pénz /BőségBlokk” Konstelláció Állítás és Oldás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Jelentkezés:

Kérlek töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

Keresztnév:*
Vezeték Név::*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez)::
Számlacím (cégnév és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Mit szeretnél? 1. a pénz-viszonyaid állítását (10eFt) 2. a pénz blokkjaid állítását és oldást rájuk (15eFt) 3. segítőként szeretnél jönni (5eFt) :*
Megjegyzésed, kérésed hozzám:

Mi történik az űrlap kitöltése után?

A jelentkezés után visszaigazoló levelet kell kapj. Amennyiben ez nem történik meg kérlek írj a noionmegvalosias kukac gmai.com címre. A levélben minden a tréninggel kapcsolatos konkrétumot megtalálsz (időpont, helyszín, program, étkezés, kezdés és befejezés, fizetési tennivalók, módszerleírás és korábbi Pénz/Bőség Blokkok oldási nap összefoglaló:)

***

Korábbi programok voltak:

December

…hogy lásd a fényt az alagút végén, tudd, hogy van kiút az önszabotázsból, az állandó nehézségekből:

Légy Önmagad! Éld meg az álmaid!

Ok, de hogyan…?

ha mindig falakba ütközöl?

ha leláncolt kezekkel akarsz elérni valamit?

ha úgy érzed más életét éled?

ha mások irányítanak és döntenek feletted?

ha az életben mindig a rövidebbet húzod?

ha amibe kezdsz kudarcba fullad és csalódottan egyre kevésbé bízol abban, hogy NEKED is jobb lehet?

2010. december 12-én vasárnap

Szerepek helyet: Hogyan Legyél Önmagad? címmel

Belső Alkímia napot tartok

A november 21-i Párkapcsolati Alkímiai nap sikeres és bevált új tematikai rendszere (előadás + két irányú gyakorlat) alapján most is három részből fog állni a nap:

1. Mit jelent Önmagadnak Lenni? Előadás (9:30-10:45):

A valódi én megélésének lépcsőfokai, az akadályozó nehézségi erők felismerése, oldása és belső erővé alakítása. Avagy a belső nagy átalakulás (alkímia) az élet erőivel támogatva.

2. Fókuszban a Gátló Erők: Személyiség Integrációs Tréning (családállítás+pszichodráma+kineziológia)(11:00-18:00):

Az akadályozó erők felszámolását célzó gyakorlati rész:  azaz az önszabotázs, a generációból fakadó fájdalom, ami rád kényszeríti a család megoldatlan ügyeinek vállalását, képviseletét (amikor más életét éled). A sorserők felismerése és a velük való megbékélés.

3. Önmagadba Érkezés: dinamikus meditációs gyakorlatok (19:00-21:30)

Az Önmagadba Érkezést segítő személyiségfejlesztő gyakorlati elemek célja a valódi önmagadba érkeztetés, a belső erőid felismerése és magadhoz vétele, a középpontodba való visszatérést adó technikák elsajátítása, az önelfogadást és önszeretet segítő gyakorlatok.

A Szerepek helyett: hogyan legyél önmagad? című belső alkímia napot úgy alkottam meg, hogy a személyiséged kibontakozásának és az önmegvalósításod gátló erőinek felismerésére és oldására egyaránt legyen lehetőséged. De fontosnak tartom azt is, hogy a múltban (jelen élet, generációs múlt, inkarnációs előéletek) való kutakodás mellett a jelenre fókuszált, egységélményt adó és azt erősítő gyakorlatokkal zárjuk az estét.

Mennyibe kerül a részvétel?

A program egész napra 12 ezer forintba kerül, állítást kérőknek plusz 8 ezer forint. Az egyes programokra külön is lehet jönni:

Előadás: 2500Ft

SzInT: állítóknak 15 000Ft, segítőknek 5 000Ft

Esti dinamikus meditációs program: 3 500Ft

Helyszín: Budapest, Erzsébet krt. 58. I.em. 4

Jelentkezés

A programra való jelentkezéshez írj válaszlevelet vagy kattints ide a jelentkezési űrlaphoz:

Szerepek helyett: Hogyan Legyél Önmagad? -December 12. Személyiség Integrációs Tréning / Belső Alkímia Nap lesz>>>

Novemberi Programok:

Szerelem: Két test, két szív varázslata

November 21:

A Párkapcsolatok Alkímiája (egész napos program)

avagy A Szerelem Kémiája és a Párkapcsolati Harmónia visszaállítása

Az ember társas lény. Amióta világ a világ közösségekben, kapcsolatokban élünk. Vágyunk arra, hogy az örömeinket megoszthassuk, bánatunkat kisírhassuk, nehéz helyzetekben a kisebb-nagyobb közösségeink támogassanak bennünket. A legintimebb és legalapvetőbb emberi kapcsolat a párkapcsolat! Két ember vonzódása, a szerelem kémiája és kettejük energiája magnetikus hatásba lép és párkapcsolatba hívja őket.

Vajon mitől működik ez és meddig?
Mitől múlik el és miért?
Miért jön el a párkapcsolat alkonya és sokszor pokla?
Hogyan határozzák meg anyáink-apáink párkapcsolatainkat?
Hogyan lehet visszaállítani a harmóniát a kapcsolatodba, visszahívni a szerelmet?

Előadás, SzInT és dinamikus meditáció: a párkapcsolati harmóniáért!

A november 21-i személyiség integrációs tréning különlegessége, hogy a Párkapcsolati Harmóniára fókuszál, és két kiegészítő program teszi teljessé! A tréning előtt előadást tartok a Szerelem Alkímiájáról avagy arra kaphatsz választ, hogy mitől és miért működik a szerelem. A személyiség integrációs tréning-rész szokásához híven a családállítás, pszichodráma és kineziológia mesterhármasával a gyakorlatban is utánajárunk, hogy nálad mi a helyzet. A tréning után pedig dinamikus meditációs programot tartok a párkapcsolat harmóniájának visszaállítására, a szerelem behívására az életedbe, a kapcsolatodba.

A személyiség integrációs tréning részben női és férfi vérvonalakat állítunk fel, megnézzük a családra jellemző párkapcsolati mintákat és oldjuk a kapcsolatok kiteljesedését gátló blokkokat. Bővebben a személyiség integrációs tréningről itt olvashatsz: Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről>>>

Három része lesz tehát a november 21-i Párkapcsolat Alkímiája napnak:

1. Előadás: A Szerelem Alkímiája (9:30-10:45) – 2500Ft

2. Személyiség Integrációs Tréning (családállítás, pszichodráma, kineziológia mesterhármasával) (11:00-18:00) a női és férfi vérvonalak felállításával, a generációs párkapcsolati minták felderítésével – oldásával // segítőknek 5000Ft, állítóknak 15 ezer forint//

3. „A Szerelem Alkímiája a gyakorlatban” dinamikus meditációs program a szerelem és a kapcsolati harmónia behívására, visszaállítását segíti (19:00-kb. 21:30) // 3500Ft

Az egyes részek külön is látogathatók. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Bővebben a programról, az egyes részekről:

A Szerelem Alkímiája és Párkapcsolati SzInT: november 21-én!>>>

AranyAsszony Kör

november 22-én, hétfőn este 18-21:30-ig Női Őserőbe Érkezés különleges programja egy Budai barlangban

Érkezz meg a Női Őserődbe!

A Női Őserő megtartó, ölelő és életerővel ellátó forrásához kapcsolódhatsz a Női Őserőbe Érkezés esti programon, mely a Bölcs Asszony idejében novemberben kerül másodszor megrendezésre.

A program személyiségfejlesztő, nőiség erősítő gyakorlatokat, a belső erőnktől való megfosztottságunkat oldó dinamikus meditációs gyakorlatokból áll majd! A program záró gyakorlata a Női Őserőbe érkezésig kísér majd el!

A program 19-kb. 22 óráig tart! AranyAsszony körösöknek 18 órától.

Helyszín: Budai barlang (pontosítás jelentkezés után)

A részvételi díj: 3500Ft + barlangbelépő (kb. 900Ft)

A jelentkezéshez írj egy e-mailt nekem a noionmegvalositas@gmail.com címre!

A Női Őserőbe Érkezés programja az AranyAsszony képzés része is:)

Előadás (18-19 óráig – 1500Ft), és workshop (19:15- 21:30 – 2500Ft).

Jelentkezni az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu e-mail címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet!

Bővebben a Női Őserőbe Érkezés programjáról:
Női Őserőbe Érkezés, AranyAsszony képzés első köre is>>>

Bővebben az AranyAsszony tradícióról:

Első AranyAsszony Kör találkozónk:) – és a folytatás!>>>

Vörös (tengeri) beavatások – Egyiptomból jöttem>>>

***

Korábbi programok voltak:

Október

„Az Elkülönültségből az Egységbe”

Október 24, vasárnap este, 18:30-21:30-ig

A legerőteljesebb szétválasztottság mintáinkat (bűntudat, szégyenérzet, félelmek, szűkség és pénzhiány, kontrollvesztés stb.) oldjuk a dinamikus meditációs (mozgásos elemekkel) és személyiségfejlesztő gyakorlatok segítségével, hogy az egységhez tartozó megélési minták szabad lehetőségekké válhassanak: könnyűség, áramlás, rugalmasság, bőség, öröm, gyönyör, eksztázis:)

Részvételi díj: 3000Ft

A 25-i horgonyzás résztvevőinek különösen ajánlott, hogy a másnapi energiaminőségeket könnyebben tudják befogadni.  Mivel várhatóan korán reggel fogunk kezdeni, ezért lesz lehetőség a helyszínen történő alvásra is. A bennalvókkal együtt megyünk át a horgonyzás helyszínére!

A programra való jelentkezéshez görgess lejjebb vagy írj a noionmegvalositas@gmail.com címre!

***

Igaz Önvalónk és az Egység Tudatunk felvállalása,

avagy a 11:11 folyamat Kilencedik Kapujának horgonyzása

október 25-én, hétfőn (a nemzetközi folyamathoz alkalmazkodva még kialakulóban, de várhatóan kora reggeli kezdéssel)

A 11:11 folyamatban, mely a Föld tudatosságát az Új Földbe emeli minden egyes kapu egy új minőség horgonyzását, majd a két kapu közötti „gyakorlását” jelenti. A Kilencedik Kapu az „Egy lény megnyilvánulása: Az igaz egyek kiemelkedése” mottóval, melynek lényege, hogy a szétválasztottságunktól mentesen, Igaz Önvalónkba visszatérve, azt felvállalva létezünk, kétségektől-félelmektől és szétválasztottságtól mentesen.

Az Igaz Eggyé váláshoz nem kell semmi mássá válnunk, csak azzá, amik valójában vagyunk; viszont tovább már nem rejthetjük el, hogy KIK VAGYUNK. Igaz Egynek lenni tudatos elfogadása annak, AKIK VAGYUNK egy végtelenül kiterjesztett szinten. Amikor Igaz Egyként kiemelkedünk, akkor legbelső igaz lényegünket mindenki számára láthatóan hozzuk a felszínre. Nem félünk természetes tekintéllyel kifejezni képességünket és tudásunkat. Teljesen abban a valakiben tartózkodunk, AKIK VAGYUNK.” (Solara, www.nvisible.com)

Bővebb információhoz a programról, a 11:11 folyamatáról és a korábbi horgonyzás élménybeszámolójához kattints ide:

A 11:11 Új Föld folyamat 9-es kapu horgonyzása Október 25-én>>>

Részvételi díj: a létszámtól és a helyszíntől függően még alakul, de várhatóan 2500Ft körül alakul majd.

A programra való jelentkezéshez görgess lejjebb!

***

Női Teljesség Napja a női teremtő erő jegyében / Szeminárium

október 29-én a 10 milliószoros napon, 10-17-óráig

A Női teljesség 12 arca, a 4 női teremtő erő minősége, az  5  legfőbb női teremtő eszköz, a legfőbb női életelvek és a négy női beavatási kapuhoz tartozó legfontosabb női energiaközpont aktiválásának módja ismerhető meg a szeminárium során.

Részvételi díj: 14 000 forint

A szemináriumról bővebben itt olvashatsz: A Női Teljesség Napja – a 10 milliószoros napon, október 29-én!>>>

***

Női Teljességbe Érkezés / Workshop, sajátélményű kiscsoportos program

október 29-én a 10 milliószoros napon, 18:00-kb. 21:30-ig

A nőiség 4 beavatási kapuján haladva, megértjük és elengedjük az egyes női minőségekhez kapcsolódó blokkjainkat, aktiváljuk az egyes beavatási kapukhoz tartozó női energiaközpontokat.  A dinamikus meditációs és személyiségfejlesztő gyakorlatok segítségével az est végére a női teljességbe érkezve magunkhoz vesszük női teremtő erőnket.

Részvételi díj: 4 500Ft, a Női Teljesség Napi szemináriumon résztvevőknek kedvezményesen 2500Ft.

A programra való jelentkezéshez görgess lejjebb!

***

A programokra való jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Melyik programra szeretnél jönni? (dátum és program név):

1. Nov.21 . SzInT állítás / segítő

2.Nov. 21. AranyAsszony Kör

3. Okt. 24. Elkülönültségből az Egységbe

4. Okt. 25. 11:11 Kilencedik kapu horgonyzása

5. Okt. 29. Női Teljesség Napja a Női Teremtő Erő jegyében szeminárium

6. Okt. 29. Női Teljességbe Érkezés workshop

*

Megjegyzésed, kérésed:

***

Egyéni kezelések, konzultációk:

Kineziológia kezelés, Személyiség -és Lélek Integrációs Terápia: első alkalom 16 000 forint (önfeltáró feladatlappal együtt),  további alkalmak 14 000 forint

Bővebben a kineziológiáról, a kezelésről és a jelentkezésről: www.kineziologiakezeles.hu>>>

Önmegvalósítási Út Elemzés: asztrológiai és számmisztika elemzés + életcél beazonosító kiegészítő módszerek, tesztek): a teljes elemzések és két konzultációs időpont együttesen 25 900Ft

Karrier-tanácsadás, egyéni karrier-teremtés program: 12 000Ft/alkalom.

Az egyéni kezelésekre, konzultációkra egyeztetett időpontokban van lehetőség Budapest több helyszínén és Telkiben. Jelentkezés a linkeken, illetve az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu e-mail címen.

***

Korábbiak:

Augusztus

„Női VérVonal” Konstelláció Állítás és Oldás

Augusztus 15-én, vasárnap, 9:30-17 óráig (Budapesten)

A Női Vérvonal Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a női őseit. Így láthatóvá válik számára, hogy az egyes női családtagok milyen nőiséggel, milyen jellemző problematikát képviseltek a családi krónikában. Feltárul, hogy mi, akik a női vérvonalunk legvégén állunk, milyen feladatot vállaltunk a generációs örökségben és milyen ajándékokkal rendelkezünk. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a női vérvonal adott ügyét. A konstelláció állítás és oldás mögött álló Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A női vérvonalunk esetében az édesanyánk, nagymamáink, dédanyáink és ükanyáink örökségéről, ránk hagyományozott terheiről és fel nem ismert ajándékairól van szó. A női vérvonalunkhoz tartoznak még a testvérek, fontosabb unokatestvérek, sógornők és az anyósok. Mellettük leánygyermekeink és a generációban meg nem született gyermekek is fontos tanulságokkal, feloldandó sors-elemekkel bírhatnak.

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott férfi típusok
 • anya-gyermek problematikák,
 • a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
 • a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
 • feleség-anyós gondok,
 • női rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

A nőiséggel kapcsolatos belső ügyeinkkel is számot vethetünk, oldást nyerhetnek a nőiségünkkel összekapcsolódott blokkok:

 • szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
 • bűntudat
 • a szexualitás egyéb nehézségei
 • tipikus női betegségek

A Női Vérvonal Konstelláció felállítása után lehetőség lesz néhány résztvevő számára az egyes konkrét problémakör kibontása és oldása is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy csak konstelláció állítást is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A részvétel díja:

 • 15ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 3 fő kérheti
 • 10 ezer forint / konstelláció állítással / mindenki kérheti
 • 5 ezer forint / segítőknek / max 5 fő esetében.

A Női Vérvonal Konstelláció Állítás és Oldás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikoletta, Személyiség Integrációs Tréner és kineziológusnál  e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com címen!

************************

AranyAsszony Kör első találkozó

„AranyAsszony tanításai” címmel előadás és önfejlesztő program

Augusztus 15-én, vasárnap ESTE, 18-20:30-ig

Kezdetét veszi a havonta egyszeri megrendezésre kerülő Aranyasszony Kör. Minden alkalommal átadok egyet a feltáruló Aranyasszony tanítások közül, melyet a tanítások beépítését segítő önismereti-önfejlesztő gyakorlatok fognak segíteni. Az estét dinamikus meditációval, majd megosztó körrel zárjuk.

Az első AranyAsszony Kör előadásából megtudhatod:

 1. Kik voltak az Aranyasszonyok?
 2. Miért olyan fontos az aranyasszony tradíció feltárulása?
 3. Hogyan válhatunk aranyasszonnyá a 21. század kihívásai közepette?

Az AranyAsszony Kör első találkozójának helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikolettánál  e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com címen!

***********************

„Pénz / BőségBlokk” Konstelláció Állítás és Oldás

Augusztus 22-én, vasárnap, 9:30-17 óráig (Budapesten)

A „Pénz -és Bőségblokk” Konstelláció Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a generációs hátterében a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban álló, a pénz áramlására, elfogadására, a vagyon gyarapítására jelentős hatással lévő ősöket. A konstelláció felállítása során feltárul, hogy  a generációs múlt milyen jellemző problematikát hordoz a pénzzel kapcsolatban. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a pénz/vagyonblokk adott ügyét. A konstelláció állítás és oldás mögött álló Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

 • a „soha nem elég” gondja
 • visszatérő anyagi nehézségek, adósságok
 • anyagi túlvállalás
 • szegénységtudat vs. bőségtudat
 • anyagi kiszolgáltatottság
 • anyagi manipulációk

Mindezeken kívül önismereti szempontból fontos tudásra tehetünk szert:

 • a pénzhez való viszonyunk,
 • a szegénységhez, illetve a bőséghez/ gazdagsághoz fűződő viszonyunk kapcsán
 • a vagyonszerzés és gyarapítás kacsán.

Megérhetjük, hogy:

 • miért és mióta nincs a családban pénz
 • hol és miért veszett el a vagyon a generációs krónikánkban

A „Pénz /Bőségblokk” Konstelláció felállítása után lehetőség lesz néhány résztvevő számára az egyes konkrét problémakör kibontására és oldására is. Az egész napos tréningen állítást és oldást, vagy „csak konstelláció állítást” is lehet kérni. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítőként való jelenlét is mekkora oldást hoz!

A részvétel díja:

 • 14ezer forint / konstelláció állítással és egyéni problematika oldással / max 3 fő kérheti
 • 10 ezer forint / konstelláció állítással / mindenki kérheti
 • 5 ezer forint / segítőknek / max 5 fő esetében.

A „Pénz /BőségBlokk” Konstelláció Állítás és Oldás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikoletta, Személyiség Integrációs Tréner és kineziológusnál  e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com e-mail címen!

****************************

„Személyiség-és LélekIntegráció

– avagy a letört és letapadt énrészeink magunkba emelése” c. előadás

Adományos (annyit fizetsz érte, amennyit könnyű szívvel tudsz)

Augusztus 22-e, vasárnap ESTE 18-19:30-ig (Budapesten)

Az előadáson megértheted, hogy miért érzi magát korunk embere „szétesettnek”, miért kapkod, siet és miért nem találja életcélját. Valahol az idők folyamán elveszítettük személyiségünk (és lelkünk) egyes részeit: különböző traumák során letörtek és nehéz, feloldhatatlannak tűnő helyzetekben ottragadtak egyes ÉNRészeink. A széttöredezés folyamatát és az összerendeződés folyamatát szeretném megmutatni, azaz a Személyiség és a Lélek Integrációs folyamatát. Az integrációs folyamat célja a test-lélek-szellem összerendezése, önmagunk belső magjának újra megélése. Mindehhez bemutatom az általam ismert és hasznosnak tartott módszereket is!

Bővebben az előadásról: „Személyiség-és LélekIntegráció – avagy a letört és letapadt énrészeink magunkba emelése” című ADOMÁNYOS előadás>>>

Az előadás helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikoletta, Személyiség Integrációs Tréner és kineziológusnál  e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com címen!

*******************

Női Teremtő Erő Tréning /Elvonulás

Augusztus 27-28-29, péntek-szombat-vasárnap

A női teremtő erő 4 aspektusának személyes megtapasztalása és életre hívása áll a tréning fókuszában, melyet kiegészítenek nőiségfejlesztő  gyakorlatok. A nőként való kiteljesedésedet gátló programok és minták oldását mindkét este Női VérVonal Konstellációs oldások (családállítás+pszichodráma+kineziológia, azaz Személyiség Integrációs Tréning).  A gyakorlatok által elsajátíthatod a célmegvalósítás integratív módszereit, mely a nők születési sajátosságain, lelki és energetikai működésein alapulnak, más szavakkal a női teremtő erő fizikai megnyilvánításának módszereit tanulhatod meg. Reggelente és programkezdetekkor női energetikai gyakorlatokat tanítok, és a női jóga alapgyakorlatait fogod megismerni.

A célom, hogy a tréning végére a női teremtő erő belső megélésűvé váljon, a belső erődet képes legyél ébren tartani és gerjeszteni a tanult és otthon alkalmazható gyakorlatok segítségével.

Helyszín: Budakeszi, Aqua Hotel

A tréning ára szállással és teljes ellátással: július 31-ig történő jelentkezéssel és utalással 40 000Ft, utána 47 900Ft, melyből 10 000Ft előleget kérek regisztrációkor befizetni.

A szállást és az étkezést lehet üdülési csekkel fizetni, és ha nagyon muszáj van lehetőség szállás-étkezés nélkül is részt venni a tréningen.

Bővebb információ és jelentkezés:

Női Teremtő Erő Elvonulás Program-oldalán>>>

Szeptember

Szeptember 6. Női Önmegvalósítás Tanfolyam 4. Modul: Női Teremtő Erő>>>

Jelentkezés az egyes programokra:

A programokra a programok saját oldalán tudsz jelentkezni vagy az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu e-mail címre írott levélben!

Július

Női Őserőbe Érkezés

Július 15, csütörtök este 19-kb.21 óráig a Tíz milliószoros nap erejében

A július 15-ei Tíz milliószoros nap estéjének fókuszában a Belső Erőnkbe való visszatalálás lesz. Az este az Örök Női Értékeink sorozat második része, melyben a Női Őserő megtartó, ölelő és életerővel ellátó forrásához kapcsolódhatsz. A program személyiségfejlesztő, nőiség erősítő gyakorlatokat, a belső erőnktől való megfosztottságunkat oldó dinamikus meditációs gyakorlatokból áll majd! A program záró gyakorlata a Női Őserőbe érkezésig kísér majd el!

A program díja: a helyszínen 3 500Ft, elővételben július 12-ig átutalva 2500Ft.

Helyszíne: Budapest, Sziddhártha Közösségi Ház, Andrássy út. 98

Jelentkezés: noionmegvalositas@gmail.com címemre írott levélben!

Női Célmegvalósítás Tréningnap

Július 17, szombat 10-17 óráig

A július 17-e, szombati tréningnapon a Teremtő Erő fizikai megnyilvánítása lesz a fókuszban, hiszen a Célmegvalósítás bal és jobb agyféltekés módszerein túl, az integratív módszerei szeretném bemutatni. A gyakorlatban  a célmegvalósítás elsősorban női útjait, a legfontosabb jobb agyféltekés teremtő módszereket sajátíthatod el. A tréninget a részvételt előkészítő munkafüzet segíti, hogy mire megérkezel tudd milyen cél megvalósulását szeretnéd megteremteni, és ahhoz eszközöket, kapni.

A munkafüzet elméleti és gyakorlati feladatokat tartalmazó anyaga segít a jelenlegi élethelyzetednek legmegfelelőbb célt megtalálni, (pl. a legnagyobb problémádból célt alkotni)  azt kitűzni és ahhoz céltervet készíteni.

A tréning díja a felkészítő munkafüzettel együtt: 15 000Ft, melyből 5eFt-ot kérek előre regisztrációkor átutalni.

Jelentkezés: noionmegvalositas@gmail.com címemre írott levélben!

Női Teremtő Erő Tanfolyam

Július 26-szeptember 5-ig online leckék + tréning

A kombinált képzésű Női Teremtő Erő Tanfolyam, mely 6 hetes és online leckék mellett kedvezményes részvételi lehetőséget jelent a Női Teremtő Erő három napos tréningjére augusztus 27-28-29-én. A Nőiség legfontosabb bölcsességei, szakrális tudásának eszenciáját tanulhatod meg. Női energetika, női pszichoszomatikus betegségek és üzeneteik, női lelki működés, női szerepek és szerepkonfliktusok az elvárások tükrében, szakrális nő, a szexualitás bölcsessége és a szerelem művészete a legfontosabb témák.

A kombinált tanfolyam ára: 18 900Ft, melyet a tanfolyam kezdete előtt kell átutalni.

Jelentkezés: noionmegvalositas@gmail.com címemre írott levélben! vagy bővebb információ után a Női Teremtő Erő Tanfolyam oldalán>>>

***


“Programok” bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá!