SzületésMátrix / ÉletMinta blokkoldó állító nap

SzületésMátrix / ÉletMinta blokkoldó állító nap

Az életed egy belédégett program szerint fut. A program a fogantatásodkor íródott, a magzatkori hónapok során ivódott beléd és a születésedkor aktiválódott. Ha más életet szeretnél élni mint ami most van, először a programot kell megismerned és újraírnod! PN

2022.029.10-én újra lesz Születési Mátrix/ÉletMinta oldó állító nap. S ha van fontos állítás, amit TB-re is íratnék, hogy mindenkinek legyen alkalma elvégezni az ez az állítás. A módszer mellyel dolgozunk ezen az állító napon a Személyiség Integrációs (SzInT) Állítás a családállításra, drámatechnikákra, kineziológiára és csoport coachingra épül.

Segítségével megismerheted miként fogantál, miként növekedtél magzati korodban, hogyan születtél. Ezen folyamat megismerése rámutat arra a születésed óta állandóan ismételt életmintára, ami hordozza legfontosabb életblokkodat, feloldandó problémádat. 
A születéskori ÉLETMINTA mint egy program lefut minden reggel, amikor felébredsz; lefut minden alkalommal, amikor valami újba szeretnél kezdeni. Legyen az új kapcsolat, új munka, új otthon. Ismerd meg, ahol kell változtasd meg a programot, hogy élhess másként, hogy élhess szabadon teremtve egy olyan életet, amit vágysz, amiért dolgozol.
Mindez most olyan közegben, ami kifejezetten NŐI résztvevőknek a saját életminta állítás és oldás során megismerheted azt, hogy mi történt veled az anyaméhben, és mi történik a Te méheddel. E kettő határozza meg fizikai teremtő képességedet, akár pénzről, akár karrierről, akár gyermekvállalásról vagy az egészségedről van szó!

 

♥ SZÜLETÉSMÁTRIX/ÉLETMINTA ÁLLÍTÓ – BLOKKOLDÓ NAP ♥

2022. szeptember 10.

10:00-17:00 óra között 

Helyszín: Budakeszi, Erkel utca

Részvételi díj: 30 000Ft/fő

Miért érdemes eljönnöd erre a specifikus SzInT állító napra?

A szInT tréningnap a szakértő-állító-terapeuta jelenlétet igénylő blokkoldási folyamatokban nyújt segítséget. ÁLLÍTÁS/BLOKKOLDÁS SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN, kifejezetten a saját születésmátrix felállítására és az életminta oldásával foglalkozunk hatékony kombinált módszeregyüttessel: kineziológia, család-és rendszerállítás, drámatehnikák, coaching eszközeinek segítségével. Bővebben a módszertanról: Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>


JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!