Előadást tartottam a Bőség oldásról

Előadást tartottam a Bőség oldásról

2008.11.08-án vendégelőadóként a bőség megélésével kapcsolatos leggyakoribb gátjainkról beszéltem a Második Női Pénzügyi Önismereti Konferencián, melynek Csapó Ida (www.gazdagnok.hu honlap tulajdonosa) női önismereti tréner, nők és pénz specialista volt a házigazdája.
20081108bosegprezentaciopozsgainikoletta1Nagy lelkesedéssel beszélek a bőség oldás nyújtotta lehetőségekről.
A konferencián az elsőhöz hasonlóan sok hasznos és érdekes információt tudhattunk meg. Ami engem különösen érdekelt az az önsegítő bőség-csoport, mait Idáék szerveztek. Kifejezetten jó gondolatnak tartom, ha hasonló motivációval rendelkező akár heterogén összetételű csoport jön létre egy bizonyos Közös téma, jelen esetben a bőség megélésének elősegítése, kapcsán.
De szó volt még a személyes pénzkezelésről, a cash-flow áramlásról, melyről Kéner Eszter tartott saját tapasztalaton alapuló előadást és megosztotta táblázatkezelési ismereteit is a témában. Szó volt a gazdagság és szegénység-tudat különbségeiről, arról, hogy mi jellemző a gazdag és szegény gondolkodásmódra. Sallay Katalintól megtudhattuk hogyan került a mai gazdasági helyzetbe a világ és kishazánk és hogy milyen stratégiával érdemes a “válságot” túlélni, ha lehet előnyt kovácsolni. Kaptunk egy kijózanító tesztet is arra nézve, hogy hogyan állunk a mókuskerékben – avagy a szegénység-tudat pénzjátszmájában.pozsgainikolettakinezbemutato1
A konferencián a bőség-szemlélet és gazdagság-tudatról, valamint a kineziológia bőség oldási lehetőségéről beszéltem, összegezve a leggyakoribb bőség-gátjainkat és megvilágítva az azokból kivezető utat.

Kineziológiai izomtesztelést mutatok be.


20081108bosegprezentaciopozsgainikoletta3A bőség-szemlélet kialakításához szükséges felismerésekről beszéltem éppen.
Az előadásom első részét (5 percnyi anyag) belinkelem ide. A további részeket – amiket kiegészítettem az előadás anyagán túlmenően is! -,  ingyenesen megnézhetővé teszem, azoknak akik kitöltik a bőség kérdőívet.Ezzel is megköszönve segítségeteket!:)


Ehhez hasonló diákat és az elhangzottakat nézhetsz és hallgathatsz meg, kattints ide érte:

Bőség oldás, avagy a királynői út

A teljes előadás anyaga 35 perc, 5 perces bontásokban lehet majd letölteni a kényelem és feldolgozhatóság kedvéért. Készíts hozzá papírt-tollat, ha szeretnél jegyzetelni. Szerintem érdemes! A bőség kérdőív kitöltése utáni napokban küldöm a hozzáférési adatokat!
A kérdőívet itt tudod kitölteni online: Bőség kérdőív

Az előadással kapcsolatban és a témával kapcsolatban is várom konstruktív hozzászólásaitokat.

*** Köszönöm Csapó Idának a meghívást és a fenti fényképeket, melyeket ő készített! ***

Megosztás Facebookon

“Előadást tartottam a Bőség oldásról” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Kedves Ida!
  Mint azt a blog értesítőben és a bejegyzésben is írtam, a bőségről szóló előadásom első része mindenki számára elérhető, azonban a folytatáshoz szükséges jelszót és linket csak azoknak küldöm el, akik kitöltik a bőség kérdőívet is.
  A kérdőívet Neked is érdemes kitöltened, mert az előadáson elhangzottakat kiegészítettem további diákkal és tartalommal.
  Remélem számodra is megküldhetem majd a további részek meghallgatásához szükséges hozzáférési adatokat.
  Szép napos hétvégét:
  Nikol

  Válasz

Szólj hozzá!