Mitől különleges egy nap?

Mitől különleges egy nap?

Bár minden nap különleges a maga nemében és minden egyes napon oda kéne figyeljünk arra, hogy mit gondolunk, mit teszünk vagy mit szalasztunk el. Mégis vannak ún. különleges napok, melyeken érdemes fókuszálnunk életünk egy-egy területére, mert az a terület aznap jelentősebb mennyiségű energiát kap.
Honnan származik a minőségileg más energia vagy mennyiségileg nagyobb energia?
Minden napnak van egy csak rá jellemző csillagállása – az univerzum aznapra jellemző konstellációja, mely bizonyos dolgainkat erősít, másokatat megnehezít. Ugyanígy minden nap meghatározott szám alapú rezgéssel bír, mely a rezonancia törvénye (vagy másnéven a vonzás törvénye) alapján szintén fokozza vagy lecsökkenti a napi hatékonyságodat.
Gondolom, senki sem szeret alacsony hatásfokkal dolgozni, ügyeket intézni…. már csak azért sem, mert közben rengeteg ideje és ereje megy el miközben szinte alig halad. Ráadásul ezalatt számára értékesebb dolgoktól von el időt és energiát pl. a családjától, párjától, hobbijától stb.
Utólag sok mindent könnyebb megérteni…Játssz el egy kicsit korábbi életeseményeid dátumaival….vajon mely számokhoz kapcsolódnak negatívabb megéléseid, ill.pozitívak…Egyszerű megfigyelés alapján is leszűrheted mely rezgésű napokon hozd meg inkább döntéseidet. Persze, ha jártas vagy a számmisztikában jobban át fogod látni az összefüggéseket. De enélkül is, a józan paraszti észre hagyatkozva is le lehet vonni a következtetéseket.
A magam részéről, Ilyen alapelvek miatt előszeretettel keresem meg a legmegfelelőbb napokat, a legjobb időzítést pl. a pogramjaimnak,előadásaimnak és természetesen magánéletem eseményeinek.
Így történt ez az Első Női Önmegvalósítás Konferencia esetében is… emlékszel? Tízmilliószoros teremtő nap…október 21!
De van egy ennél közelebbi és szintén fontos dátum, 2008. 10.10., melyről feltétlenül szeretném, ha tudnál…. és nem utólag…. 🙂 Ezért a következő bejegyzésemet ennek szentelem!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!