AnyaSebek: a legmélyebb sebeink gyógyításra várnak!

AnyaSebek: a legmélyebb sebeink gyógyításra várnak!
méh gyógyítás

ANYASEBEK GYÓGYÍTÁSRA VÁRNAK! Mi az anyaseb? Hogyan ismered fel? Hogyan gyógyíthatod? Erről szól mai írásom. Ébresszen.
Amit édesanyád érzett, amit és ahogyan megélt az adja nőiséged alapját. Tőle függött, hogy személyiségedben kialakult-e a biztonságérzet, volt-e s van-e benned bizalom önmagad, embertársaid, s általában a világ iránt. Amit adott annak örülj, amit nem tudott azt tárd fel, szeretettel engedd el neki, de gyógyítsd meg magadban az anyasebeket. ÖnMagadért, Nőiségedért, Életedért, Gyermekeidért.
ANYA = Szerető képesség és biztonság érzet
Az anya önmaga iránt érzett elfogadása és szeretete határozza meg, hogy mennyire képes szeretni. Amennyire önmagát tudja valaki szeretni, csak annyiban lehet képes másokat szeretni a külvilágban – minden akarata és jószándéka ellenére. Ha édesanyád nem tudta elfogadni önmagát, testében és lelkében, akkor alig volt esélye téged igazán szeretni. A mai nők jelentősebb hányada akut anyahiányban nőtt fel, hamar elválasztották és ezért rövid ideig élvezhette a megnyugtató anyai közelséget és egyben biztonságot.
Az anyában mint emberben és mint nőben jelenlévő megélések, érzések és érzelmek, jellemzők adják az elsődleges női és anyai mintát számunkra, ezeket hívom úgy AnyaJegyek. Az édesanyánkkal való kapcsolatunk elemzésének fordulópontját hozhatja, ha az ő folytatásának gondoljuk el magunkat. Lévén ezzel elfogadjuk azt a fát, a maga gyökérzetével, amiről gyümölcsként származunk. Mindaz, ami benne jelen volt, jelen lett bennünk is. Belső jegyekként, alapmintákként a személyiségünk alapjává, az énképünk talajává vált.
De természetesen, ahogy a gyümölcs is más, mint a fa, amelyről származik, mert saját gyökérzete, saját talaja és saját életkörülményei lesznek, így nekünk is megvannak a saját – az anyajegyekre épült – megtapasztalásaink, az életről alkotott véleményünk.
Anya-Sebek, tüneteik és gyógyításuk 
Miért rendkívül fontos nekünk, nőknek, hogy begyógyítsuk az anya-sebet?
Sokan nem látják, hogy a nők gyógyulásának, a nőiség öntudatra és saját igazi női erejére ébredésének a központi, lényegi kérdése anya-seb. Az anyák és lányok közötti nehézségek és megoldandó problémák nagyon gyakoriak, mégis, nyíltan nem beszél erről senki sem. A tabu az, ami meggátolja, hogy beszéljünk az anya-sebből származó fájdalomról, s így az árnyékban, rejtve marad, ahol egyre tovább erjed és fekélyesedik anélkül, hogy ránéznénk.
Pontosan mi az anya-seb?
Az anya-seb a női létnek az a fájdalma, amit a nők generációról generációra továbbadnak egymásnak. És ebben benne foglaltatnak azok a diszfunkcionális kiútkereső mechanizmusok is, amikkel feldolgozni próbáljuk ezt a fájdalmat.
Az anya-seb a következő fájdalmakból tevődik össze:

 • Összehasonlítás: az érzés, hogy nem vagyok elég jó
 • Szégyen: az a folyamatos háttér-érzés, hogy valami nem stimmel velem
 • Ön-kicsinyítés:  Az érzés, hogy kicsire kell összehúznod magad ahhoz, hogy szeressenek
 • Nem múló bűntudat afelett, hogy többre vágysz, mint amid van

Az anya-seb a következő módokon nyilvánulhat meg:

 • Nem vagy teljes, kiteljesedett önmagad, nehogy mások ettől fenyegetve érezzék magukat
 • Nagyon jó viselése annak, ha mások rosszul bánnak veled
 • Érzelmi óvatosság
 • Versengés más nőkkel
 • Ön-szabotázs
 • Túlzott merevség és domináns attitűd

Az anya-seb begyógyításából származó előnyök:

 •  Érzelmeink tudatosabb és gyakorlottabb kezelése. Érzelmeinket bölcsesség és információ forrásaként láthatjuk.
 •  Egészséges határok kialakulása, amik segítenek legteljesebb és legjobb önmagunk létrehozásában.
 •  Egy olyan stabil „belső anya” létrehozása, aki feltétel nélküli szeretett, támogatással és vigasszal látja el a fiatalabb részeinket.
 •  Tudjuk magunkról, hogy kompetensek vagyunk. Úgy érezzük, hogy bármi lehetséges, és nyitottak vagyunk a csodákra és minden jóra.
 •  Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a belső jóságunkkal, és képesek vagyunk mindenbe beletenni, amit csinálunk.
 •  Mély együttérzés és megértés magunk és mások felé.
 •  Nem vesszük magunkat olyan komolyan.  Nincs már szükségünk külső megerősítésre ahhoz, hogy jónak érezzük magunkat. Nincs rá szükségünk, hogy folyton bizonyítsunk másoknak.
 •  Bízunk az életben, hogy megkapjuk tőle, amire szükségünk van.
 •  Biztonságban érezzük magunkat a bőrünkben, és szabadon önmagunk vagyunk.
 •  És még annyi minden más…

méh gyógyításAmint elindulunk ezen a gyógyulási folyamaton, lassan eltávolítjuk azt a projekciókból szövődő sűrű ködöt, ami miatt meg vagyunk rekedve, és tisztábban láthatjuk, elismerhetjük és szerethetjük önmagunkat. Többé már nem cipeljük anyánk fájdalmának terhét, ami miatt NEM ENGEDJÜK MAGUNKAT FELNŐNI, TELJES NŐVÉ VÁLNI!
>>>Mindennek gyógyítása része az április 15-én induló MéhKirálynő Online Tanfolyamnak, melyre, ha még szeretnél tudsz csatlakozni!

A Méhed tere a múltad emlékezetének tárháza is egyben, ismerd meg, tisztítsd ki és gyógyítsd meg, hogy élhess kiapadhatatlan női erőforrásoddal, méhed erejével és így női teremtő erőddel!

Élményekkel teli, erődre ébresztő,de örömteli munkát nyújt Neked belső tereid felfedezésének útján, a méh szentélyed megismerése, erőterének tisztítása és gyógyítása útján, saját-női erőforrásaid megismerése és aktiválása útján!

MéhErőTér Méhgyógyító méhtisztító
MéhErőTér Tisztítás és Aktiválás

>>>Az új csoport online tanfolyama JÚLIUS 2-án indul!

Méhkirálynő Onlina Tanfolyam

20 lecke

115 oldalnyi írott anyag

előadás és meditációs hanganyagok

méh tisztító-gyógyító, női teremtő erő gyakorlatok

Bővebben a MéhKirálynő online tanfolyamról>>>

Az Online Tanfolyam a legfontosabb méh-tanításokat, a pszichés és energetikai hátteret, és az otthon végezhető gyakorlatokat tartalmazza. Ez az első lépés.
A tanfolyamot végzettek számára időről-időre személyes Workshopot is tartok, mely a szakértő-állító-terapeuta jelenlétet igénylő blokkoldási folyamatokban nyújt segítséget. Itt kerül sor a születésmátrix-életminta állításra is, mely hatékony segítség az életedben tapasztalat nehézségek mögötti minták felismerésében, az oki háttérben lévő blokkok oldásában. Ezzel lehetőség egy új életminta teremtéséhez!
Várlak rá szeretettel!

 Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

 személyiség integrációs tréner

 női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

“AnyaSebek: a legmélyebb sebeink gyógyításra várnak!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Ellnézését kérve, lemaradtam a jelentkezésről a Méhkirálynő tanfolyamról, utólag lehetne kérni, ilyen küldeményt, régóta figyelemmel kísérem oldalát, és jónak találom az írásait, ha lehetne utólag, szívesen tanulmányozom továbbra is az írásművét!
  Kiss Renáta

  Válasz

Szólj hozzá!