Ismerd Meg ÖnMagad! – avagy A Válasz TE Vagy!

Ismerd Meg ÖnMagad! – avagy A Válasz TE Vagy!

Ismerd Meg ÖnMagad! – avagy A Válasz TE Vagy minden kérdésedre! c. előadás és szertartás

október 31. 19:00-22:00

Az önismeretről, Igaz Önvalód felismeréséhez vehető belső kérdésekről és a Delphi hagyományokról tartok előadást, majd a második részben következik a A Válasz Te Vagy! c. szertartás. A szertartás keretét a Delphoi jósda papnőinek, a Pythiáknak, orákulum olvasó hagyománya adja. Lesz labirintusjárás, mely izgalmas módja önmagad felfedezésének. 7 felismerés kapunk keresztül bonthatod le mindazt, ami már nem TE vagy! Megelevenítjük a Delphi jósdát is, ahol felteheted a számodra legfontosabb kérdést. (a kérdés jó megfogalmazásában az előtte lévő előadásban adok majd kulcsokat:).
Részvételi díj: 3500Ft. Ha szeretnél jönni írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!
Ízelítő a programhoz:
Az önismeret az alapja mindennek, ahogy az ókori görögök is megállapították:

Gnoti Seauton! azaz Ismerd meg Önmagad és minden kérdésed megválaszoltatik

Az önismeret hosszú út, vannak külső és vannak belső útjai. Önmagad megismerésében sok eszköz és módszer segít, ezekről (is) szól majd a szerdai előadásom. Az egyik legfontosabb eszköz a helyes kérdés feltétele. Mert hiába mész el egy asztrológushoz, vagy tarot elemzésre, tenyér jóshoz, hiába kérdezed Istent, ha nem jól teszed fel a kérdést.
Kérdezni tudni kell – de senki sem születik így, mind tanuljuk és tökéletesítjük kérdéseinket és így adott válaszainkat is
A kérdés feltevésnek nagy hagyománya volt – gondolj csak Szókratész tanítói megközelítésére, mely szerint a tanítvány akkor tanul a legjobban, ha saját maga fogalmaz meg kérdéseket.

Ha a szándékod, s a hallásod tiszta a megfelelő kérdéseket kérdezve felnyílik előtted a teljes valóság. Így önmagad válsz saját bölcs vezetőddé, belső fény-forrásoddal világíthatod meg az előtted álló utat. (P.Nikol)

Ahogy előre haladsz az életedben és a tudatosodás útján egyre jobb kérdéseket teszel fel az életről, az utadról, a kapcsolataidról. Kinek? Önmagadnak, az általad legtisztábbnak tartott legfelsőbb minőségnek, tanítóidnak-mestereidnek-terapeutádnak, társaidnak, stb. Röviden a belső és külső környezetednek. A hallásodnak azonban meg kell tisztulnia, hiszen a külső zaj, az elme belső zaja egyszerűen eltompítják vagy túlharsogják a szív és legfelsőbb Önmagad tiszta, ámde csendes hangját!
S az ember addig kérdezget kifelé míg a belső válaszokat tisztán nem hallja meg! 
Jómagam 2 kérdezési módszert használok – mind önmagam életében mind kliens-praxisban, s melyet megismerve és kipróbálva Te is közelebb viheted önmagad a valódi belső válaszod felismeréséhez!

A szerdai, október 31-e esti előadásban az Önmagadhoz Vezető útról beszélek majd, az önismeret útjáról, az azon lévő fogódzókról és a jófajta kérdésfeltevésre is szót kerítek majd. A jelenleg Téged legjobban foglalkoztató kérdésed pontos megfogalmazásában is segítek majd, hogy azt a lehető legtisztábban tehesd fel már az előadás utáni szertartásban is.
 

A Feismerés 7 kapuját járjuk végig

7 Felismerés Kapuja
A szertartásban pedig egy labirintus járás során 7 Felismerés kapun keresztül kísérlek, melyek során saját magad ismerhetsz rá mindazon mintádra, ami soha nem volt vagy már nem a Tiéd. Ide tartozik mindaz, ami miatt nem hallod és nem érzed a saját utad, saját hangod és szíved szavát. Együtt indulunk hát azon az úton melyen az Inanna mítoszban Föld és Mennyek királynője indult a sötétség birodalmába; hogy felismerjük az utazás végén legragyogóbb önmagunkat. Az utolsó kapu után legbelsőbb önmagadba érkezhetsz, ahol a Belső, mégis Végtelen Teljességben pihenhetsz majd meg. A kivezető úton pedig már a saját utad első lépéseit teheted meg.
Október 31 – Amikor a világok közti fátyol a legvékonyabb
Mindezt megtapasztalhatod október 31-én, azon az estén, amikor a hagyományok szerint a legvékonyabb a világokat elválasztó fátyol és a legközelebb vagyunk a felsőbb Énünkhöz, Igaz Önvalónkhoz és az ún. felsőbb, tiszta és segítő hierarchiákhoz:
Várlak szeretettel az Ismerd Meg ÖnMagad! avagy A Válasz TE Vagy minden kérdésedre! c. szertartáson október 31. 19:00-22:00 között!

***
S ha nem tudsz jönni:

Ismerd meg ÖnMAgod! Távoktató csomagban is kapható, mely tartalmazza:

1. Az október 31-i este előadás hanganyagát

2. Meditációs hanganyagot, mellyel saját magad is végigjárhatod azt a belső utat, amit a szertartáson résztvevők járnak

Ára: 3500Ft, az anyagok zárt-jelszavas oldalon hallgathatók, olvashatók és onnan letölthetők majd.

Ha szeretnéd a távoktató csomagot válaszlevélben kérheted!

***


 A képen az Apolló Templom előtt állok, azon a helyen ahol a Delphi jósda működött, s ahol az ismert Gnóthi Seauton felirat, azaz az Ismerd meg Önmagad áll!
Teljes, örömteli életet kívánok  Neked!

 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és  terapeuta
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

“Ismerd Meg ÖnMagad! – avagy A Válasz TE Vagy!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!