Női Chikung Alapozó Tanfolyam

Női Chikung Alapozó Tanfolyam

Arany Elixír Női Chikung

2022.09.21. ONLINE 5 HETES

Alapozó Tanfolyam

ONLINE TANFOLYAM 2022.09.21-től

VAGY

SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN 2 NAP: 2022.10.08-09. 10:00-17:00

Elméleti távoktató anyagok, online, melyeket a saját időbeosztásod szerint meg tudsz nézni

Szeptember 5-9. között minden reggel 7:00-től ingyenes ONLINE csikungtanításon és gyakorláson vehetsz részt!

Szeptember 21-én, az őszi napfordulóval pedig indul az Alapozó tanfolyam. Már az első alkalommal összefoglalót adok a chikungról, az Arany Elixír chikungról és annak női chikung ágáról. Női taoista tanítások, a hagyományos kínai orvoslás szemlélete és a Tuina Kínai Masszázs és Akupresszúra alapjai a női egészség alappilléreinek megértéséshez, a női egészség helyreállításáért.

Női életmód, női mozgásrendszer, ami együttesen segíti a női betegségek prevencióját, a már kialakult betegségek gyógyulásában komplementer szerepe mentén segít a tünetek enyhítésében,  az egyes szervek energetikai egyensúlyának helyreállításában, a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindításában. A chikung alapvetően belső erős út, célja az öngyógyítás, önmeghaladás, magasabb szintű élet megvalósítása. A mozgás és az energiaáramoltatás segítségével a női teremtő erő fokozásában is hatalmas segítséget ad. Mindezekről részletesebben szólok az előadás során. Gyakorlattal kiegészítve tapasztalhatod meg mit is jelent a női chikung, miben különleges az Arany Elixír női chikung.


RÖVIDEN MIRŐL SZÓL, MIBEN SEGÍT ÉS MIÉRT OLYAN KÜLÖNLEGES AZ ARANY ELIXÍR NŐI CHIKUNG?

VIDEÓ HOSSZA: 4 perc 13 másodperc:

Miről szól, mit ad át az Arany Elixír Női Chikung Alapozó Tanfolyama a Női ÉletElixír?

Mit tanulhatsz meg már az Arany Elixír Női Chikung Alapozó Tanfolyám?
Bevezetés a taoista egészségfilozófiába, női taoista tanítások mentén. Női EnergiaRendszer tanítások, női szervek, összefüggések. Az elmélet mellett egy formagyakorlat is átadásra kerül, ami önmagában is egységet képez. A legfontosabb női energetika alapok, a női egészség szemléleti eszenciáinak átadását célozza az alapozó tanfolyam.
Tartalmát illetően tanfolyam során az alábbiakat vesszük át részletesen, gyakorlatorientáltan:

 • Létfontosságú Szervek Belső mosoly chikung gyakorlata a létfontosságú szervek energetikai harmonizálásáért
 • A 3 fő Chi Mező aktiváló gyakorlata
 • Meridián átmosó gyakorlat
 • Kranioszakrális légzés gyakorlat
 • Diaphragma gyakorlatok (rekeszizomra és gátizomra)
 • Petefészek gyakorlat
 • Méh gyakorlat
 • a női energetikai rendszer működése
 • Mit is jelent a női élet elixír fogalma?
 • Fájdalomcsökkentő, gyógyító légzés elsősegélytechnikaként (fizikai-lelki/érzelmi fájdalom, mentális sokk esetén is nagyon jó!)

GYAKORI KÉRDÉSEITEKRE ITT IS VÁLASZOLOK:
Vissza lehet-e nézni az egyes alkalmakat? Igen, az Arany Elixír Női Chikung Alapozó Tanfolyam minden távoktató anyaga és gyakorlás felvétele visszanézhető a résztvevők számára. . Akik részt vesznek a tanfolyamon, azok számára visszanézhető.

Fogom-e érteni a tanításokat? A gyakorlati tanulást elméleti tanítások egészítik ki, a chikung, női chikung, Arany Elixír chikung lényegéről, a taoista szemléletről és a női életmód alappilléreiről, amit a NEF képvisel, tanít. Az egyes gyakorlatokhoz képeket is készítettem a jobb követhetőség, egyértelműség kedvéért. A korábbi résztevői visszajelzések szerint rendkívül sokat segítettek a képek, illusztrációk az energiaáramlásokról.

Fogom-e tudni követni a gyakorlatokat? Igen. A gyakorlatmagyarázó videók, képes tanítások ÉS hozzá a közös gyakorlás során el fogod tudni sajátítani az összes gyakorlatot. Azok nem bonyolultak, kifejezetten egyszerű testmozdulatokból állnak. Eddig, aki elkezdte, azoknak mind sikerült elsajátítaniuk!

A gyakorlatok különállók vagy van sorrendjük? A gyakorlatoknak mindig megvan a maga külön jelentéstartalma és használati útmutatója, DE, ami fontos és egyben nagy segítség is, felfűződnek egy olyan sorrendben amit könnyű elsajátítani, érthetően épülnek egymásra. Végül az alapozó chikung tanfolyamon átadottak egy ÖSSZERENDEZŐ gyakorlatsort adnak ki, ami  önmagában is alkalmazható, kerek egészet képez. Ugyanakkor építünk hozzá a folytatásban és egy teljes NEF Alap Forma lesz belőle. (az ún. Női Teljesség Útja NEF formagyakorlatsor)

Meddig lehet becsatlakozni? A tanfolyamba annak kezdetéig, április 18-ig lehet becsatlakozni.

Mikor lesz ilyen tanfolyam még? Felvételről (tehát online kísérésem nélkül) elérhető a NEF kezdő tanfolyamot végzők számára, aminek előfeltétele ez az alapozó tanfolyam. Tehát a Te kérdésed, most megszervezed és jössz,a mikor van lehetőséged folyamatában haladni, vezetetten és kísérten, kérdezve tőlem személyesen, vagy felvételről sajátítod el és a NEF kezdő intenzív 4 napos tanfolyam során  teszed fel a kérdéseidet. Megjegyzem annak saját tematikája van, tehát nem azzal foglalkozunk, hogy az alapozót megtanítom 🙂 Arra alapozunk. Röviden tehát gyere most, jobban fogsz járni. Biztosabb tudásod lesz és kapsz segítséget folyamatában.


“Női ÉletElixír”  Női Chikung Alapozó Tanfolyam részvételi díja:

49 000Ft (minden távoktató előadás felvétel és minden gyakorló alkalom benne van)
Kedvezményes ár: 39 000Ft a NEF Klub ár, NEF kezdő szintet korábban végzettek számára háttérként, kiegészítésként, elmélyítésként. Számukra is lesz plusz anyag, amit nem tanultak 🙂

Az ingyenes alkalmak szeptember 5-9. között alkalmat adnak arra, hogy megismerj engem és a csikungot!

Ezek sokat szoktak segíteni abban, hogy beleérezz miért lehet ez neked jó!

 • itt tudod megismerni, hogy miről van szó
 • átláthatod, hogy mit is jelent a chikung ágak között is kifejezetten a női chikung
 • ha nem találkoztál még velem, akkor engem is megismerhetsz
 • tudsz kérdezni személyesen a program végi kérdezz-felelek részben

Várlak szeretettel,
Pozsgai Nikoletta
Arany Elixír Női Chikung Oktató, Női Energia Fitnesz Mester Oktató, természetgyógyász életmód tanácsadó -és terapeuta
A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele nincsen, viszont kontraindikációi vannak. A kezdés előtt lesz még egy kérdőív, melyben az egészségügyi állapot mentén végigmegyünk ezen a kérdésen.


JELENTKEZÉS AZ ARANY ELIXÍR NŐI CHI KUNGRA


Akik már régóta várják ezt a lehetőséget, vagy már eldöntötték, hogy szeretnék az Arany Elixír Alapozó Tanfolyamot elvégezni, a tanfolyamra már most lehet jelentkezni az alábbi űrlap kötöltésével:

Aki jön a tanfolyamra azok számára számlát fogok kiállítani, minden mező pontos kitöltése szükséges!

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülés veégett:*
Számlázási cím (CSAK magánszemély!):*
Telefonszám (adminisztratív és szervezési kérdésekhez):*
Milyen testmozgás alapokkal rendelkezel? :*
Milyen kérdésre, problémára keresel választ? :*


Mi lesz a tanfolyam után?

Időről-időre szervezek gyakorló klubot, valamint érdemes folytatni és elmélyedni a női energetikai rendszeredben, annak erőforrásait aktiválva és oldva a női életútad blokkjait!

Ebben a Női Teljesség Útja Formagyakorlat segít majd (ún. NEF kezdő forma):

A Női Chikung Alapozó Tanfolyam után, aki szeretné folytatni a Női Teljesség Útja formagyakorlat elsajátítása a következő lépés. Mindezek együttesen fel is készítenek a NEF kezdő gyakorlatsorára, ami a Női Teljesség Útjának formája: A fogantatás, születés, leányból nővé válás, első menstruáció, első szeretkezés, várandóság, anyaság, menopauza, Bölcs Anya minőség női életúti szakaszain megyünk végig. Mindegyik női minőségnek megvan a saját gyakorlata, légzése, egybefűzve a Női Teljesség Formaként (NEF Kezdő gyakorlatsora) gyógyítja visszamenőleg a női életút blokkjait előrefelé a még meg nem élt életúti szakasztból tisztítja a generációs és egyéni jelen élet blokk ismétlésének mintáit. A női életút beavató formagyakorlata.
Női Energia Fintesz (NEF)  kezdő 4 napos intenzív SZEMÉLYES részvételben:
Bővebb információ a NEF kezdő intenzívről itt: https://noionmegvalositas.hu/noiseg/nef-intenziv-tanfolyam/

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!