A Yóni Misztériuma Online Tanfolyam

A Yóni Misztériuma Online Tanfolyam

yóniYóni Misztérium Online Tanfolyam

INDUL: 2021. július 31-én

13 lecke a 13. Titkos Rózsa tanításaival * 4 hét során * 2 naponta érkező leckékkel


Mennyi csodás kincset kapsz a tanfolyamon való részvétellel?

A Titkos Rózsa – A Yóni Története kulturális antropológia-néprajzi kutatási anyagok a világ minden tájáról
A Yónid Világa  kapcsolódás a yóniddal, nőiségeddel
A Yóni Misztériuma szakrális női tanítások a yóniról
Meditációk, blokkoldó és felépítő gyakorlatok
Yóni és intim területek ápolása
Receptek, tanácsok: yóni gőzőlés, yóni masszázs olajok
Yóni rituálék otthon
Yóni rituálék a társaddal
Mindezt írott anyagokban, melyeket hangfelvételek egészítenek ki. Zárt jelszavas online felületen, intim női térben. 

A Yóni nem csak a női szeméremtest!

Jóval többet jelent ennél. Anatómiai és szakrális anatómiai értelemben is. Az erő, amit a yóni jelképez a női erőd lényegisége is egyben. Felszabadításával magabiztossá válsz. Erősödik női önbecsülésed, helyreáll női önbizalmad. Testi-lelki értelemben nyitottá és elfogadóvá válsz egy olyan kapcsolatra, amit a szívedben valóban vágysz. Lehetővé tudod tenni, hogy a férfi valóban úgy szeressen, ahogy az neked jó. Nem kezdesz bele, vagy ha már benne vagy nem maradsz benne egy számodra méltatlan, mérgező, bántalmazó kapcsolatban. Minőségi szexualitást alakítasz ki, építesz fel társaddal. A testiség és a testi kapcsolat megszenteltté válik. Testedben otthon vagy, jól érzed magad a bőrödben és legfőképpen örömmel éled meg nőiségedet.

Yóni Ünnepről készült fotokollázs

Egy jó ideje már csak azzal tudok – pontosabban, csak azzal akarok most mozdulni, ami belülről indul el. A külső világot élő, gyakran zaklatott jellemzően városi légkört abszolút kerülöm. A nyugodt csendes, jelenlét perceket viszont nagyon élvezem. Keresem, vagy ha nincs teremtem. Ismerem e teret. A belső, mély béke tere. Végtelen nyugalom, minden rendben van állapot. 
A lelkemmel való kapcsolódás és női szentélyemmel való mély kapcsolat a titka. A méhem mélye, a lényem rejteke. A yónim ereje. Teremtő erő. Igazi női. 
Szeretném, ha megismernéd. Szeretném, ha Te is élnéd. Nővérem.

Yóni…hogy az egyik szép nevén szólítsam meg. Azt, ami eredendően gyönyörű…bármelyik állapotában. Egyszerűen csak szeretném, ha te is így ismernéd…szépnek. A titkos rózsa. A nő intim belső világa, a yóni kapuján át nyíló igaz világ. Nőként ismerd és becsüld kincsedet. Férfiként tiszteld és szenteld meg e titkos kertet. Örömöd, gyönyöröd nyílik onnan. Magodat befogadó, új élet fogan a mélyén. Ő, a NŐ a kapu Tündérországba.

A Yóni erejét, a megszentelt, tiszta női erőt. A nyugalmad mélységét, az eksztázisod magasságait. Tiszta szeretet, időzés…és belső kapcsolódás. Egyértelmű, természetes…. nincs benne semmi szégyellni való…bár ezt tanították róla. Nincs benne semmi ami csúnya lenne, bár ezt mondták róla.
Szégyen, bűntudat nélkül, belső tiszta intimitásban önmagaddal, nőiségeddel. Egyértelmű kapcsolatban női teremtő erőddel. Életöröm, szenvedély, tűz. Élned vele jó. 
Aki volt az Everness Yóni sátorban vagy más yóni tanításon, azok számára lesz újdonság. Gyertek bátran. Onnan folytatjuk, ahol ott abbahagytuk.
A korábbi, ide vonatkozó hasonló tanításokhoz immár hozzákapcsolom a Dákini tanításokat is.
Dákini = felemelkedett női minőséget jelent az én szóhasználatomban. Olyan női mestert, aki saját jogán vált mesterré, mert az élete és a beavatásai során kiérdemelte a nők és férfiak nagyrabecsülését. A saját jogán azt jelenti, hogy nem egy beavatott férfi feleségeként, vagy kísérőjeként utaltak rá, hanem önálló, elismert női tanítóként. Ez a korabeli indiai, majd buddhista hagyományvilágban nagy dolognak számított.  
A Dákini tanítások hagyományvonalán a szerelem tanítások és különösen a szakrális szerelmi tanítások, a mennyei szerelem az a vonal, amit tanulmányoztam. Erről a vonalról hozott tanításokat is elkezdem közreadni. Továbbra is része a tanításoknak elsősorban Aranyasszony  Tradíció és Mária Magdolna valamint szerelem papnő tanításokat tere. 
Részvételi hozzájárulás:
40 000Ft – ami tartalmaz minden leckét, azok videófelvételeit, hanganyagait, írott oktató anyagait.
PLUSZ KEDVEZMÉNY:
Akik részt vettek a Yóni Misztériuma online tanfolyamon azok számára a Jóni Jóga tréning kedvezményes árú. A Jóni Jóga gyakorlataival a gáti terület, ún. intim izmai megerősíthetők, beindítható a kundalíni energia és hozzá hasznos energiakiegyenlítő, energiatöbbszöröző technikákat is tanítok a jógikus és a taoista szerelemi titkok tanításai alapján.
Várlak szeretettel, 
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta
SzInT családállítás vezető
Az AranyAsszony Iskola vezetője
7 női önfejlesztő könyv írója
 
JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:

Válaszlevélben küldöm a fizetési információkat, további tudnivalókat  utalás után.

Vezetékneved:*
Keresztneved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod (adminisztratív kérdésekhez):
Postacímed (magánszemély esetében ide állítom ki a számlát, ha nem kérnél nekem akkor is ki kell állítsam):*
Számlacímed (cég esetében, ahová a számla kiállításra kerüljön):*
Megismertem elfogadom az ÁSZF-et, GDPR-t:*Adatvédelmi Nyilatkozat>>>
Általános Szerződési Feltételek>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!