BETELT:Márc. 20. Este: Szakrális Szerelem Est Flo Aieveia Magdalena-val a Grál Házban

BETELT:Márc. 20. Este: Szakrális Szerelem Est Flo Aieveia Magdalena-val a Grál Házban
Szakrális SzerElem, Márfy Gabriella festménye

Szakrális Szerelem

Flo Aeveia Magdalena-val


EZ A PROGRAM BETELT


Az Emlékszem az Egységre című könyv írójával, aki Mária Magdolna és Jézus üzeneteit csatornázza az est során a szakrális szerelem és a résztvevők kérdései alapján

Március 20. szerda este 18:00-21:00

FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK EGYARÁNT NYITOTT A PROGRAM!

 “A fényünk a legerősebb szövetségesünk, a legmélyebb erőforrásunk és a legnagyobb egyesítő erőnk” – Flo Magdaléna közvetítésének egyik esszenciális mondata

Honnan ismerheted Flo Magdalena-t?

Flo Aeveia Magdalena Magyarországon

Ő a csodálatos nyelvezettel megírt Mária Magdolna történetét leíró I Remember Union (magyarul megjelent Emlékszem az Egységrecímű könyv írója. Valamint a Heart Thread (Szív Fonál) és a Soul Recognition (Lélek Felismerés) nevű módszerek kidolgozója, nemzetközi tanítója. A Szív Fonál módszer üzenete: “Látlak. Emlékszem rád. Szeretlek. Kapcsolódom veled”, mellyel egy új és tiszta, lélektől-lélekig szóló kapcsolódási módot lehet megtanulni, megélni. A Lélek Felismerő gyógyító utazások ajándéka pedig a belső iránymutatás. Annál nagyobb kincs a világon nincs, mint mikor bármi történik benned, körülötted azonnal összekapcsolódsz a lelkeddel és rögtön iránymutatást kapsz, hogy mit kell tenned. Megszűnik a bizonytalanság, döntésképtelenség, félelem, mások tetszésének keresése.
Tudod a választ, tudod mi fog történni, tudod ki vagy, TUDOD.

Az est tartalmából:

A Világok Közötti térben létező fénylények, akik körbevesznek bennünket mikor a lelkünk kiválasztja sorsfeladatát, szeretettel támogatnak és igazgatnak. Jézus, Magdaléna  is az ő segítségükkel látja, alkotja meg a Tervet. Flo Aeveia sok éve csatornázza e csodás fénylényeket, így lesz ez ezen a különleges estén is. E mellett Flo Aeveia Magdaléna aktuális, hozzánk intézett tanítását és csatornázását fogja átadni a szerelem, megszentelt párkapcsolat és a szakrális szerelem témáiban.
Flo könyvét magyarra fordította Kovács Gabriella, aki a könyvvel szintén ott lesz az est során.

Helyszín: Budapest, Grál Ház

Részvételi díj: 9 000Ft

J E L E N T K E Z É S:

A programon való részvételhez töltsd ki az űrlapot. A részvételi létszám korlátozott, az utalás teljesítésével és annak sorrendjében tudunk helyet biztosítani. Visszaigazoló levélben találod a további tájékoztatást, számlaszámot az utaláshoz.

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Megjegyzésed, kérésed:
Kezdetnek, ismerkedésnek egy Bónusz webinárium Flo-val megnézhető angolul tudóknak itt:

 

Megosztás Facebookon

“BETELT:Márc. 20. Este: Szakrális Szerelem Est Flo Aieveia Magdalena-val a Grál Házban” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Kedves Nikoletta!
  Kovács Gabitól értesültem erről a fantasztikus programról, tegnap jelentkeztem is rá – remélem, hogy elment – de még nem jött rá válasz.
  Semmiképp nem szeretnélek sürgetni, de szeretném tudni, hogy hogyan kalkuláljak az időmmel és a pénzemmel.
  Válaszodat előre is köszönöm, és kívánok nagyon szép napot: Marcsi

  Válasz
 2. Kedves Mária,
  A jelentkezésed rendben megérkezett. A válaszlevél a rendszer szerint ki is ment. Kérlek nézd meg a spam avagy a promóciós mappába. Oda kerülhetett a leveled.
  Szeretettel,
  Nikoletta

  Válasz

Szólj hozzá!