Szerelem Ünnep május 1-jén!

Szerelem Ünnep május 1-jén!

Ünnepeld velünk a szerelmet!

Ünnepeld velünk a Szerelmet!

Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja

2011. május 1-jén, vasárnap

10:00-17:30-ig előadások, 19:00-21:00 Szer-Elem Szertartás

“Hogy jön be a fény egy házba?
Úgy, hogy nyitva vannak az ablakok.
És hogy jön be a fény egy emberbe?
Úgy, hogy az ajtó nyitva áll a szerelem előtt.” (Paulo Coelho)

Május: a szerelem gyönyöre

A kora tavaszi életvizek öntözése, a nap ébredő erejével életre hív mindent, a daloló, táncoló tavasz tündér elér minden zugba, felébred minden, mi békésen pihent a mélyben. A színek kiélesednek, minden mi élő ragyog. A benned lüktető gyönyörszomjas élet magába szívja az illatokat, a tájat, az üde zöldségek testserkentő ízét, nedveit. Itt az ideje minden ízedben újra látni-érezni-élni!

A május természet-tanítás az élet-szerelemről

Hacsak nem szorítod össze a szemeidet, fordítod el a fejedet és bújsz vissza a barlangodba, nem tehetsz mást mint az egyik ámulatból a másikba lebegsz. A nyíló virágok illatával teli légben, megérzed a szerelmet. Az élet szerelmes önmagába, tobzódik, gyönyörködik és gyönyörködtet.

Repülj, szárnyalj, emelkedj a szerelembe ismét!

Szerelem és szexualitás

Ha a szerelemről beszélünk nem tehetjük azt a szexualitás nélkül. Az egyik része a másiknak, a kettő együtt válik teljessé bennünk. A szerelmetes érintések, a társunkra való odafigyelés és a közös megnyílás beteljesülése a szeretkezés. Gyönyörű szavaink vannak a magyar nyelvben, szeretkezünk, szerelmeskedünk. …ízleld-érezd ezeket a szavakat: SZERELMESKEDNI…SZERETKEZNI egymással, ugye milyen szépek és kifejezők?

Tabu helyett- Szent Kapu!

A testi szerelem oly sokáig volt tabu…oly sokáig tapadt hozzá bűn és szégyen. Pedig a vágyunk a testi szerelemre, természetes lélek-vágyunk, hogy örömben együvé olvadjunk a szeretetben-szerelemben nem csupán testi ösztön és vágykielégítés.

A szexualitásunkról beszélnünk kell…a csoda, mely jelen van az életünkben nem lehet tabu. A csoda, mely út lehet az Egység és teljesség megtapasztalásához nem lehet szégyenletes. Két egymást szerelemmel ölelő test, egységbe fonódó lélek imája igenis szentség, melyhez nem kapcsolódhat bűntudat.
Bár ezt tanították évezredeken keresztül…s lehet, hogy mélyen a lelkünkbe ivódott ez a tanítás, ez is átírható.
Nők ezreit ítélték meg, mert mertek szeretni, s szeretetük nem kötődött egy férfihoz csupán, s merték állítani, hogy a szerelmük gyógyít, emel. Nők, kik ismerték a szerelem misztériumát, taszíttattak ki a társadalmakból, s vették rá őket, hogy tagadják meg önmagukat a szégyenletes bűneik nyomán.
Változóban van a világ… változóban van a közfelfogás… a nőiség szent értékei és szent tudása ébredezik és újjáéled nők ezreiben.

Egy pillanatra csitítsd el kérlek mindazt, amit tanultál, hallottál, láttál a szerelemmel-testiséggel-szexualitással kapcsolatban…

 1. Örömöt érezni, s tudni, hogy hogyan adhatunk örömöt magunknak…tán nem a legtermészetesebb?
 2. Örömöt elfogadni társunktól és merni viszont szeretni… szerinted nem a legcsodálatosabb ajándék, amit két test adhat egymásnak?
 3. Örömben és gyönyörben beleolvadni a létbe, kitágulni a térben és együvé válni a mindenséggel nem lehet igaz és tiszta út?

…Figyeld meg ezeket a gondolatokat, forgasd őket magadban és figyelj a szívedre…

 • Ugye a szíved nem tart bűnösnek?
 • Ugye a tested vágyja a szabad, önfeledt feloldódást?
 • Ugye a lelked merne szabadon szárnyalni a szerelem-mámorában?
 • Ugye Te magad, ott legbelül érzed, hogy nincs semmi baj Veled…
 • Ugye tudod, hogy csodás, gyönyörű nő vagy és szerelemre képes…
 • Ugye ott belül emlékszel az ősi tudásra, a szent eloldódásra?

Emlékezz és találj vissza az élet-szerelembe, a testi-lelki szerelem eksztázisába!

A Szerelem Ünnep Programja

10:00 A Szerelem Ünnep megnyitója: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta szavaival

10:15-11:30 Első Előadás: Veres Kriszta

SZER-ELEM – szétválasztottságból az EGYségbe
A magyar hagyomány az ötödik Elemet Szer-Elemnek nevezi. Milyen gyönyörű név a teljességre és arra a gyönyörre, amely a EGY megéléséből nyílik. A Szer-Elem az erő, amely felold minden szétválasztottságot, feloldja a falainkat, meggyógyítja a sérüléseinket, elhozza a megbocsátást és átemel a szeretet EGYségbe. A Szer-Elem a teljes nyitottság, megadás és bizalom létállapota. Keressük, kutatjuk a férfit és nőt, akivel megélhetjük a szerelmet, és sokszor nem találjuk. Tapasztalataim szerint a sorrend fordított, létezhetünk SZER-ELEM lüktetésében és megérkezik a társ is, akivel együtt folyamatosan bontogathatjuk a Szer-Elem virágának szirmait. Az ide vezető útról való tapasztalásaimat szeretném veled megosztani ebben az előadásban.

11:35-11:45 szünet

11:45-13:00 Második Előadás: Pozsgai Nikoletta

A szerelem színei – avagy a párkapcsolatok alkímiája
A szerelem rózsájának szirmait bontogatva, az egyes színekre rácsodálkozva utazunk a szerelem útján a színek nyelvén, a rózsaszín ködből a vörös varázslatba. A hormonok tűzijátékától, a szerelem kifakulásáig, a szürke hétköznapok miértjein keresztül, a szerető kapcsolatok érkezésével újra felizzott parázstól az újra visszahívott szerelemig. Hogyan tarthatjuk meg szerelem transzformációs energiáját, lüktetését és életerejét a kapcsolatban? Miért marad távol tőlünk a szerelem és a párkapcsolat? Az AranyAsszonyi bölcsesség – a szer-elemének tudása, hogyan segít bennünket a nőiségünk kiteljesedésének egyik fő területén a szerelem, a párkapcsolat területén.

13:00-14:00 Ebédszünet

14:00-15:15 Harmadik Előadás Pozsgai Nikoletta

Tabu vagy megszentelt kapu? – avagy a szerelem alkímiája
A testi szerelem tabu témáit kibontva megkezdődik a megszentelt utazás, mely a szexualitásban rejlő öröm és gyönyör útjait tárja fel előttünk. Átlépünk a kapun, melyet mi szentelünk meg, hogy a szeretkezés extázisában egyesüljünk társunkkal, testben-lélekben-szellemben. Mitől lesz valóban megszentelt és minden szinten egyesítő a szerelmünk, szeretkezésünk? A legtermészetesebb afrodiziákum…és még csak szerelmi bájital sem kell hozzá:) Avagy a tantra gyönyörteli felfedező útja. A bennünk nőkben ott élő, AranyAsszonyi minőségünket kell újra felébresztenünk önmagunkban és életre keltenünk a szerelmi életünkben, nőiségünk megélésének minden területén – avagy hogyan légy otthon Tantrika és szerelemmel gyógyító papnő:)

15:15-15:30 szünet

15:30-16:45 Negyedik Előadás Veres Kriszta

„Nagyobb mámort lelek a szenvedélyben, mint az imában. Az efféle szenvedély már ima.”

Szakrális Szerelem, Transzformációs Szexualitás

A transzformációs szexualitás túlmutat a másikkal való szerelmen, túlmutat az utódok létrehozásán és a fizikai kielégülésen, miközben mindezeket magában hordozza. A transzformációs szexualitás megadás, teljességgel megnyílunk a másik felé, megadjuk magunkat a benne lüktető Isten/nőnek, ily módon saját isteni lényünknek és a fizikai eggyé váláson keresztül megtörténik az Egységbe való megérkezés, azaz eggyé válunk a Forrással. A Megszentelt Szexualitás erejéről mesél, és erejét idézi meg ez az előadás.

16:45-17:00 szünet

17:00-17:45 A program előtt beküldött és a program során összeírt kérdéseidet megválaszoljuk, egy kérdés = két válasz:)

17:45-19:00 szünet

19:00-21:00 Szerelem Ünnep Szertartás: Oldódj fel az ötödik elem mámorában!

A szertartás során a 4 elem segítségével eljutunk az Ötödik elem, a Szer-Elem mámorába. Bejárhatod a szerelem labirintusát, melynek közepén ott vár az élet-szerelem teljes eksztázisa, a létezés örömének boldog, könnyedsége-felszabadult teljessége!

A szertartásra hozz magaddal egy számodra kedves kendőt, sálat és egy virágot.

***

A Szerelem Ünnep Előadói:

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta – a nőként való kiteljesedés szakértője, az AranyAsszonyi tudás lelkes közvetítője. Kineziológusként és életvezetési tanácsadóként dolgozik, a Női Önmegvalósítás Kincsestárának (noionmegvalositas.hu) szülőanyja és szerkesztője, az anyagi-fizikai, lelki-érzelmi szintű és spirituális értelemben vett női teljesség megélését segítő oktatási programok írója.

“Szerelem hívő vagyok, mert a szerelem valóságos és félreállíthatatlan varázserővel bír, az életről szól, a valóságunkba emel és igazából semmi köze sincs az illúziókhoz. A szerelem szent kapu a teljességbe, lehetőség igaz önmagadra találni és érzékelni a benned élő csodát. A szerelem a lélek kapuja, általa a test felmagasztosul. Társunkkal való igaz intimitásban megnyílunk és olyan dimenziókat tapasztalunk meg, amelyre külön-külön nem vagyunk képesek. Testeink szerelmes egyesülésében lelkeink ölelkeznek és a gyönyör hullámain megtapasztaljuk az EGYSÉGET.

Szerelmes vagyok a létbe, a teljesség-áramlásba, a szivárvány-látásba. Táncolok a méhekkel, mezítláb sétálok a füvön, átölelem a fákat, s bennem megnyílik s kitágul a tér. Szerelmes vagyok az élet megannyi szépségébe, a varázslatos teremtő erőmbe, a mámoros test-lélek összeölelkezésbe, a gyönyörben foganó létbe, a szer-elemben lüktető életbe. …és közben Látok! Érzek! Igazán Vagyok! Ebbe a lüktetésbe, örömteli életszerelembe hívlak Téged is! Ünnepeld velünk a Szerelmet!”

Veres Kriszta

Veres Kriszta (www.vereskriszta.com) – Avalon Papnője vagyok, Glastonburyben, Kathy Jones hároméves Avalon Papnője Iskolájában emlékeztem vissza a bennem élő Papnő erejére és inkarnációk tanításaira. Hosszú utat jártam be, átalakító, mély transzformációkkal. Az út saját elmém bugyrain keresztül vezetett és vitt befelé, amíg meg nem érkeztem Avalon varázslatába, ami bennem él. Avalon a Lélek Szigete, és Avalon Papnőjeként révész vagyok, aki a Lélek teljességébe vágyók csónakját elviszi Avalon Szigetére.
Hiszek – és tudom, mert számtalanszor megtapasztaltam – abban, hogy sokkal többek vagyunk, mint ahogyan azt hétköznapi tudatállapotban érzékeljük. Sokkal többek vagyunk, mint a testünk és az, amit valóságnak hiszünk. Végtelen erő lakik bennünk és végtelen a Lényünk teljessége. Hiszek abban, hogy mindannyian ragyogásra és örömre születtünk, arra, hogy az Édenkertben éljünk. És tudom, hogy mindez élhető, az összes álmunk és vágyunk áthozható a fizikai valóságba! A vágyott élet itt van, máris a miénk. A Mennyország nem egy távoli ábránd, ahová egyszer eljuthatunk, a Mennyország itt van és élhetjük, csak rajtunk múlik. Ismerem a Varázslatba vezető utat, ami egyenesen a Szerelembe és Gyönyörök Kertjébe vezet, és ezt szívesen megosztom az összes keresővel, aki választja a Varázslatot.

Helyszín:

Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 5. Quantum Oktató terem

A Szerelem Ünnep részvételi díjai:

Elővételben március 31-ig történő jelentkezéssel és fizetéssel: 5 000Ft az előadásokra és 7 500Ft az egész napra, külön a szertartás 2900Ft

Április 1-április 30 közötti fizetéssel: 7 000Ft az előadásokra és 9 500Ft az egész napra, külön a szertartásra 3500Ft

Helyszínen fizetve: 8 000Ft az előadásokra és 10 500Ft az egész napra, külön a szertartásra 3900Ft

Az első 20 egész napra jelentkezőnek:

csak 6900Ft a díja! Már betelt!

TantraRandisoknak:

1500Ft kedvezmény az egész napos program árából: 8000Ft /fő.

500Ft kedvezmény az esti szertartás díjából: 3000Ft/fő

Jelentkezés:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, figyelve az egyes adatok sorrendjére, pontosságára:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail:*
Postacím (hová küldjük a számlát):*
Számlacím (cégnév és cím, céges számláról utalás esetén):*
Melyik csomagot kéred? 1. csak előadások 2. csak esti szertartás 3. egész napos részvétel:*
Megjegyzésed, kérésed felénk:

“Szerelem Ünnep május 1-jén!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Ragyogó kezdeményezés ehhez a témakörhöz még senki nem mert ilyen őszintén nyiltan hozzányulni ha igen nem azt adta vissza amit sokan vártak. vagy tul naturalista volt vagy romantikusan érzelgős.
  Nagyon kiváncsi vagyok az előadásotokra. Érdemes lesz a hazatérő emberek arcát figyelni az sok mindent el fog árulni és visszajelezni Nektek. Sok őszinteséget és beleérző képességet kivánok nektek erre a Napra. Ari

  Válasz

Szólj hozzá!