Sajgó szülősebeink gyógyulásra – valódi örökségünk átvételre vár!

Sajgó szülősebeink gyógyulásra – valódi örökségünk átvételre vár!

­Jó lenne, ha mindannyiunk mögött a támogató, szeretetteljes szülők állnának, kapcsolatunk velük ép, egészséges és szeretetteljes lenne…DE, ha nem voltak tökéletesek a szüleid, vagy úgy érzed túl sok sebet kaptál tőlük, esetleg nem tudod miért de állandóan zsákutcába fut az életed VAN MÁS VÁLASZTÁSOD!…olvass tovább:

Sajgó szülősebeink gyógyulásra – valódi örökségünk átvételre vár!

A legmélyebb sebeket két ember okozza bennünk: az anya és az apa. Testi-érzelmi-mentális és spirituális fejlődésünk legmeghatározóbb alakjairól van szó. Az úgy nevezett szülősebek, melyeket fogantatásunktól kapunk közvetlenül a szüleinktől, közvetetten az ő generációs őseitől ránk hagyományozott, genetikailag kódolt módon. Tele vagyunk sajgó sebekkel, be nem gyógyult, állandóan kifakadó lélek-sebekkel.

Ameddig az anyánkkal és apánkkal való kapcsolatunkat nem rendezzük, ameddig a tőlük kapott vagy általuk átörökített sebeinket nem gyógyítjuk be, addig a múlt fogságában raboskodunk, a régi köröket járjuk újra és újra, a régi – már elődeinknek is fájdalmat okozó – mintáit játsszuk újra, ismét sérülve benne. A múlt egykori sebei generációról generációra felerősödnek, mintegy hólabda effektusban egyre nagyobbá nőve, végül maguk alá sodorva a későbbi leszármazottakat…akik már azt sem tudják, hogy mi sodorja őket el, mi löki el, mi nem engedi őket tovább lépni az életükben. Ők…azaz mi…már csak szenvedünk és sokszor azt sem tudjuk mitől, mert a családban az őseink elfelejtették vagy szándékosan titkolták a korábbi sebeket, szégyeneket, érintetlenül hagyták a tabukat. Mindez úgynevezett transzgenerációs fantommá nőhet és az egész család fölé magasodva beárnyékolhatja a leszármazottak jelenét, jövőjét. …folytatás a cikkben az alábbi témákkal együtt:

  • A családi rabság kontra családból fakadó erő
  • Szülősebek, sorsmintázatok és családi titkok örökösei vagyunk
  • A szüleink megtették, amit tudtak
  • A híd generáció szerepe
  • A családtörténetünk meggyógyításával felszabadíthatjuk a családban megrekedt erőt!
  • A családból óriási erő fakad..hat….
  • Foglald el a családban a Téged megillető, méltó helyedet

Olvass tovább a szülősebekről szóló cikksorozat első részében:

Sajgó szülősebeink gyógyulásra várnak 1.rész>>> 

Mit jelent az Anyaseb, hogyan gyógyítható? Fókuszban az AnyaSebek>>>

Itt az ideje utánajárni, belenézni, gyógyítani vagy épp megengedni, hogy úgy maradjon, ahogy lenni tud(ott). Magunkat viszont átemelni, tovább segíteni és valóban tovább lépni, hogy új anya/apa és új szülőmintát teremthessünk! Van, akinek ez a legfontosabb továbblépési pont, az anyává válás foylamatában!

Van, akinek az édesanyjával való kapcsolata gyógyul meg, változik meg…és van, akinél ez megbékélést és felszabadulást hoz…és megannyi még. Kinek mit rejtett az AnyaSebe.

Várlak szeretettel!

Indulj most együtt nőtársaiddal, a csoport átemelő és megtartó ereje valóban rengeteget jelent… elbírhatóvá válik az is, aminek neki sem állnál egyedül. …és lent hagyhatóvá válik (végre), amivel pont ez a dolgod, ott hagyd, békében, ahol és ahogyan volt.

2022. Május 15-én indulunk!

AnyaSeb Gyógyító Online tanfolyam * 4 hét * írott anyagok + előadás és mp3, letölthető hangfelvételek és videó anyag * gyakorlatok * blokkoldó és felépítő meditációk

Részletes leíráshoz kattins ide>>>

Várlak szeretettel! Pozsgai Nikoletta kineziológus, életmód tanácsadó -és terapeuta SzInT család-és rendszerállító, -képző TEK, SzInt, NEF, Szinkron Mester Oktató női kör és szertartásvezető, -képző

2022. tavaszi SzInT állító napok beteltek, újak 2022. ősztől lesznek!

Csodálatos és felemelő érzés a Személyiség Integrációs állításokon egy-egy családot a gyógyulása felé kísérni. Áldásos és segített feladat ilyenkor az enyém, melyet szívesen végzek újra és újra. Ott él bennem az óhatatlan elhivatottság a családtörténetek gyógyítása felé, mert minden alkalommal érzem az egész család háláját a létrejött mezőben, érzem a fellélegzést a családját képviselő lelkében. Jó ebben ott lenni, a sebekkel teli családokat a gyógyulás felé vinni, a sérüléseket hordozó állítókat-résztvevőket gyógyulni látni, őket és a családjukat az egyik legnagyobb életerőbe, a családból fakadó erőbe megérkezni látni!

Ha Te is szeretnéd mindezt megérezni, a családtörténetedet önmagadban meggyógyítani:

 VÉRVONLAK állítása és oldása SzInTen 2022. Ősszel újra!

Az idei, nyári szünet előtti csoportok már beteltek.

A SzInT állításokon az anyai és apai ágon hozott sebeinket gyógyítjuk majd, a női és férfi ágaink felállításával, a női és férfi erőnkbe való visszatérés segítéséért, a családból fakadó erőbe érkezésért:

Apai és anyai ágak női szereplőinek, női vérvonalhoz kapcsolódó problémák családállítása, oldása>>>

Jelentkezéshez a SzInT oldalán tölts ki az űrlapot>>> !

­***

Ha jössz, ha nem…érdemes lesz a cikksorozat következő részeit követned. A következő részben az apaéhségről és az apasebekről lesz szó!

Mosolygós napokat kívánok Neked!

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

személyiség integrációs tréner

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!