A KígyóTartó Beavatása Program

A KígyóTartó Beavatása Program

A KígyóTartó Beavatása Program

2022.11.22. 20:00-22:00

ELŐADÁS * BLOKKOLDÁS * FELÉPÍTŐ MEDITÁCIÓ

ONLINE ZOOMON

Előadás a kígyó mítoszokról, a kígyótartó csillagkép beavató titkairól, barangolás az emberiség történetében, viszamegyünk Ádám-Éváig, sőt jócskán azon túl. Kígyó seb blokkoldó gyakorlatok az erőnk visszahívásáért, a gyógyulásáért, felépítő meditációkban megérkezést élhetsz meg saját, önazonos, tiszta erődbe.

Szeretettel várlak benneteket, nagyon komoly tanítása van a férfi és női út, a párkapcsolatok, a tanítók és gyógyítók számára. 

A Kígyótartó beavatása című program több részből áll:

  1. 2022.11.22. 20:00 ONLINE, bevezetés, háttér, elindulás, blokkoldás a kígyómarás okozta sebekre, a kígyó elcsúszások történeteire

Tervezett következő részek, ahol az első előadás témáira fogunk blokkoldást végezni, az elején mindig kiegészítő plusz ismeretek átadása után:

  1. A kígyótartó beavató útja nőknek
  2. A Kígyótartó beavató útja férfiaknak
  3. A Kígyótartó beavató útja az intimitásban
  4. A Kígyótartő beavató tanításai az emberiségek

Előjelentkezési lehetőség a Szarvasanya, Turul, az Oroszlán Erő Beavatása és az őszi Sárkány Erő programok résztvevőinek!

Részvételi díj:

Online est: 22 000Ft (csak magánszemélyként fizetőknek) egyébként (céges utalás és külföldről érkező fizetések másik vállalkozáshoz érkeznek, 27%-os áfát tartalmaznak) Mindkét opció fizetési információ a visszagaizoló levélben lesznek.

Visszanézhető lesz felvételről, de kérlek tegyél meg mindent, hogy az élő alkalmon ott legyél.

Itt tudsz jelentkezni a Kígyótartó Online programjára, az űrlap kitöltésével:

Várlak szeretettel, erős programra készülj!

Pozsgai Nikoletta

Személyes napok:

A személyes programok nem kezdő önismeret járóknak valók. Természetesen nem cél, hogy adott tárgykörről mindent átvegyünk, nem is lehet és nem is kell. Viszont fontos látni, hogy mi tartozik ide, mi érint téged, mit tudsz vele kezdeni – akár külső, akár belső hatásként van jelen. Főleg, amikor megébred benned a kígyó erő.

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!