SzívKirálynő Nap

SzívKirálynő Nap

szivkiralynoSzívKirálynő Nap

Július 22. Mária Magdolna emléknapján 10:00-17:00 workshop

18:30-22:00 Szertartás Mária Magdalénával

KirályNőnek Születtél – ideje, hogy ébreszd magadban Királynői erőid!

A Királynő, mint archetipikus minta arra a bennünk rejlő minőségre vonatkozik, aki irányítja a sorsát, azaz a sorsának királynője. Nem másokat irányít, hanem önmagát és ezen belül az ösztöneit. Ebben az állapotban az ösztöneimre tudatos vagyok, nem hárítom, és nem fojtom el őket, úgy téve, mintha minden rendben lenne, hanem ismerem őket, engedem, hogy megnyilvánuljanak – például egy szexuális ösztön – de be tudom fogni az energiáját és tudom irányítani, hogy ez az energia hová menjen. A királynő szónak tehát érezd innentől a szakrális tartalmát, a tudatos tartalmát és az erő volumenét egyaránt. Királynőként ismerem az “országom”, tudom, mi történik és tudom, hogy hova megyek, mi a célom.

A bennünk élő Királynői minőségek közül most a Szív Királynőjével utazunk a következő tanfolyamon. 

♥ SZÍVKIRÁLYNŐ Nap 

 Július 22. 10:00-17:00 

A szív tudatosságára való felébredés ezért fontos, mert ha a szíved a helyén van, onnantól nem vagy megvezethető, onnantól érzed, hogy valami a tiéd vagy nem a tiéd vagy érzed intuitív alapon, vagy inspirációs alapon megérkeznek a szívedbe az információk, hogy mit akarnak veled csinálni.

Szív sebeidet meggyógyítva, a szíved ereje éledni kezd. Szív erődben rejlik annak kulcs, hogy mivel e Földre érkeztél azt meg tudod-e teremteni a valóságodba. Az EGÉSZségesen működő szív képes lelked kódjait érzékelni. Szív Erőd és LélekKódjaid kellenek ahhoz, hogy teremtésed valóban Igaz Énedet szolgálja. Különben elvész minden energiád a múlt sérüléseinek gyógyításában, nőként a környezeted energia-ellátásában. Ébredj, gyógyulj és teremts szíved, azaz lelked szerint!

Mi várható a SzívKirálynő Napon?

A SzívKirálynő Nap legfőbb célja a szív-teremtő terének aktiválása, a lélekfeladat, életcél és küldetésnek megfelelő örömmel és szenvedéllyel élt élet alapja. Ennek érdekében lesz:
Elmélet előadás és meditáció formájában:

 • szív-agy működés harmonizáció
 • Emlékezés a Tér-Időn határokon túl a Nagy Időben
 • szív-tér teremtés útja és módszertana
 • szakrális szív tanításai
 • lélekeszencia és lélek kódjaid
 • a magasabb tantra tanításainak lényege
 • a szakrális szerelem és megszentelt szexualitás terében megélhető gyógyító és lélekösszekapcsoló női minőségünk lényege
 • szív kapu és fénykapu

Sajátélményű megélést hozó gyakorlatok:

 • szív csakra és felső szívcsakra aktiválás
 • szív-tér bokkoldó meditáció
 • szív-tér aktiváló, szív-erő ébresztő meditáció és gyakorlat
 • lélekösszekapcsolás
 • lélek-kódok: eredeti életterv kódjai

Szív = A legkülönlegesebb szerved!

A szív a legkülönlegesebb szervünk, nemcsak fizikai, hanem energetikai értelemben is. Ha a szívedre tudsz hangolódni a Lelked üzeneteit veheted át. A szív-intuíciók válnak életed vezetőivé, melyeken keresztül Isteni Önvalód irányít valóban a lehető legjobb sorsod irányába. Oda, ahol a “legyen meg a TE akaratod” megvalósulása természetes kívánság, mert a szív bölcsességével érzékelve és rátekintve egy-egy élethelyzetre tudod, hogy egy nagyobb bölcsesség -nevezhetjük Isteni Akaratnak és Törvénynek – valósul meg általad és az életeden keresztül. Az Isteni Szeretetnek és Kegyelemnek megfelelően pedig ha hagyod, valóban a lehető legjobb sorsalternatíva tud megvalósulni. Ha pedig választod, akkor valóban kiállsz önmagad útjából és az istenivel való együtt teremtés felgyorsítja szíveden át megmutatkozó Lélek Kódjaid. 

A Szív legfontosabb üzenete:

Gyógyítsd meg a szíved sérüléseit és a helyett, hogy elzárkóznál az érzékelés, az intuíciók kristálytiszta lélek hullámai elől, nyisd meg magad előttük, érkezz meg újra  az ősbizalomba és vedd komolyan saját Isteni Terved. Lelked kódjai ott vannak, s van hozzá egy szerved – egyetlen egy – ami képes ráhangolódni, fogni üzenetét és segíteni Téged minden létező szinten a fizikai teremtéseidben.

Ezt tanítja nekünk a Szív Királynői közül többek között Mária és Mária Magdaléna története is. Akik királynők voltak mind arhetipikus értelemben mind spirituális beavatott értelemben is. 

Vasárnap Magdolna neve napján a SzívKirálynő Tanfolyamon dolgozunk Magdaléna és Jézus energiáival is, és a folyamat része a gyógyító lélekösszekapcsolás is, mely az eredeti sorskódok és a küldetéskódokkal való kapcsolódást is jelenti.

Részvételi díj:

30 000Ft

– mely tartalmazza a napközbeni és az esti Magdolna szertartás részvételi díját is, valamint a nap hanganyagait.

A SzívÚjraÉlesztő online tanfolyamot 2018. május 29-július 29-között végzőknek:

20 000Ft 

—>A kedvezmény érvényesítéséhez július 13-ig kérem átutalni a nap díját!

 • a nap hanganyagaival együtt, melyek segítik a tanfolyam utáni elmélyülést, vezetik későbbi gyakorlásod útját
 • a részvételi díjjal a Grál Ház fenntartását is támogatod!

Helyszín: 

Grál Ház 1073 Bp. Erzsébet krt. 58.

Várlak Téged is a résztvevők között! Életreszóló tanítások és élmények várnak, melyek megtartó, összerendező módon kísérnek életutadon.

 [contact-form to=’noionmegvalositas@gmail.com’ subject=’SzívKirálynő Tanfolyam’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Honlap’ type=’url’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Ha van kedved, időd és gyakran teszed fel a következő kérdést magadnak, hasznos tovább olvasnod a témában….

A Szívemre vagy az Eszemre hallgassak?

Igazából nincs kérdés, mert még ha itt és most az eszed mellett döntesz, akkor is a szíved útján fogsz tovább haladni. A biofizikai működésünk alapján az információk először mindig a szívbe érkeznek, és a szív küldi tovább őket az agyba.

Tehát, ha egy tanácsot adhatnék Neked egész életedre, akkor az ez lenne:

Hallgass mindig a szívedre!

…nem, nem kell félj. A szíved nem egyenlő az érzelmeiddel!

Amikor elbizonytalanodsz egy döntésben, akkor a bizonytalanság az érzelmeid és a korábbi tapasztalataidból levont racionális elméd összeütközése miatt van. De igazából akkor teszed jól, ha egyik javára sem döntesz, mert mindkettő a múlt egy vélt (általad megtapasztalt, a teljes valóságnak csak egy részletét képező) valóságára épít.

Erről írtam rövid összefoglalót a Szív-Érzelmek-Ráció kapcsán itt>>>

Mi a szív legfőbb üzenete?

Jelen lenni és megnyílni abban ami VAN. Kontrollálás helyett az Áramlás Megengedése, önMAGadhaz hűen. Nyitottan-bátran-cselekedve, mégis megengedőn és befogadón, hogy az univerzum a legjobbat hozhassa ki számomra

Kívánom, hogy legyen mindenkinek BELSŐ kapcsolata az Istenivel, hogy ne lehessen megvezethető, megtéveszthető vagy éppen jóhiszeműségében kihasználható. A BELSŐ kapcsolat felerősítésére számtalan út és módszer létezik, köztük a Szinkron, a kineziológia, a belső vezetővel való kapcsolatfelvételt segítő meditációk, az AranyAsszony képzés stb.

Mindenkinek a saját útján kell azonban járnia és a saját Fény-forrására rálelnie. Ha pedig benne vagy a pillanatban, abból fog kinyílni, hogy mi benne a valódi szereped, s merre vezet az utad tovább.

Várni addig és megengedni, hogy a pillanat lényege megmutatkozzon és utána cselekedni egyesek szerint vakmerőség, mások szerint bátorság, szerintem bizalom.

Bizalom a nagy Egész Összerendezőbe, a Gondviselésbe, az Istenibe; s bizalom önmagamba, hogy mindezzel szinkronban tudok áramlani, s meg tudom engedni, hogy a pillanatban valóban jelen legyek. A többi már ebből nyílik…

Mi kell ahhoz, hogy újra éljen a szíved?

Elsősorban az szükséges, hogy merd kinyitni a szívedet és MERJ ÉREZNI. Érezni pedig annyit jelent, hogy részt venni az ÉLETben, megélni és beengedni az élet tanításait, tapasztalásokat szerezni. S ami fáj, az mindig valami olyasmi, ahol és amiben már megrekedt az energia, amiben nem áramlottunk, amiben megakadtunk. A negatív múltbéli tapasztalások avagy mások negatív tapasztalásainak ismerete félelmekkel tölt meg. A félelem kitölti az elmét, illúziók rabságában tart és gúzsba köti a szívet.

A félelem helyett a szeretet választása az út…minden pillanatban.

Ehhez gyógyítanunk kell először a szív sebeinket, majd azok emlékeit…és újrakondícionálnunk az elménket arra, a szív érzéseinek blokkolása helyett merjen szövetségre lépni vele. S meg kell engedjük magunknak, hogy újra merjünk érezni és szeretni. 

 Szeretettel -és élet szerelemmel:

 Pozsgai Nikoletta

 Kineziológus, TEK és NEF Oktató

 Személyiség Integrációs Tréner

 Szinkron terapeuta-tréner 

❤ “Ha a fény a szívedben gyúlik megtalálod a hazavezető utat.” (Rumi)…és ha a szívedben fény gyúlt, soha többé ki nem alvó, örökké égő lángként vezet majd saját boldogulásod, szeretteiddel való teremtő-gazdagító-tápláló kapcsolódások kialakítása felé. Így a szíved lesz a kapu, melyen legteljesebb Valóságoddá válsz fizikai testben is.
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!