Rosa Mystica ::: a Misztikus Rózsa Beavató Tanításai

Rosa Mystica ::: a Misztikus Rózsa Beavató Tanításai

Rosa Mystica: Fénnyel Foganó Új Valóság

Az ÉletMisztériumának 4 Kapuján át utazunk a Máriákkal és a benső Grállal

Tanítás * meditáció * szertartás * gyakorlatok és rituálék otthonra

Feletted az égen a tiszta fehér égi rózsa, alattad a Föld a mélyvörös rózsa, Ég és Föld között magad vagy a misztérium, benned ragyog fel az élet tüze, az arany rózsa. S ha már így lett…benned a mennyek rózsakertje földre szállott. -Rosa Mystica tanítások

Az Istennő, a Grál, az Életbeavató Kapuk és azok a tanítások, amire szükségünk van ahhoz, hogy ne felkészületlenül érjen bennünket, amikor eljön… a születés, a szülés, a változás és a halál.

A Misztikus Rózsa. Egy olyan témában készülök összegző sorozatra, ami állandóan jelen van az életemben megannyi formájában. Köztudottan a rózsák szerelmese vagyok… Rózsa rózsával…vilagszerte rózsakertek, illóolaj, tea, szárítmány, rózsacukor, lekvár, méz, képek, kártyák, tanítások… minden, ami rózsa az egy nagy IGEN! Volt, van, lesz.

A Rózsa történelme, fajtái, illóolajai, a rózsa a művészetekben, irodalmi művekben, nos,ez önmagában gyűjtés tárgya volt, van, lesz.
De…a misztikus Rózsa több ennél. A virágok királynője, a legszebb női szimbólum, az Istennő jelképe és közvetítője a földön.
De…a misztikus Rózsa ennél is több.

Egy szimbólum. Misztérium. Út. Megérkezés. Legtisztább, legfényesebb, aranyló lélekazonos ÖnMagodba!

A sorozat célja a beavtó Rózsa misztérium alappilléreit bemutatni. Meghívás megérkezni a teljességbe.

Az út a női teljesség beavató útjának sziromkörről-sziromkörre kibomló tanítása. Nem véletlen, hogy első könyvem címe is az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség útja lett. Bár a belső alkimista tanítások ebbe nem kerültek bele, hiszen egy átfogó, közérthető és mindenki számára olvasható, könnyen feldolgozható könyvnek készült lenni.
De…a Misztikus Rózsa több még ennél is.

2012-13-ban történt, hogy először egy teljes évet, egészen pontosan 13 hónapot szenteltünk a rózsa tanításoknak egy női önismereti csoportommal. Rózsa Körök – ez volt a címe. Sophia Gaia Rose – ez pedig az akkori nemzetközi papnőcsoportban volt a nevem.
Rózsaköröket, Rosa Mystica tanításokat azóta tartottam többször… soha meg nem szűnő, sőt, mindig tovább izzó lelkesültséggel. A női teljesség és a női szakralitás tanításait foglalja össze. De….valójában ennél is több. Az ember belső alkímiája, az arannyá válás útjának veleje. Talán ez már megközelíti a szavak szintjén is azt, ami szavakkal le nem írható, elmével fel nem fogható, csak szívvel és lélekkel, teljes lényeddel…mert benned dobban. Az Élet Szentsége az.

Fontolgatom, hogy lesz belőle megint személyes csoport, és ha igen, akkor a most indított 4 részes sorozat lesz a kezdése.

….és mindez – nem véletlenül természetesen – már a Grál házban bontakozott ki. …mert a Rózsa Vonal papnőinek tanítása nem választható szét a Grál Misztériumától. A Grál Ház és az Élet Ház pedig ebben a misztériumban áll.

De ez a múlt, ami megalapozta a jelent.

Az idei december különleges együttállásai és a 12:12 energiaportál erejében:

4 ALKALOM * 4 ÉletKapu * 4 Rózsa Kör * 4 Mária Misztérium Tanítás * a Grál 4 Alapköve

Rosa Mystica – a misztikus rózsa, a titkosértelmű rózsa és vele a Máriák Misztériuma és a Grál Misztériumtanítások együtt, a belső alkímia útja kerül átfogón bemutatásra, hozzá kontempláció, meditáció, gyakorlatok és szertartás.

Élő, online, zoom, de visszanézhető.

Az egyes alkalmak között gyakorlatok, rituálék.

Álom havában, advent fényváró heteiben indulunk, pont itt az átmenet idejében van a legszebb helye ennek a tanításnak… mert ott a mélyben, a csendben születik a fény, az új… mi nők pedig fényt szülő asszonyok, Boldog Asszony leányai vagyunk.

Csodálatos tanítások kapcsolódnak hozzá, hogy mit is jelent a Sophia Misztériumok sora, a női bölcsesség időtlen tanításainak tere, az Istennő lénye és megtestesülései olyan különleges asszonyokban mint Szent Anna, Mária Anya, Mária Magdolna.

ELSŐ ESTE: 2023.12.08. 19:00 ONLINE, élő, visszanézhető utólag is (1 alkalom 1 hét, 4 alkalom egybefizetésénél 4 hónap)

Ébredj rá örök tisztaságodra és gyógyító erődre!

Az ELSŐ BEAVATÓ éLETMISZTÉRIUM-KAPU

Érintett témák:

  • az élet mint szentség, az életkapuk beavató állomásai, az első életkapu tanításai
  • az Istennő, Nagyboldogaasszonyunk, Mária, a Máriaság misztériuma, a Máriák beavató útja, a Mária Misztérium, a szeplőtelen fogantatás, avagy fénnyel foganás a gnosztikus hagyományokban, az alkimista hagyományokban, a taoista hagyományokban, Ízisz-Hathor papnői közösség szellemében, valamint az AranyAsszony tradícióban
  • Rosa Mystica: avagy a fénnyel foganó és a fénnyel születő új valóság teremtés Grál titkai

Meditáció részben:

Legtisztább önvalód valóságának foganása benned. Vajon milyen lenne az életed, ha teljesen önmagad lehetnél? A belső szertartás során megtapasztalhatod ennek valóságát és ennek fénymagjait benned elvetni. A méhtisztítással és a méh teremtő erejének aktiválásával, egy Új, Valódibb Valóságot Teremthetsz. Az Új Valóság, amit teremteni vágysz lehet:

  • nőiségedben való újjászületésed
  • bármely életterülethez tartozó valóságod megváltoztatása (egészség, szerelem/ párkapcsolat, család, pénz, munka/karrier, stb) újjáteremtése, megújítása, jól-léted megteremtése

MÁSODIK ESTE: december 13. 19:00

Vörös rózsa: A vénuszi nő örök szimbóluma, a test és a testiség szentsége. Annak bűnössége, szégyene helyett.

A MÁSODIK BEAVATÓ ÉLETMISZTÉRIUM-KAPU

A szeretet és szer-elem transzformációs útja. Mária Magdolna és Grál tanításokkal.

  • Mit is jelent a szerelemmel gyógyító út?
  • Mit jelent valójában a szerElembe avató papnők útja?
  • A fizikai test átnemesítése, a sebek gyógyítása, az átemelés tanításai.

ELŐADÁS: A Máriák Misztériuma: Anna-Mária-Magdolna története, a Rózsa Vonal papnőinek tanításaival. A lélek testetöltésének folyamata és a megtestesülés beavató útja az életúton.
MEDITÁCIÓ: A Benned Élő Grál.
SZERTARTÁS: Megszentelt Test.
GYAKORLATOK otthonra, riutálék, krisztályok, illóolaj, gyógynövények, gyógytáplálékok használata.

HARMADIK ESTE: december 21. 19:00

A HARMADIK BEAVATÓ ÉLETMISZTÉRIUM-KAPU

Az árnyékaink,a mélységeink, a leszakadt lélekrészeink átfényesítése, egybegyógyítása. A férfi és nőiség integráció útja. Hol vannak a belső tüzeink? Hogyan aktiválhatjuk őket? Mi kell ahhoz, hogy örökké égő, kiolthatatlan lánggal égjen szívünk-lelkünk szenvedélye? Az életigenlés, az életöröm választása… a szenvedés rögeszmék helyett.

NEGYEDIK ESTE: december 28. 19:00

A NEGYEDIK BEAVATÓ ÉLETMISZTÉRIUM-KAPU

Mit jelent a szakrális test? Hogyan ébreszhető fel a test szentsége?

Hogyan fordulhat férfi és nő egymás felé isteni irányulásban?

Mit jelent egymásban felérni az Istenihez? Hogyan segíthetjük egymást az Isteni önvalóba érkezni? Együtt hogyan tehetjük meg ezt az utat… kihívások, elbukások, fájdalmak, gyógyulások, emlékezések, újrakezdések…kis megérkezések, teljesedő és teljesítő testben is megélt lélekélmények. A szakrális nász, a szent egyesülés testi útja.

A testen túl…. a lélek egység útja. A fény belső transzformációja, maga a transzfiguráció. Eggyéválás Istennel az Istenélményben.

Várlak szeretettel a Rosa Mystica ÉletMisztérium Beavató sorozatba!

Jöhetsz egy estére is, de alapvetően a folyamat egymásra épülő és az alkalmak közötti gyakorlatokkal lesz teljesebb.

Egy tartalmas, hátteret összefoglaló, gyakorlati megvalósítást átadó és egyben megtapasztaló folyamatba hívlak, az élet misztériumainak kulcsaival.

A részvételi árak tartalmazzák az adott alkalom utáni gyakorlatokat is.

A felvételek visszanézhetők!

Egy alkalom részvétele esetében ez 1 hét, a 4 alkalom esetében 4 hónap, mert további gyakorlatokat kapnak a résztvevők.

az alábbi linkekre kattintva tudsz jelentkezni, a program részvételi díjának fizetése után levélben küldöm számodra a zoom linket! A felvételek a saját tudástáradban lesznek, melyhez – ha még nincs – a vásárlás folyamata során automatikusan regisztrálsz egyet. A

Az Első estére, december 8-i Rosa Mystica 1.-re itt tudsz jelentkezni>>>

Második estére, december 13-iű Rosa Mystica A Vörös Beavatása estre itt tudsz jelentkezni>>>

Harmadik este, december 21. 19:00 Rosa Mystica A Tűz Rózsája – az életed mint mestermű részre itt tudsz jelentkezni>>>

A 4 estére egybe együttes kedvezményes árú jelentkezését itt tudod megtenni>>>

Ha később csatlakozol az előző alkalmakat felvételről megkapod.

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!