Anima és Animus háborúja helyett Unio Mystica

Anima és Animus háborúja helyett Unio Mystica
unio mystica

Béke, megértés és együtt haladás az úton – ez az amire elsőként vágyunk a kapcsolatainkban, főként a párkapcsolatunkban. Támogatás és együtt-lét. Valódi együtt létezés…nem egymás melletti vegetálás, hanem együtt lélegzés, együtt cselekvés, együtt örömködés és ha úgy hozza a sors egymás vállán és ölelésében való vigasz találás. 

S hogy valóság lehet-e szívünk párkapcsolati vágyából?

Az elsősorban attól függ mi van a mezőnkben. Másod sorban attól, hogy mit kezdünk ezzel. Feltárjuk, megismerjük, oldjuk…avagy nem tudunk róla, nem akarunk róla tudni…mert a segítséget, a változást kívülről várjuk (el). Harmad sorban pedig attól, hogy merünk e új mintákat keresni, kialakítani és ÉLNI.

A hozott minták akkor is hatnak, ha nem tudunk róluk és mind inkább nem veszünk róluk tudomást annál hangosabban nyilvánulnak meg.

Milyen női és férfi mintákat hoztunk, milyen párkapcsolati történetekkel és belőlük adódó blokkokkal terhelték generációs őseink terünket. 

  • Egyáltalán voltak-e jól működő, boldognak mondható párok mögöttünk?
  • Hogyan éltek a nők és hogyan a férfiak? Belül és kívül az együtt terében…egyáltalán lehet-e együtt-teremtő, alkotó életről beszélni közöttük? 
  • Kinek kellett engednie, tűrnie/háttérbe vonulnia/lemondania önmagáról, hogy a házasság megmaradjon? hogy a család egybe maradjon? hogy a látszólagos béke fennmaradjon, vagy legalább ne legyen még rosszabb…

Generációs őseink belső ügyei – saját belső ügyeinkké váltak

Belső világunk legfontosabb alkotórészei a – pszichológia szerint – az Anima és az Animus, azaz női és férfi én-részünk. Amíg ők ketten belül nincsenek megbékélve egymással, marakodnak, játszmáznak, drámáznak, addig férfi-nő kapcsolati és párkapcsolati megéléseink sem lesznek másként. Alá-fölérendeltség, kihasználó-kihasznált, erővel visszaélő-erőtlen, stb. játszmák zajlanak az életünkben.

Anima és Animus háborúban, sokszor hideg-háborúban vannak egymással…s ez szomorú kivetüléseket hoz a kapcsolatokban, párkapcsolatokban.

Kifejezetten erre ad lehetőséget a napéjegyenlőség erőterében most újra elérhető Unio Mystica Tanfolyam, melynek első részén férfi és női részeinket gyógyíthassuk,összebékíthessük és belső Egységet teremthessünk. 

Anima és Aniumus Háborúja helyett

Unio Mystica 1. rész: Anima és Animus Egysége

Egy izgalmas belső megélésre hívlak Téged, mellyel megismerheted a belső világodban zajló erőviszonyokat, blokkokat és fel is oldhatod őket. A Női és Férfi Erő Integrációs Tréning segít megismerned és felszabadítanod női és férfi erőidet, erőforrásaidat és teremtő erőidet – mindezt az Egységük, együtt-működni tudásuk megalapozásával.

Új belső szövetség létrehozása a cél a bennünk élő férfi és női részeink között, hogy azok kivetülve a külvilágunkba stabilizálhassák férfiakkal és nőkkel megélt kapcsolatainkat, párkapcsolatunkat.  

A Női részeink és a Férfi részeink összebékítése, női és férfi erőforrásaink felébresztése a két minőség egyesített erejében.

Dolgozunk önismereti, személyiségfejlesztő módszerekkel, Személyiség Integrációs Tréning módszereket (elsősorban családállításból ismert mező-állító módszereket ezen belül), s lesznek természetesen gyógyító és megerősítő női és férfi erőket egyesítő meditációk.

FŐ Cél, melyért együtt indulunk el az Unio Mystica 1. részén:

>>>a 8 női és 8 férfi részed integrációs folyamata!<<<

Unió Mystica – avagy misztikus egyesülés, mely az ellentétek és az egységből kiszakadt részek belső, majd külső alkímiai újraegyesítési folyamata. A fény és a sötétség, a női és férfi, a jó és a rossz, a külső és a belső, az emberi és az isteni újraegyesítésének folyamata. Maga a szét nem választott és szét nem választható EGYSÉG állapota. Unio Mystica – az Egység útja, mely az ember egyéni belső útja, majd párjával és embertársaival közös útja.

A szeptember 19-el újra induló Unio Mystica tanfolyam, a belső és külső alkímia terébe invitál, egy a férfi és a nő által közösen járt Transzformációs útba, melyen feloldódik a múltból bennünket kísértő elkülönültség, félelem mintázata. Első lépésként a bennünk élő férfi és nő békél meg egymással, s köt új szövetséget. Eképpen Belső Egység születik, s az egyéni egységeket a társakkal való közös gyakorlás segít kívül is megélhetővé tenni. A kívül, a párral megélt Unio Mystica tanításai a 2. szintű tréningen következik majd, s végül az Unio Mystica 3. tréningjeként a Mindenekkel való egység állapota lesz a téma. Minden tréning-szint egy fontos alkímiai beavatás lépcsőfoka is egyben.

unio mystica
Anima és Animus háborúja helyett: Unio Mystica

Mikor lesz az első tanfolyami alkalma az Unio Mystica Tanfolyamnak? 

2015. szeptember 19-20.  hétvége, 9:30-18:00 között

Bővebben az Unio Mystica tanfolyamról>>>

Az Unio Mystica tanfolyam kibékíti női és férfi részeid, újra összekapcsol saját női és férfi, valamint párkapcsolati Egység Mintáiddal, legteljesebb önvalód egységével. A megszokottnál mélyebb és teljesebb, Lélekből-Lélekbe történő kapcsolódást ismerhetsz meg önmagaddal, az embertársaiddal, jelenbeli/jövőbeli pároddal, a környezeteddel, a világgal.

Az Unio Mystica tanfolyam 3 hétvégéje komplexen járja körül a belső nő és férfi egység létrehozásából kiindulva a külső nő és férfi, kapcsolati egység létrehozásán át a szakrális fény szövetséget nő és férfi között a 3. részre. 

A tanfolyamnak csak az 1. részére is lehet jönni!
S ráérsz utána is eldönteni, hogy akarod-e folytatni:

 UNIO Mystica 2.

PÁRKAPCSOLATI MINTÁK ÚJJÁÉPÍTÉSE a blokkjaid megdolgozásával, a kapcsolat(i mintáid) gyógyításával foglalkozunk. >>>Hogyan válj azzá a NŐvé/FÉRFI-vá, aki képes a boldog párkapcsolatra?
UNIO Mystica 3.
 
az IKERLÁNG-DUÁL PÁR energiával, a szerelem-párkapcsolat-szexualitás szakrális megélését megtanulni, arra újra emlékezni. A tantra, taoista szerelmi titkok, szerelemmel gyógyító pap/nők tudását elsajátítani, megnyitni magadban az és energia keringetésekkel a kapcsolati transzcendenciát, az Unio Mysticát megtapasztalni.
>>>Hogyan válj azzá a NŐvé/FÉRFI-vá, aki képes az ISTENI párkapcsolatra?
Különleges – mind témájában, mind összetettségében – ez a tanfolyam, melyet ritkán tartok és személyes mező-oldó formái miatt nem is fogom tudni átadni online folyamatban. Legközelebb várhatóan akkor lesz ilyen, ha a Szinkron ÉletRendszerben a tanulók ismét elérnek a folyamatukban a VII-VIII-as szintekre.
Tehát, ha hív ez a folyamat, ennek komplexitása és mélysége, az általa személyes életteredben, kapcsolataidban és főként párkapcsolati valóságodban kinyíló lehetőségek, akkor kívánom, hogy meg tudd oldani a mostani ráérést, eljutást. 
 
>>>Jelentkezni a gralhaz kukac gmail pont com címen lehet!

 Szeretettel- élet szerelemmel:

 Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, TEK, NEF, Szinkron Oktató

 személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!