Új Valóság Teremtő Workshop

Új Valóság Teremtő Workshop

ÚJ VALÓSÁG TEREMTŐ WORKSHOP

2021. március 20.

19:00-21:00

ONLINE ZOOM ESEMÉNY


VAN FELVÉTELKÉRÉS ÉS VISSZANÉZHETŐ LEHETŐSÉG IS!


Az asztrológiai új év kezdetén, a tavaszi napéjegyenlőség napján

Bizonyára eleged van már a karanténból, a korlátozásból, az elszigeteltségből, a digitalizálódó kapcsolatokból. Bizonyára hiányzik neked is egy csomó minden. Talán az emberi kapcsolatok, az összejövetelek, a “gyere üljünk be egy teára, kávéra”. Jön a tavasz, felerősíti bennünk a mozdulás vágyát, a szabadság vágyát. Bátran mondjuk ki az ÉLETVÁGYAT.
Ezt a workshopot kifejezetten azért állítottam össze, hogy az témájában segítsen megérteni a nagyobb folyamatokat és egyben segítsen kiutakat mutatni arra, hogyan élhető meg jól, még jobban mindaz, ami történik velünk és bennünk a “karantén fáradtság” és egyáltalán a kollektív neurózis közepette.


Az előadás részben az alábbi témákat fogom körüljárni:


MI AZ, AMI ZAJLIK VALÓJÁBAN?

Áttekintést adok a FOLYAMATRÓL: benne a 2021-es évről, annak asztrológiai-asztrozófiai-számmisztikai vonatkozásairól, de immár kifejezetten a most induló asztrológiai új év szemléletében és még szorosabban az előttünk álló negyedévre előre tekintve. A nagy folyamatban fontos látni a kisebb időkeretet, a következő napfordulóig.

MIT TÖRTÉNIK KÖZBEN BENNÜNK?

Betekintést hozok a katasztrófa pszichológia és válság-kezelési stratégiák mentén azokra a stresszhatásokra, amelyek értek és érnek bennünket.

MIHEZ KEZDJÜNK A HELYZETTEL, legfőképpen annak tartósságával?

Ha tudatosítjuk a mi történik és hogyan hat ránk kérdéseket, valamint kezeljük őket, akkor van esélyünk nem csak túlélni ezt az időszakot, hanem jól – a lehető legjobban – megélni ami van, ami jön.  Milyen alapvelvekhez nyúlhatunk vissza, amelyek a testi-lelki egészségünket segítenek fentartani, helyreállítani, a bennünket érő stresszeket kezelni, hatásukat csökkenteni?

MI LEGYEN EZ UTÁN?

Fontos rálátni arra, hogyan járulunk hozzá az egyéni megéléseinkkel, választásainkkal a saját jövőnk alakulásához és egyáltalán a  kollektív folyamatok kimeneteléhez. Hogyan váltsunk, hogyan változtassunk és hogyan tudunk tovább menni?

MI ALAPJÁN ÉPÍTHETJÜK FEL AZ ÉLETÜNKET, BÁRMI TÖRTÉNJÉK IS? a gyakorlati életvezetés és életvitel kérdései.

Megmutatom nagyobb kép figyelésének módjába, ahogy én csinálom. Az asztrozófia-asztrológia-számmisztika felsőbb folyamatainak figyelelésével és az évkörös változási rend, valamint a természeti folyamatok figyelembe vétele  mentén. Mi az, ami iránytűnk lehet minden változásban? Mi az, ami segít összerendeződnünk? Hogyan tudjuk átfordítani a negatív bekapcsoló félelmeinket? Hogyan maradjunk aktív, cselekvő állapotban, passzív, alárendelt üzemmód helyett?

HONNAN MERÍTEM A VÁLASZOKAT?
Mindezen kérdésekre a gyakorlati válaszokat az életmód tanácsadó-és terapeuta természetgyógyász, Szinkron életvezetési tanácsadó-és coach, a kineziológia több ágában és a SzInT család és rendszerállításban szerzett 20 éves tapasztalatomra,  valamint a női/férfi egészség helyreállításában, fentartásában a hagyományos kíniai, tibeti évezredes tudásra, taoista chikung és jógikus gyakorlatokra épülő Férfi/Női Energia Fitnesz életgyakorlatára alapozom majd.

Az élet él és élni akar. Méghozzá egészségesen, életvágyból lüktetőn, szívvel-lélekkel teremtőn! 

A MEDITÁCIÓBAN:
A Szinkronos Én-Erők Összegyűjtése gyakorlattal indulunk, ezzel stabil alapot teremtünk a folytatáshoz. Majd a valóság váltás gyakorlata következik, melyet több szinten is el fogunk végezni. Vezetett, koncentrációs meditáció, mely energetikai gyakorlatokat tartalmaz az önirányításod és életirányításod visszavételét segítendő.


MENNYIBE KERÜL A RÉSZVÉTEL?


3 CSOMAG KÖZÜL VÁLASZTHATSZ:

1. Csak részvételt kérek: 5000Ft

2. ” A szó elszáll, az írás marad” RÖGZÍTŐ CSOMAG: Részvételt, hanganyagot és jegyzetet is kérek: 8000Ft

A gyakorlatokat tartalmazó jegyzet segít tovább folytatnod a megkezdett munkát és gyakorlatban is benne maradni a program során felépülő lelkesedésben, energizált állapotban. Ha szereted, hogy vissza tudsz térni egy hanganyaghoz, ki tudod jegyzetelni, újra-és újra meghallgathatod, és ha szeretnéd mélyebben megdolgozni az előadás és meditáció anyagát, gyakorlatait, akkor ez szól neked.

3. MINDENT BELE csomag: Részvétel  (5000Ft)+ hangfelvételek és munkafüzet (+3000Ft) + Váltsd Valóra az Életed 2 könyv akciósan + postaköltség futárszolgálattal (1800Ft) : 15 000Ft

Ha szeretnéd visszahallgatni a hangfelvételeket, az átvett gyakorlatokat segédlettel megcsinálni és még aktívan benne is maradni a megvalósítás foylamatában, akkor a MINDENT BELE csomag a legjobb választás számodra.

2 KÖNYV A HATÉKONYSÁGÉRT, hogy benne is maradj a megvalósítás folyamatába! Az első két csomag mellett tartalmazza a program mellé ajánlott Váltsd Valóra az Életed! című könyvem>>> és a Váltsd Valóra az Életed Aktivátor könyvem>>> is, amellyel lépésről-lépésre vezetve újjá tudod építeni az életed a célkitűzéstől, a célmegvalósításon át a tudatos teremtés gyakorlataival segítetten. , melyekkel együtt a program együttesen kedvezményes áron postaköltséggel együtt.

Várlak szeretettel az Új Valóság Teremtő workshopon az asztrológiai új év kezdő pontján! 

Váltsd Valóra az Életed Könyvek dedikálásakor

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, TEK kineziológia oktató
életmód tanácsadó-és terapeuta
SzInT rendszer és családállító és képzés vezető
7 női önfejlesztő könyv írója


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI? 


A Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot és automatikus visszaigazoló levélben kapod az további információkat, teendőket.
A részvételi díj befizetéséről számla készül, melyet online kapsz meg.
Ehhez feltétlenül szükséges kitöltened a címed, akár céges akár magánszemélyként jelentkezel.

—>UTÓLAGOS MEGRENDELÉS ESETÉN A 2. VAGY A 3. CSOMAG KÖZÜL TUDSZ VÁLASZTANI!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Mi a legfőbb nehézséged most a jelenlegi helyzetben? Mire keresel választ a kiírt program során?:*
Melyik csomagot kéred?:*
Számlacím (számlát adni kötelező, ha magánszemély vagy, akkor a postacímedet add meg):*
Mindent bele csomag esetén: könyvek szállíltási címe::
Telefonszámod (csak adminisztratív, szervezési kérdésben használt):*
Megismertem és elfogadom az ÁFSZ-t és GDPR-t:*Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!