Február 14-én este: SZÍV-TÉR

Február 14-én este: SZÍV-TÉR

A szív, a szív bölcsessége és szeretetteljes gyógyító ereje a hazaérkezés számomra. Itt vagyok igazán otthon és örömmel tapasztalom meg újra és újra , hogy a résztvevők számára is kellemes ebben a puha, körülölelő mégis rugalmasan tág térben való feloldódás, eggyé válás.

Szeretném, ha a szív megnyílása mindenki számára választható és megélhető valóság lenne. Ha minél többen tudnák és élnék, hogy az önmagukban való létezés, saját maguk felvállalása és legteljesebb önMAGuk megvalósítása szükségtelenné teszi a védelmeket, a falak építését, a múltba való beleragadást, a sebek keletkezését.

A Transzformáció MÁSKÉPP napon is szó volt erről a lehetőségről, mint alternatív, a szenvedés helyett választható útról, A SZÍV ÚTJÁRÓL! Jó lenne, ha egyre többünk valósága lehetne a fájdalmakon, nehézségeken és szenvedéseken keresztüli tapasztalás helyett a bölcsesség, önValóban való létezés és a létörömben való létezés választása, megélése!

  • …mert a SZÍV-középpontodban mindig nyugalom és béke honol
  • …mert a lélek-látással látod önmagad és a társaid fényét, ami túlragyogja a személyes konfliktusokat, fellazítja és eloldja a fájdalmak béklyóit, így valóban jót s jól láthatunk a szívünk bölcsességében
  • …mert lélek-látásban meglátjuk, hogy mindannyian ugyanúgy a boldogságra, örömre, bőségre, egészségre, szeretetre vágyunk és azt keressük, kutatjuk egész életünkben
  • …mert bár az útjaink különbözők végül mindannyian megérkezünk a szívünk kapuján át megmutatkozó teljességbe

Mi történik egy Szív-Tér programon?

 A programot egy különleges és erőteljes szív-tér nyitó gyakorlattal kezdjük minden alkalommal. Ennek célja a személyes bánat, fájdalom minták, negatív megtapasztalások okozta sérülések, fel nem oldott haragok transzformálása. Továbbá a közösen végzett szív-tér tisztítás és szív-tér aktivizálás felerősödik, intenzívebben hat. A szív-tér-nyitó gyakorlat után további gyakorlatokat végzünk, hol játékos, hol lágyabb, hol könnyedebb hol komolyabb tartalommal.

A programok során megérkezünk egy felerősített és kitágított szív-tér valóságba, mely a lélek-jelen-lét alapja, s vele a létöröm, védettség és bőség érzéseinek magja.

A Szív-Tér segíti az eggyé válást legteljesebb önMAGunkkal,  az univerzummal.  Kiegyensúlyozó, mélyen gyógyító és a végtelenbe tágító, az egy igaz valóságba –  a szeretetbe érkeztető. A Szív-Tér csoportokban jó megtapasztalni újra és újra, hogy ismeretlen-ismerősként nyitottan fogadják egymást a csoport tagjai…gyakorlatról gyakorlatra egyre nyitottabban, a meditációban letéve a szív fájdalmait, egyre könnyebben, örömtelibb és valódi valóságba.

A szíved valóságával való kapcsolódás segít felfedezni, hogy ki is vagy valójában. A szíved fénye, a lélek ereje lépésről-lépésre segít felszámolni a félelmeidet, a korlátaidat, érzelmi stresszeidet, ilyen módon lehetővé teszi a változást, az új lehetőséged megérkeztét, észlelését és megragadását.

A program gyakorlatai személyiségfejlesztő, energetikailag tisztító, gyógyító és vitalizáló hatással bírnak. A gyakorlatok összeállításukban változnak, bár lesznek visszatérő elemek pl. a nyitó és a záró gyakorlatunk.

Tovább nyílunk a szív-térben

Február 14-ére, Valentin napon egy olyan programra hívlak, ami a Szív-térben indul, ennek a térnek a megtartását és kitágítását segíti, hozzáfűzve a Lélek-jelen-létet, a lélek-ragyogásában való létezést. Olyan lesz ez az este mint egy ünnep…a lélek ragyogásának és a szívünk táncának ünnepe.

Szívesen látlak Téged is ezen a lélek-összekapcsolásra épülő estén! Ha szeretnéd megélni a könnyűséget, a bizalommal teli megnyílás áldását vagy szeretnél tovább nyílni velünk csatlakozz hozzánk ezen az estén.

Program információk:

19 órakor kezdünk és kb. 21:30-kor végzünk az Erzsébet krt. 58. I.em. 4-ben.

Részvételi díj: 3500Ft, pároknak 3000-3000Ft

Jelentkezés:

Írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre, ha szeretnél jönni!

Nyílj velünk a Szív-Térben lélek-jelen-létben

A szív és a lélek tere összekapcsolja a szétzilált részeidet, összerendezi a testet-lelket-szellemet.  A fájdalmakból, múltban megélt szenvedésekből tovább léptet, elvisz a megbocsátásba, az elengedésbe és onnan  a szíved táncába!

Újra Szív-tér

2009-óta a programok során alkalmazott gyakorlatok között szívesen alkalmazok lélek-összekapcsoló, egységbe vivő, valódi lélek-látást segítő gyakorlatokat. Most itt az ideje, hogy ezek a rész elemek szerepén túl megkapják méltó helyüket. A FEBRUÁR 14-i idei első alkalommal Szív-Tér néven a szívvel-lélekkel való jelen-létet, egységlátást-érzékelést fogjuk gyakorolni, közös könnyed, feltöltő, szeretetteljes, nyitott vagy nyíló szívű társakkal.

Szív-virágos öleléssel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

“Február 14-én este: SZÍV-TÉR” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!