2008.10.10.

A legközelebbi ún. különleges nap október 10-e! A 10-es rezgés háromszor fog megismétlődni, háromszoros erősséggel fog hatni tekintve, hogy 10-es évben járunk (2008 — 2+0+0+8=10), októberben – ami a 10. hónap, és ugye a 10. napja a hónapnak!

A 10-es szám teremtő energia, annak is az erőteljesebb változata, hiszen az 1-es teremtő, aktivizáló energiavan benne a 0-val megerősítve mindannyiszor.
10-es egyrészről az önfejlesztés, másrészről a szerencse száma!
Nagy lehetőséget kínál ez a nap leginkább arra, hogy valami újat teremts meg az életedben, ill. egy területet újraértékelve-átértékelve meglásd merre kell tovább menjél.
A nap során szakíts időt önmagadra és gondolt át milyen konkrét lépést tehetnél már aznap, hogy elérd céljaidat. Bármilyen kis lépés is előrelépés és kifejezi a szándékodat az univerzum felé! Ne feledd, a 10-es szerencse-energia, tehát bármit is kezdesz el ezen a napon, az – jó eséllyel – szerencsés kimenetelű lesz!
A nap összrezgése 30-as 3-as (a kommunikáció száma), tehát fontos, hogy a belül meghozott döntéseket elkezdd felvállalni és kommunikálni a környezeteddel!
Érdemes meditálnod, ill. teremtő vizualizációt használnod a nap folyamán, különös tekintettel a bőség teremtésére, a karriered-önmegvalósításod előmozdítására!
Jó teremtést!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!