Első Aranyasszony Kör

Első Aranyasszony Kör

Aranyasszony Kör

2010. augusztus 15, vasárnap 18-kb. 20 óráig

Augusztus 15-én, a Napba Öltözött Asszony napján, kezdetét veszi a havonta egyszer megrendezésre kerülő Aranyasszony Kör. Minden alkalommal a feltáruló Aranyasszony tanítások egy-egy eleméről lesz szó a kezdő előadásban, melyet a tanítások beépítését segítő önismereti-önfejlesztő gyakorlatok fognak segíteni. Az estét dinamikus meditációval, majd megosztó körrel zárjuk.
Az első Aranyasszony Kör témája:

Az Aranyasszony Öröksége

Részlet az előadásból:
„…Az asszonyok magukban hordozzák a generációról-generációra átadott bölcsességet, ősi tudást és erőt. A nőiség fénye és vele a női teremtő erő egyre erősödik és nyeri vissza régen elveszett, eltagadott, de mindvégig meglévő lényegi eszenciáját és ősi tudását. Az AranyAsszonyi tudás ébred a nőkben, s vele együtt emelkedik a nőiség régi fényébe, erejébe. Ahogy ez a lényegi eszencia, mely minden nőben, minden asszonyban benne rejlik, felébred, úgy talál a nő önmagára, látja meg létének igaz mozgatórugóit, életének fő feladatait, családjában betöltött szerepét és úgy vonzza magához az igaz eszenciájára ráébredt férfit, vagy teremti azzá a mellette élő férfit…”
Az est előadásából megtudhatod:

 1. Kik voltak az AranyAsszonyok?
 2. Milyen ősi tudással bírunk mi nők, mindannyian?
 3. Miért olyan fontos az AranyAsszony tradíció feltárulása?
 4. Hogyan válhatunk AranyAsszonnyá a 21. század kihívásai közepette?
 5. Az öntudatra ébredt nő és a férfi – avagy az igaz eszenciájára ébredt férfi vonzása, teremtése

Az AranyAsszony Kör estjei az előadásokon túl mindig tartalmaznak az adott téma befogadását segítő személyiségfejlesztő olykor egyéni, gyakrabban páros vagy kiscsoportos gyakorlatokat.
A dinamikus meditáció lényege, hogy nem a szokásos ülő pozícióban, elgémberedett tagokkal kell végig ülnöd, sok esetben szenvedned a meditációt. E helyett a szabad mozgásos elemek elősegítik a test számára legkellemesebb és legtermészetesebb testtartások megtalálását, ha úgy kívánod a test átmozgatását, finom felszabadítását. A dinamikus meditációkban a test elfoglalja méltó helyét és bevonásával lehetőség van az adott programok sejtszintű beépítésére is. A meditációban tehát test, lélek és szellem szabadsága, örömteli állapota vár rád, mely segít emlékezni arra a bölcs, szeretetteljes és erős NŐre, aki VAGY!
Az AranyAsszony Kör helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.
Részvételi díj: az első aranyasszony kör alkalmával annyi, amennyit könnyű szívvel adni tudsz!

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikolettánál, az est szervező-előadójánál e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com e-mail címen!

Megosztás Facebookon

“Első Aranyasszony Kör” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Köszönöm a megerősítést. “Véletlenül” épp ma hoztam egy kardinális döntést ami erről az útról szól. (női energiám tudatos használatáról.) Mindehhez csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a dolgok felismerése még vajmi kevés volt az én éltemben.A férfiaknak csak a tettek beszélnek. Amíg egy nő el nem jut idáig, és fel nem ismeri, milyen döntéseket és tetteket kell meghoznia konkrétan az életében ami minderről szól, addig csak tudás marad az bennünk rejlő ősasszony.Választani kell. Választani kell férfit, választani kell utat, és vállalni az ezzel járó következményeket. Látni kell magunkat és a másikat is és azt is hogy a döntéseink ránk is hatással vannak, nekünk is áldozatokat kell hozni, ez az egész játék minket is szelídségre, alázatra nevel és tudatosságra, önmagunk erőinek szolgálatba állítására. És az egészet így lehet csak szeretettel megélni. És csak így érdemes. Köszönöm.

  Válasz
 2. Kedves Nikolett! Nagyon szerettem volna menni ,de a vigyázok egy kisfiura Bencére a szülei elutaztak és már tudom ,hogy nem mehetek, nagyon sajnálom, eddig reménykedtem,de nem érnek haza idejében és én ne tudok elmenní.A szólgálat addig tart mig haza nem jönnek. Nekem még nagyon sokat kell tanulnom töled .Ilka cica néni Krisztánál találkoztunk én vagyok aki a teknöst adta neked .Késsz a baba prójektem bíztos,hogy tetszeni fog a mamákat is megkérdeztem,hogy mennének egy olyan rendezvényre ahol én vigyáznák a gyerekeikre. Milyen szolgáltatást igényelnek és mennyiért.

  Válasz

Szólj hozzá!