Újra: Vízmeditációs program április 17-én este!

Újra: Vízmeditációs program április 17-én este!

Dinamikus meditációs program a víz elemmel, hogy mindig áramlásban tudj maradni és önfeledten lubickolhass az élet vizében!

Az élet egyik legnagyobb titka áramlásban lenni, a változásokhoz rugalmasan idomulni. Mindezekben bölcs tanítómesterünk a víz! A víz mindent áthat, életet ad, hol játékos, hol lágy és selymes, körülölelő, hol pedig szilaj erejével utat váj magának a legkeményebb kősziklából is.

A víz tanításaival, minőségeivel és mindezek életedben betöltött szerepével hívlak újra megismerkedni. A program első részében egy könnyed mozgásos gyakorlatsorral, (melyet én „lélektáncnak” hívok) ismertetlek meg. Megmutatok pár vízprogramozási technikát a gyakorlatban és egy olyan meditációt is, ami a tested-belső-patakjait (a meridián rendszered, a vér-és nyirokkeringés) tisztítja, energetizálja.

Az este második felében, testközelben találkozunk a vízzel, hiszen egy medencében (leér a lábad:), majd egy jacuzziban folytatjuk az este rendhagyó, rezgésszint emelő és blokkoldó programsorát! A medencében mozgásos és meditációs gyakorlatok egyaránt lesznek, melyek segítenek feloldódni a vízben, megtapasztalni a teljes elengedettséget, bizalmat és áramlást!

A program előnyös hatásai:

  1. Átéled az életfolyamatosan változó áramlását, ami megkönnyíti a változáshoz való viszonyodat, játszva-alkalmazkodó képességedet.
  2. Az életenergiák áramoltatásával újra visszahívhatod életedbe a bőség áramlását.
  3. A vízben végzett meditációs gyakorlatok és blokkoldó technikák segítségével nő a vízbiztonságod; megtapasztalod az elengedettséget, ellazulást; a bizalmat önmagad, a társaid és a víz iránt, melyek elősegítik az ősbizalmat és az önmagadba vetett hitet.
  4. A teljes gyakorlatsor energetizáló hatású, a végére feltöltődsz, a tested ellazul, lelked kisimul
  5. A speciális technikák és az oldott légkör hatására önértékelésed és önbecsülésed garantáltan nőni fog!

Egy korábbi résztvevő véleménye:

Vizben lebegős programunk:)

„Hálás vagyok, hogy ott lehettem a vízmeditációs programodon. Erős fenntartásokkal érkeztem, mert nem tudok úszni. Korábban még halálfélelmem is volt a víztől. A felkészítésed, a személyes odafigyelésed és a gyakorlatok segítségével sikerült ellazulnom, elengednem a szorongást. A lebegés gyakorlat óriási élmény volt, mintha az anyaméhben éreztem volna magam…de ez alkalommal minden békés és megnyugtató volt. Aki teheti, legalább egyszer szánja rá magát, hogy elmenjen egy ilyen programodra.” Kovalcsikné Anna

A programot tartja: Pozsgai Nikoletta, életvezetési tanácsadó, kineziológus

Időpont: Április 17. szombat 18:30-21:00 óráig

Díja: 4500Ft (mely tartalmazza az uszoda belépőjét is)

Helyszín: Budakeszi Aqua Panzió (a Moszkva tértől 15 perc kocsival, 25 perc a 22-es autóbusszal)

Jelentkezés:

  1. az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu e-mail címre írt levélben,
  2. vagy küld a +36-70-336-35-29-es telefonszámra sms-ben a „Vízmeditáció” szót

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!