Ideje Felpörögni! Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus ír a Napfordulóról:)

Ideje Felpörögni! Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus ír a Napfordulóról:)

Ideje felpörögni

Valami nagyon belendült, valami nagyon felgyorsult. Bár a Nap a szokott tempójában ballagva 2010. június 21-én belép a Rák jegyébe, mégis türelmetlenül várjuk a változásokat. Épp csak túl vagyunk a szerelmes tavaszi napfordulón, és már mindjárt itt az újabb forduló és érkezik Szent János hava. Föl nem foghatom, hogy tud ilyen gyorsan repülni az idő, mint mostanában. De ha figyelembe veszem milyen jelentős bolygó mozgások történtek az elmúlt napokban, hetekben, összeáll a kép:

  • Május 28-án a forradalmi Uránusz belépett a Kos jegyébe, ami egy új korszak kezdetét jelenti. A tudomány szárnyakat kaphat, őrült tempót fog diktálni, és a globális reformok is új utat kell törjenek. Mindenki életében így a világi dolgokban is a kihívás ott dobog szívünkben. Mert érezzük, valami nagyon átfordul, átfordult vagy át kell fordulnia.
  • Június 4-én a Jupiter is csatlakozott az Uránuszhoz. Megirigyelte és  jegyet váltott, szintén a Kosban tartózkodik, felerősítve az Uránusz erejét. Új korszak kezdődhet a vallások és a filozófia terén, új eszmék áttörése várható. Saját magunkra értelmezve valami szintén átfordul bennünk. Olyan dolgok megtételére érzünk késztetést, amit eddig elképzelhetetlennek gondoltunk, hittünk, gátlásunk vagy bármilyen egyéb meggyőződésünkből kifolyólag. Most azonban felszabadulunk, felszabadítjuk gondolatainkat, új hitet varázsolhatunk magunknak és végre a tettek mezejére lépünk.

Itt az idő felpörögni, szóljon a nyár a szabadságról, szerelemről! Szent Iván napján a népi hagyomány szerint tüzet gyújtottak, és különféle varázslatokkal és misztériumokkal az emberek megszabadultak szorongásaiktól, félelmeiktől.

Tegyük Mi is ezt, használjuk ki a tűz tisztító energiáit, hisz szimbolikusan az Uránusz jegyváltása a Kos tüzes jegyébe lépve is ezt üzeni. Szerelmesek éjszakáján a Nyári napforduló ünnepén ragadjuk meg kedvesünk kezét, ugorjuk át a tüzet, végérvényesen megpecsételve összetartozásunkat.

Tegyük azt, ami felszabadít, és merjünk cselekedni, merjünk önmagunk lenni!

Németvölgyi-Nagy Renáta

asztrológus

www.csillagstudio.hu

***

PROGRAMAJÁNLÓ

A Szoláris NŐ
Szenvedély lángjával teremtő NŐ

A TŰZ elem ÉS a Női Teremtő Erő felszabadító ÖRÖM-ESTjén, június 21-én, 18-kb. 21 óráig várunk szeretettel:
Legyél részese egy fergeteges, felszabadító erejű ÖRÖM rendezvénynek, engedd el mindazt, ami a szenvedésben tart és engedd be helyette a nyitottságot, könnyedséget, szeretetet és LÉTÖRÖMÖT!
Bővebben az ÖRÖM-EST programjáról:
Az ÖRÖM-EST programja és jelentkezési lehetőség>>>
***
A Hónap mottója: Lobbantsd fel az Öröm-boldogság lángját, táncolj és teremtsd újjá az életed!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!