Április 18: ÉletVíz-Szer

Április 18: ÉletVíz-Szer

ÉletVíz-Szer

Öntözd meg álmaidat, hogy virágba borulhasson életed!

Április 18. szombat este 18:30-kb.21:30 óra között

Témák:A víz minősége, mint a nőiség egyik legfontosabb eleme; a szívben fakadó és a méhben foganó inspiráció – út a belső bizonyosságban nyugvó csalhatatlan iránytű felé, a belsővé vált felső vezettetésre való ráhangolódás.


Az évkörön a Víz elemének időszakába érkezünk a tavaszi napfordulóval. Az életünkben ciklikusan eljövő újjáéledés, növekedésnek indulás szakaszát éljük. A vizek kiáradnak, a földek megöntöztetnek, új fű sarjad és zöldbe borulnak a fák és bokrok is. A tavasz első virágai is kinyitották már szirmaikat. Az Évkör ritmusával együtt haladva, annak erejéből táplálkozva, könnyebben változtathatunk most életünk folyásán. A víz tanítása: ne állj ellent – haladj az áramlással, hagyd hogy vigyen a sodrás. 
A víz hatalmas erő, s ezzel az erővel meg kell tanulnunk élni
A középpontját vesztett ember belebolydul a szédítő változásba, a fejfájás-migrén-influenza szerű tünetek mély átalakulásokról, tudati tágulásokról szólnak, de megmutatják belső ellenállásainkat is. Megmutatják, hogy még mindig kapaszkodunk az evezőinkbe és még mindig árral szemben akarunk evezni. 
Miért?
…mert így tanultuk, mert így láttuk vagy mert így véljük helyesnek: a haladásért keményen meg kell dolgozni és általában szenvedni is.  
Ezzel szemben az évszakváltásai, és a víz egy teljesen más bölcsességre emlékeztet bennünket:
A víz tanítása: ne állj ellent – haladj az áramlással, hagyd hogy vigyen a sodrás!
A víz szimbolikus értelemben az érzelmeinket mutatja,mely a modern ember egyik legkevésbé tudatosan megélt és irányított sajátja. Meg kell tanulnunk szétválasztani az érzéseinket – melyek a szívünkben születnek,  az érzelmeinktől -melyek az elmében születnek, s zsigereinkben és sejtjeinkben tárolt korábbi emlékeinkből táplálkoznak. 
Légy magad is a Víz Ura/Úrnője – ismerd meg a víz bölcsességét, minőségének archetipikus tanításait, értsd meg miért van belőle oly sok országunkban, s megérted egyik legnagyobb kincsedet.

“Ha már nem evezel az áramlattal szemben – ha elengeded az evezőket, és ellazulsz természetes Jólétedben -, a mindig bővülő éned és összes vágyad teljesülése felé haladó Áram elvisz vágyaid teljesüléséhez.  Az a meggyőződés, hogy le kell győznöd valamit, önmagától szembefordít az áramlattal. Ha megérted, hogy minden vágyad könnyűszerrel megvalósulhat, önmagában az áramlat irányába fordít.” (Esther és Jerry Hicks) –

Így végre együtt haladva az áramlással, könnyed természetes teremtő erődet tapasztalhatod meg. Mely nem képes mást teremteni, mint örömet és egészséget – mert az univerzum életenergiájából táplálkozik, s az erre hangolt szíved irányítja teremtésed.
Tanulhatod elengedni az evezőket, elengedni az ellenállásaidat és megengedni a teremtő-áramlást. Erra tanít a Víz eleme, mellyel kapcsolódhatsz, s mély megértés születhet benned az ÉletVíz Szertartás során; melyhez ha érzel indíttatást még tudsz csatlakozni.
Ezekkel a kérdésekkel utazunk az ÉletVíz-Szer estéjén:

  1. Milyen ajándékot és bölcsességet hoz számunkra a VÍZ eleme? – avagy a víz szakrális tanítása és bölcsessége
  2. A leggyakoribb víz elemhez tartozó pszichés problémák, nehézségek (pl. biztonság érzet hiánya, instabilitás, megengedés hiánya, berögződések, stb) feloldási útjai
  3. Hogyan kapcsolódhatunk a víz eleméhez a hétköznapokban mégis szakrális értelemben?
  4. Az élet vizének, a fiatalság forrásának tanítása

Mindezekről belső megtapasztalást és saját belső élményt élhetsz át az ÉletVíz Szertartásban, a víz elem jegyében.
A szertartás fő témái:

  • víz elem és minőség, a víz elem beavatása
  • áramlás, könnyűség
  • megengedéssel és örömmel teli, szívben születő, áramlóan könnyed teremtés útja
  • saját kiapadhatatlan erőforrásaid
  • ősbizalom és önbizalom
  • életvíz mint az örök egészség és fiatalság forrása

A szertartás energiaterében a delfinek életörömébe érkezünk, ehhez segítségül hívjuk az ÖrömEstek szokásos könnyed, lélekfénnyel telített hangulatát és módszereit.
A szertartás mottója: Megfürdöm az élet forrásában, iszom az Élet Vízéből, örömnek folyója áradj meg belőlem, öntözd meg életem, s szenteld meg minden teremtésem. 

Helyszín: Bp. Erzsébet krt. 58. 

Részvételi díj: 3500Ft
>>>Jelentkezésedet kérlek küld a gralhaz kukac gmail.com címemre!
Pozsgai Nikoletta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!