Zeniten Álló Belső NAP erejében

Zeniten Álló Belső NAP erejében
Napkapu, férfierő

Közeledik a csillagászati nyár, melyet a június 21-i napfordulótól számítunk. S ahogy az évkörön megérkezünk a teremtő tűz időszakába, megérkezik az emberiség saját AranyKapujához.  Megérkezésünk az új valóságba  június 21-ével válik nyilvánvalóvá. Saját arany valóságunk, legteljesebb fény magunk alakítja át mindazt, ami bent és mindazt ami kint még átalakításra vár.
Az elengedéshez, megtisztuláshoz és ezzel felkészülés a megújhodásra, a napfordulós tűz-szertartás az egyik lehetséges segítségül hívható a közösség erejében megélhető eszközünk.
aranykapu2NAPKapu Szer
Hét beavató kapun fogunk átkelni a szertartás során, s vele minden kapunál kapcsolódunk a három legfontosabb belső erőforrásunk egyikével:

1.Őserőt élesztünk az Ősök Kapuján átlépve: kapcsolódunk saját és az emberiség őserejével; fellazítjuk és oldjuk a kollektív tudattalan visszatartó mintázatait, hogy a múltból (családunkból s népünkből) valóban ERŐ fakadhasson.

2. TűzKapu: a hagyományos napszerek tűz elemével találkozva, annak mágikus megtisztító erejével és belső erőforrásainkat ébresztő teremtő erejével kapcsolódunk; hogy megismerjük saját erőnket és legyen bátorságunk bele állni a SAJÁT ERŐNKbe.

3. SzívKapu: szívünk szeretetének fényét kiárasztjuk, benne megfürösztjük önmagunk, gyógyítva belső sebeinket, lelki sérüléseinket; újra kapcsolódva szív vágyainkkal, újra szítve szenvedélyünk lángjait.

4. LélekKapu: ébresztjük lélekmagunk lélekazonos tudatát, lelkünk eszenciáját – eddig ötvözött lélekaranyát

5. A NAPKapun átlépve, töltekezve a fény életet adó erejével, a szoláris típusú égi bölcsességgel, kapcsolódunk eredeti sorskódjainkkal, melyekkel a Földre érkeztünk.

6. Átlépünk az AranyKapun: s ezzel AranyEmber mivoltunk, fény önMAGunk erejét és bölcsességét hívjuk be az életünkbe.

7. Belépünk a FényKapun: s ezzel az istenember mivoltunkat hívjuk meg, összakapcsolódva szellemi bölcsességünk tárházával a legfőbb jó érdekében.

Helyszín: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. Grál Ház
Részvételi díj: 4500Ft; mely tartalmazza az esti előadás, meditáció hanganyagát is, mely veled marad az est után is az év további napjaiban, hogy erőt adjon, visszaemeljen a zeniten álló belső NAPod életenergiájába.

Férfiak és nők számára egyaránt nyitott program!

Hív az Arany Jövő!
Ideje, hogy Te is fénybe-fordulj végre, s összegyűjtsd mindazt a csodálatos erőt, mellyel Földi küldetésednek megfelelve egy örömteli, szívvel-lélekkel megélt új valóságot teremtesz…itt és most, ezen a Földön.
A földi mennyország, a megélt Grál valósága vár tehát rád, s hidd el minden erőd megvan ahhoz, hogy átlépj ebbe a valóságba! Válaszd a szenvedés helyett a  SZENVEDÉLYT!

“A szenvedély kortalan érzés, amely erővel tölt meg, és át is alakít minket. Ha valamit szenvedélyesen csinálunk, akkor tökéletesen a jelen pillanatnak élünk.” írja Stephanie Dowrick – A szeretet ajándéka c. könyvben. S miért írom ezt Neked? …mert a szenvedés helyett választható másik út a szenvedély, s a szívvel-lélekkel fénnyel telített élet. Szenvedés helyett szenvedélyt kívánok hát Neked!

Ebben erősít majd meg a június 21-i napfordulós szertartás!
>>>Jelentkezés a programra:
S ha érzel elhívást az NAPKapu szertartására, az AranyJövődbe, várunk szeretettel Téged is! Írj kérlek a gralhaz kukac gmail pont com címemre!

Szeretettel- élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

“Zeniten Álló Belső NAP erejében” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!