November 2.: Az Elmúlás Beavatása: szakítás, válás, veszteség, gyász feldolgozása

November 2.: Az Elmúlás Beavatása: szakítás, válás, veszteség, gyász feldolgozása

Az Elmúlás Beavatása

SZAKÍTÁS * VÁLÁS * VESZTESÉG * GYÁSZ FELDOLGOZÁSA

November 2, 19:00-21:00 

ONLINE ESEMÉNY ZOOM-ON

Az Élet Megszentelt, s benne a Elmúlás is az. Az élet változások egymásutánja, melyben az elmúlás egy szükségszerű beavatás. Az elmúlás beavatás a Változás Megengedésébe. A változás pedig örök, ahogy az élet is az – állandó áramlás és átalakulás.
Ez előadásban szó lesz az elmúlásról, a szakítás, válás, halál és a gyászmunka pszichés folyamatáról, mely elkísér az ELENGEDÉSBE, sokszor a megbocsátáson, és a jótékony felejtésen keresztül, A FELSZABADULÁSON ÁT végül a továbblépés felé. Az előadást meditáció és szertartás követi, mely segít megélni az elengedés folyamatát és a szeretet-egységében való lelki békével átitatott megpihenésbe visz.

A múlt negatív mintázatait a testünkben-lelkünkben cipeljük, nyomukban megerősödik a fájdalomtest, kialakul a változástól és az ismeretlentől való félelem. Érdemes megbocsátani önmagadnak és mindazoknak, akik vélten vagy valósan vétettek ellened. Ha más indokod nincs rá, pusztán azért tegyél így, hogy Téged ne mérgezzen tovább a negatív emlék és a hozzá kapcsolódott érzelem. Egyszerűen ne vidd tovább, hiszen “fájtál már tőle eleget”.

FOLDOLGOZÁS… Megbocsátás-Elengedés-Továbblépés

A megbocsátás olyan mintha egy rabot engednél szabadon. Közben pedig rájössz, hogy a rab Te magad voltál, és a bilincset is Te magad raktad fel.

A fájdalmat engedd el azzal a könnycseppel, amivel egyszerre született

A megbocsátás elvisz oda, hogy önmagad és mások által cselekedett negatív kimenetelű vagy hatású cselekedeteket el tudod felejteni. A felejtés annyit tesz, hogy bár emlékszel a történésre és megtartod a tanulságát, hajlandó vagy elfelejteni mindazt, ami történt, annak érdekében, hogy továbbléphess Te magad, és továbbléphessen minden érintett fél is. Egyszerűen úgy döntesz, hogy nem viszed tovább a fájdalmat, a pszichédet mérgező negatív érzelmet. Így lehetőséged lesz valóban megérkezni oda, hogy el tudod engedni a múltban tartó béklyókat. Az elengedés pedig megengedés is egyben. Megengedése mindannak, amire vágysz, amire vársz. A tanított gyakorlatai között is egyik legfontosabbként a negatív érzelmek transzformációja, azaz átalakítása szerepelt. Az átalakításban felszabadulsz és képes lesz a tested-lelked is ellazulni, hogy a szellem ajándékait és tanításait befogadhassa.

Az elmúlás,  a szakítás, a válás és veszteségeink sora tanít bennünket tovább lépni, hogy egyre jobb önmagunkká válhassunk!

Te is segítheted az oldódás-elengedés-megengedés folyamatát:

AZ ELMÚLÁS BEAVATÁSA Estén a megbocsátáson, elbocsátáson keresztül érkezünk  az elengedésbe, mely elvisz  bennünket oda, hogy képesek legyünk tovább lépni. Tovább lépni, azaz tovább engedni magunkat a múlt rabságából, egy belső megbékélésben nyugvó jelenbe érkezve, ezzel egy ragyogóbb jövőt engedélyezve magunknak.

Témák, melyekkel az előadásban, majd a gyakorlatok és meditáció során foglalkozunk:

  • szakítás, válás okozta fájdalom elengedése
  • szeretett személy elvesztése okozta fájdalmak feldolgozása
  • az elmúlás szeretetteljes magunkhoz ölelése
  • megengedés, a “jó” beengedése (siker, anyagi javak, új párkapcsolat, stb.)
  • fájdalmas emléksúlyok letétele és  továbblépés
  • az új, pozitív megéléseknek “csinálunk” helyet 
  • váltás a szenvedés és fájdalom mintákból az öröm és jól-lét mintáiba

A program ONLINE kerül megtartásra a ZOOM rendszerén keresztül.

A részvételi díj: 10 000Ft

JELENETKEZÉS:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és kérlek mindenképpen adj meg számlacímet, mert a számla kiállításra kell kerüljön a számodra! Tehát nincs ilyen opicó, hogy számlát nem kérek. Kérem ebben együttműködésedet! 

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszámod (csak ezen program szervezése kapcsán):*
Számlacímed (melyre a számlát kiállíthatjuk, lakcím vagy céges cím):*
Milyen témán szeretnél leginkább dolgozni? (szakítás, válás, veszteség, gyász, elengedés):*
Megismertem és elfogadtam az ÁFSZ-t és a GDPR-t.:*
Várlak szeretettel!
S ha a témában tovább olvasnál ezt ajánlom figyelmedbe:
Megbocsátás – Felejtés – Elengedés – Továbblépés- mi mit jelent valójában?>>>

Pozsgai Nikoletta

Megosztás Facebookon

“November 2.: Az Elmúlás Beavatása: szakítás, válás, veszteség, gyász feldolgozása” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!