ÉletÜnnep: 2018. május 19-20.

ÉletÜnnep: 2018. május 19-20.

Célja:

átlátás átadás, tanítások az életút beavatásai kapcsán, megoldás az élet kihívásaira

Különlegessége:

az élet beavató útjának szakértő tanítóit egy helyen, egy időben, személyesen hallhatod; kérdezhetsz-válaszokat kaphatsz, gyakorlati technikákat kaphatsz és beavató élményben lehet részed

ÉLETÜNNEP

2018. május 19-20. szombat-vasárnap

Fókuszban: Az Élet Beavató Útja

2 nap 

* tanítások * női és férfi kör * ÉletAsszony női erő aktiválás /méh áldás és Magura férfi erő aktiválás * esti szertartás

——————- > megtapasztalások,  gyógyulás,  beavató együttlét, az élet ünnepe <——————-

Az élet minden korban lehet és legyen ünnep!

Helyszín: Budapest Grál Ház és 1001 éjszaka hastáncstúdió

Az élet gyönyörű és különleges ajándék, melynek csodáit a kor előrehaladtával bonthatjuk ki. Amikor áthaladunk egy életút-beavató kapun, akkor megértünk rá és a következő életszakasz lehetőségei, tapasztalásai kinyílnak előttünk. Nem csak a születéssel, vagy éppen az első virágzással az első menstruációkor, az első szeretkezéssel éppúgy mint a házassággal, a gyermekszüléssel vagy később a menopauzával és a nagyszülőség idején. Az élet folyamatos fejlődési út, gazdagodás és kinyílás a világmindenség végtelen gazdagságára.

Ez a rendezvény szakértő előadókkal azt mutatja meg, hogyan és miképp tehető az EGÉSZ ÉLET ÜNNEPPÉ! 

Főszervező: Pozsgai Nikoletta, Aranykor Iskolája

Meghívott előadók: Bernád Ilona, Mihályfi Márta, Varga Vivien, Szentesi Szilvi, Kovács Gyöngyi Nalíni, Kertész Kata Keke, Varga Csaba, Heindl Zoltánné Anima. 


Az ÉletÜnnep részletes programja:


MÁJUS 19. SZOMBAT

ELŐADÁSOK A NAGYTEREMBEN:

9:00-9:30 ÉletBeavatások I.II.  – Pozsgai Nikoletta – tréner, terapeuta, tanító, az Aranykor Iskolájának vezetője

Megnyitó és bevezető előadás az Életút első és második szakaszáról, beavató kapuiról. A lélekhívástól, a születésen át, a nővé, férfivá érésig tekintjük át az élet folyamát, röviden és esszenciálisan, hogy felkészülhessünk a részletesebb kibontására e gyönyörű életszakaszoknak, a maguk kihívásaival, nehézségeivel, de egyben szépségeivel együtt.

Mit is jelent az életút beavatása? Melyek a legfontosabb állomásai? Mi jelenti a beavató kaput? Mi is avat, vagy ki is avat kit?

Hogy van a ma embere a beavatásokkal? Legfőképpen a hiányukkal. Mit tehetünk?

9:30-10:30 Az ÉletKapu Beavatása – Mihályfi Márta – néprajzkutató, gyógyító, szüléskísérő dúla, az On the Spot 9 hónap a világ körül című sorozat szaktanácsadója, kísérője

A megfoganás, a szülés, a születés és a gyermekágy körüli energetikai és spirituális térről fogunk beszélni ezen az alkalmon. A háborítatlan szülés során megjelenő azon ősi erőről, amely minden nőben ott él és a szülés során, ha megengedtetik elementáris erővel nyithatja ki az Életkaput. Ez az őserő megtisztelő és méltó körülményeket kíván, akkor tud igazi valójában megnyilvánulni. A szüléskísérő bábák és segítők szakrális tértartó szerepüknél fogva támogathatják a szülő anyákat és a gyermekeket az Életkapu kinyílásában és az azon való méltóságos átjutásban. A gyermekvárás, a szülés és a gyermekágy spirituális és érzelmi biztonságát a hagyományos bábák világ különböző országaiban ma is gyakorolt mágikus és védelmező eljárással, szertartással kísérik.

10:45-11:45  –  Az újszülött fogadása, a csecsemő, gyermek ápolása, nevelése és
gyógyítása néphagyományunkban. Bernád Ilona – bába, népi gyógyász, szakíró

A magyar gyermek Isteni és természeti rend szerinti világrajöveteléről
fogamzása előtt gondoskodtak. Természetes születése után a bábaasszony fogadta és
megáldotta családja és nemzete gyarapodása érdekében. És: „Akkor született, amikor eljött az
ő órája, feljött az ő csillaga”. Születés és immunrendszer. Az ember 7 éves életszakaszai.
Mivel veszik körül az újszülöttet, csecsemőt, gyermeket a családban, közösségben. Testi-lelki
táplálékok kultúránkban. Lányok és fiúk nevelése.

12:00-13:00 Beavató mesék és biztonságos gyermekkor – Varga Vivien – TEK kineziológia tanácsadó, NEF és KidsEnerGym oktató

Az első hét évben sok minden eldől – mondják. Lesz szó arról, hogy hogyan tudunk a legjobban segíteni egy felnövekvő embernek, aki saját életúttal, tervekkel érkezik és új kihívásokkal néz szembe nap mint nap. Rácsodálkozva az egyes életszakaszok jellegzetességeire megértjük, hogy mekkora kincs kezünkben a közös idő és a szabad játék; miképpen segíthetnek és adnak támaszt a beavató mesék.


Ebédszünet


14:00-14:45 A felnőtté válás beavatásai Leányból Nővé, Fiúból Férfivá érés. –  Pozsgai Nikoletta, tréner, terapeuta, tanító, az Aranykor Iskolájának vezetője

A gyermekből felnőtté érés folyamatában a közösség befogadja a leányt, a fiút. De mikor és miért pont akkor? Mit is jelent e befogadás? Milyen beavató kapun lépett át a fiú és a leány? Hogyan, s miként készítették fel a nagykorúságra testi-lelki-szellemi értelemben? Miként lehet ma e fontos beavató kaput tudatosan megélni, megünnepelni gyermekeinkkel, keresztgyerekeinkkel, unokáinkkal?

15:00-15:45  A gyönyör beavatásai – Szentesi Szilvi – intimitás művész

Saját magam életének példáin keresztül szeretném szemléltetni a lehetséges női és férfi gyönyör beavatási állomásokat. Ez az én utam, de tudom, hogy sokan magukra ismernek ebben, és sokan inspirálódhatnak a történetem által, hogy maguk is  megengedjék, válasszák és átadják önmagukat az élet gyönyörteli áramlásának!

16:00-16:45 Szent Esküvés – szakrális házasság, megszentelt szexualitás –  Pozsgai Nikoletta, tréner, terapeuta, tanító, az Aranykor Iskolájának vezetője

A szer-elem beavatása után, az elmélyült kapcsolatban felismert közös küldetés, az együtt-egymásért vállalása az esküvő, és a lakodalom az egymásratalált szerelmesek ünnepe, immár szeretteikkel, közösségükkel. Az egyéni életút a mi tudatban folytatódik, optimális esetben. Miért nincs ez ma így? Miért nem készítenek fel erre így minket? De legfőképpen mit tehetünk mi, akit saját kora, saját szülei-nagyszülei már nem készítettek fel? Mit mesélnek a régi hagyományok a szent esküvésről? Mit is jelent a szakrális házasság? Miképpen lehet a szexualitás megszentelt életgyakorlat? Miképpen lehetséges ez ma, a párkapcsolatok és legfőképpen a házasságok válságának idejében? Egy olyan korban, amiben könnyű elválni… de még könnyebb meg sem házasodni.


WORKSHOPOK A GRÁL HÁZBAN 17:00-19:00


NŐKNEK:

17:00-18:00 Vörös Sátor Női Kör I. – Vörös Szobában a Méhnővérekkel

18:00-19:00 MéhÁldás – MéhGyógyítás – a Vörös Szobában a Méhnővérekkel

FÉRFIAKNAK:

17:00-18:00 Fehér Tigris Férfi Kör I. – Grál Ház nagyszoba 

18:00-19:00 Magura Kör – Férfi Erő Aktiválás – Grál Ház nagyszoba


ESTI SZERTARTÁS 20:00-22:00 

NAGYTEREM

20:00-22:00 Újjászületés – Beavató Életút I. szertartás – a szertartást tartja: Pozsgai Nikoletta, Szentesi Szilvia, MéhNővérekMÁJUS 20. VASÁRNAP

ELŐADÁSOK A NAGYTEREMBEN:


9:00-9:30 ÉletBeavatások III.-IV.  – Pozsgai Nikoletta – tréner, terapeuta, tanító, az Aranykor Iskolájának vezetője

Megnyitó és bevezető előadás az Életút harmadik-negyedik szakaszáról, beavató kapuiról. A szerelem és házasság beavatásától, az anyává/apává válással a családalapításon át, az életközepi válságon túljutva, az életút aranykorán át, egészen a halál kapujáig tekintjük át az élet folyamát, röviden és esszenciálisan, hogy felkészülhessünk a részletesebb kibontására az élet második felének szakaszait tekintve, a maguk kihívásaival, nehézségeivel, de egyben szépségeivel együtt.

9:30-10:30  Férfi és Női egész-ség – Kovács Gyöngyi Nalíni – jógaoktató, életmód tanácsadó

Az előadás témája a Férfi és Női egész-ség, beszélgetünk az egészséges női/férfi életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, női  és férfi egészséget segítő étkezésről, stressz oldásról, sportolásról, menstruáció alatti aktivitásról, „egészséges” szexről, egészséges vizeletürítés és székletürítésről, a mell egészségéről, hogy hogyan sportolj nőként, hogy hogyan tudsz vigyázni a női-férfi egészségedre a mindennapokban. Beszélgetünk és néhány egészségmegőrző mozdulatot, tanácsot is adok.

10:45-11:45   Gyermekáldás, életadás, természetes szülés-születés a magyar
néphagyományban – Bernád Ilona
– bába, népi gyógyász, szakíró

Miért fontos a természetes szülés-születés? Hogyan vehetjük
segítségül a népi tudást várandósság, vajúdás, szülés, gyermekágy élettani és rendellenes
eseteiben. Bábák, támasztóasszonyok. Nagyboldogasszonyunk, Szépséges Babba Mária, Szűz
Mária. A női őserő és az imádkozás (módosult tudatállapot) az életadásnál. Boldog
állapot, boldogságos szülés. Természetes gátvédelem. Segítő testhelyzetek. Köldökzsinór,
méhlepény. Beavatás-kiavatódás. Család, közösség az anya védelmében. Anya- és újszülött
gondozás gyermekágyban. A meddőség szellemi-lelki- testi okai, gyógyítása. Nagy anyai
feladatok.

12:00-13:00 Második Születés. Küldetés-valódi hivatás – életcél. Személyes aranykor életközepi válság helyett – Pozsgai Nikoletta – tréner, terapeuta, tanító, az Aranykor Iskolájának vezetője
Ahogy az évek múlnak, változik a testképed, változik élettempód, talán alkalmazkodási képességed is. Az életközepi válság közelít. Mit tehetsz, hogy a korod előrehaladta ne temessen maga alá?  Az alkimista hagyományoknak és a nagy beavató tradícióknak van válasza erre a kérdésre. Méghozzá a második születés beavatásában. Mit is jelentett ez régen? Miképpen élhetjük meg ma? Avagy újjászületés, erőbe állás, küldetésorientált életfolytatás. Hogyan? Miként? Miért is élsz? Mire is születtél valójában? Hogyan valósítsd meg önMAGod, és teremtsd meg személyes aranykorod? Hogyan járulhatsz hozzá szeretteid jól létéhez, a közös hétköznapi aranykorhoz? Az előadásban szó lesz a magyar hagyományokról e téren, s vele az AranyAsszony tradícióról, valamint az élet második felében beérő női és férfi archetípusokról: pap/papnő, gyógyító/gyógyító asszony, stb.


Ebédszünet


14:00-14:45 Szeretet az Érett Nő szemével  – Kertész Kata Keke – a Szeretet Nagykövete

A kor korszakokat ölel át, a kor a bölcsesség születése, melyben megszülöd önmagad, a kor melyben felfedezed valódi értékeidet, megérsz, beérsz, mint egy érett gyümölcs, értelmed értelmet nyer! Hatalmas szépség ez.

Eljövök, hogy megnyissam a szemed, a lelked az élet csodáira. Beleérzünk a szeretet bölcsességébe, együtt veled, hogy megérezd azt a csodát ami vár rád, a kor előrehaladtával.

A Bölcs Asszony archetípusa szólíttatik meg, vele a Nagy Anya ereje, tudásai és jelen-léte.

15:00-15:45 Férfi Misztérium – Varga Csaba – író, filózófus, tanító

A Férfi Misztérium megfejthetetlen titkok nem kevésbé titkos ötvözete. A Férfi Misztérium az Istenférfi misztériuma. Az egyik titok, hogy egyszerre néz közelre és távolra, ha közelre lát, mindenekelőtt Szerelmét nézi, ha távolba lát, Istenét figyeli. Belső Forrása az Istennő Misztériumát árasztja ki, Isteni Éne pedig az Örök Atya tudatában él. Egy másik titok, hogy egyszerre néz a ma és a holnap arcába, egyfelől az aranyjövőből szemléli a sáros jelent, másfelől pedig a földi paradicsomot Szerelmének teremti. Isten kardjával őrt áll a földi édenkert kapujában, Lélekpengéjével pedig szüntelenül Szerelmét védi. Az Istenférfi az Aranykor teremtője, mert lelkében mindig az Aranykort őrzi.

16:00-16:45 Szépen Elmenni – a halál beavatása – Heindl Zoltánné Anima – TEK kineziológia tanácsadó, oktató

A végső kapu. Az élet elmúlása. Mit kezdjünk ezzel? Fel lehet-e erre készülni? Mit tehetünk, amikor itt az idő és egy szerettünket kell elkísérni, átkísérni. Miképpen dolgozható fel a gyász?

…és hogyan tovább szerettünk nélkül?

Lehet-e szépen elmenni, s ha igen, mit tehetünk érte?WORKSHOPOK A GRÁL HÁZBAN 17:00-19:00


NŐKNEK:

17:00-18:00 Vörös Sátor Női Kör II. rész – Vörös Szobában a Méhnővérekkel

18:00-19:00 MéhÁldás – MéhGyógyítás – a Vörös Szobában a Méhnővérekkel

FÉRFIAKNAK:

17:00-18:00 Fehér Tigris Férfi Kör II. rész – Grál Ház nagyszoba 

18:00-19:00 Magura Kör – Férfi Erő Aktiválás – Grál Ház nagyszoba


ESTI SZERTARTÁS 20:00-22:00 

NAGYTEREM

20:00-22:00 Gyönyörteli Élet – Beavató Életút II. szertartás – a szertartást tartja: Pozsgai Nikoletta, Kertész Kata Keke, Kiss Gyöngyi Nalíni, Varga Csaba,  MéhNővérek


…és ez még csak az a program, amit le lehet írni szavakkal…

….a megélések, az élmények és az együttlét ereje, a gyógyulás, amit tapasztalni érdemes…

Ebbe várunk szeretettel az ÉletÜnnepén!


MENNYIBE KERÜL A RÉSZVÉTELI DÍJ?

Több lehetőség közül választhatsz, a szerint, hogy mennyire mélyen szeretnéd megtapasztalni az Élet Ünnepét:

I. Csak az előadásokra jönnél: BRONZ JEGYEK

  • BRONZ 1: 1 napos jegy a nagytermi előadásokra: 10 000Ft
  • BRONZ 2: 2 napos jegy a nagytermi előadásokra: 15 000Ft (7 500Ft/nap)

II. Az előadások után jönnél a workshopokra, mert nem csak hallgatni szeretnél, hanem beszélgetni-kérdezni, gyógyulni, gyakorlatot tanulni is: EZÜST JEGYEK

  • EZÜST 1: 1 napos jegy előadások + workshopok: 15 000Ft
  • EZÜST 2: 2 napos jegy előadások + workhopok: 20 000Ft (10 000Ft/nap)

III. Mindent szeretnél, előadásokat, workshopokat és az esti szertartás beavató élményét is: ARANY JEGYEK

  • ARANY 1: 1 napos nagytermi előadásokra + workshopokra + 1 szertartásra: 20 000Ft
  • ARANY 2: 2 napos nagytermi előadásokra + workshopokra + 2 szertartásra egyben: 25 000Ft

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI AZ ÉLETÜNNEP PROGRAMJÁRA?

Az alábbi űrlap kitöltésével és a válaszlevélben érkező fizetési információk szerinti előleg – 10 000FT – átutalásával biztosítva helyedet:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail címed még egyszer, az elírások elkerülése végett:*
Melyik jegyet kéred?:*
Megjegyzésed, kérésed::
 
Az Élet Ünnep szakértő-előadói:

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta – tréner-terapeuta-tanító
Sokrétű és átfogó munkásságom lényegét az önmegvalósítás kutatása, a férfi és a női teljesség útjának segítése, a személyes és kollektív boldogság kérdései adják. Személyiségfejlesztő és képző trénerként, női és férfi csoportvezetőként, terapeutaként egyaránt dolgozom. Megannyi módszert sajátítottam el, melyek közöttük a kineziológia, a coaching, a család-és rendszerállítás, személyiség integrációs állítások kiemelkednek. Saját és klienstapasztalataimat mára 7 megjelent önfejlesztő könyvben írtam meg. 2008 óta vezetem a Női Önmegvalósítás Kincsestárának honlapját, mely mára valódi női tudástárrá nőtte ki magát. Az ősi tudásokra való ráébresztés, emlékeztetés mellett a saját erőbe való visszavezetés tanításaim célja. Az Aranykor Iskolájának  alapító vezetője vagyok, melyen belül 2013 óta működik az AranyAsszony Iskola és 2015-ben elindultak az AranyFérfi tanítások is. Az iskola a hétköznapi, fizikai-anyagi természetű tudások, ismeretek átadása mellett energetikai egészséghelyreállító módszereket is tanít, kiegészítve az elméleti-szellemi tanításokkal. Kiemelten foglalkozunk mindazon blokkok feltárásával, amelyek feloldása szükséges legteljesebb önvalónk megéléséhez. Az iskola személyiségfejlesztő gerincét a Szinkron ÉletRendszer adja, benne és vele a személyes életút, a generációs és inkarnációs háttér erőforrásainak-tudásainak felszabadításával, az életcél, küldetés beteljesítésére felkészítőn nők és férfiak számára egyaránt.
Az életút fejlődési-beavató út annak fontos kapuival,  transzformációs hatásaival méltatlanul elhanyagolt téma. Az ÉletÜnnep életrehívásának célja az élet szentségének helyreállítása, az élet szakaszainak és területeinek ünnepe, a hiányzó beavatási folyamatok helyreállítása. A méltósággal fogadott, tisztelt, óvott és táplált élet szolgálata. A sajátunk és gyermekeinké egyaránt. Az új generáció és egy jobb jövő alapja mi vagyunk – a mi felismeréseink, a mi tapasztalataink, a mi döntéseink. Legyünk mi az a változás, amit látni szeretnénk a világban magunk körül. Az idő ehhez MOST VAN. Az ÉletÜnnep kezdeményezés összehívja a szakértőket, tanítókat, kik tudásaikkal-tapasztalataikkal segíteni tudnak mindebben, velünk vannak a MéhNővérek, kiknek kifejezett szerepe és elhívása az élet szentségének helyreállítása.


Bernád Ilona

Bernád Ilona – bába, népi gyógyász, szakíró
Erdélyben, bábatanonc koromban a szülészeti művi beavatkozások láttán megkérdeztem anyai nagymamámat, mivel mindenki „öregasszonnyal” tisztaszobában született a családban, hogy a bábaasszony elvágta-e az asszonyokat. A válasz nemleges volt, és én akkor lettem gondolkodó bábatanonc, utána kutató szülésznő. Többször bejártam a Kárpát-medencét, Moldvát, ősbábákkal támasztóasszonyokkal, füvesasszonyokkal, kenőkkel, csontrakókkal beszélgettem, s e tudásból állítottam össze a gyermekszülés, egészség, gyógyítás világáról szóló kézikönyveimet. Ezeket a bölcsességeket, tapasztalatokat, útmutatásokat mondom el előadásaimon, tanfolyamaimon, és személyes beszélgetések alkalmával. Amikor bármilyen módon e világba belemerítkezhetek, érzem, hogy boldog, szabad és erős asszony vagyok, érzem, hogy Nagyboldogasszonyunk által anyák, asszonygenerációk tanítanak, fogják a kezem, és fogják a ti kezeiteket is, hiszen mindannyian, mint lelkek, népünk közös lelkéhez tartozunk. Az ÉletÜnnep programjára könyveimmel és gyógykészítményeimmel érkezem.
 


 

Mihályfi Márta

Mihályfi Márta – néprajzkutató, gyógyító, szüléskísérő dúla
Mihályfi Márta vagyok, néprajzkutató és szüléstámogató dúla.  Éveken át kísértem otthonszüléseket Magyarországon, amikor lehetőségem nyílt egy mexikói ösztöndíj megpályázására. Így 2011/2013-ban Mexikóban a hagyományos gyógyításról, a mexikói bábaságról, a szülés és születés aktuális lehetőségeiről végezhettem néprajzi-antropológiai terepmunkát és kutatást. Mexikó különböző államában élve ismerhettem meg mazaték, tzeltal, tzotzil indián közösségek hétköznapjait és ünnepeit. Mexikói bábákkal tevékenykedtem, otthonszüléseket kísértem, születésházakban önkénteskedtem, gyógyító asszonyokkal szertartások és gyógyító eljárások részese lehettem. Emellett számos női szertartásvezetővel kialakult baráti kapcsolatnak köszönhetően több szertartásnak nemcsak résztvevője, de aktív szervezője is lehettem. Ezek a személyes tapasztalások adják alapjait az előadásnak. 2015-ben pár hónapra visszatérhettem Mexikóba, ahol Az On The Spot csapatával szép filmeket készítettünk mexikói bábák munkájáról és sikerült egy gyönyörű háborítatlan szülést is megörökíteni.


Varga Vivien Lilla

Varga Vivien Lilla

Gyermekkoromtól fogva tudom, hogy a gyermek életútja és annak minden irányú támogatása az én feladatom. Gyermekjóga és KidsEnerGym oktatóként nap mint nap látom, hogy mennyire fontos a mozgás és játék alapú találkozás a világgal. Élmény alapú foglalkozások, az érzelmi intelligencia fejlesztésén át – ez az én jelszavam.
Brain Gym – Agytorna és OBO fejlesztőként tapasztalom, hogy az otthoni terekben kezdődik az Életre való felkészülés, így fontosnak tartom a szülőkkel való közös munkát, nyílt kommunikációt.
Alternatív pedagógusként művészeti eszközök és mesék által hozom el gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt az alkotás és közös teremtés csodáját.
Hiszem, hogy a mesék emlékeztetnek mindannyiunkat a kincsekre, melyeket magunkban őrzünk.

Szentesi Szilvia

Szentesi Szilvi – intimitás művész
Intimitás művészként küldetésemnek tekintem a tudatos szexualitás ügyét, és az a vágyam, hogy minél több nő és férfi ébredjen rá arra, hogy mekkora öröm és lehetőség a testünkbe visszatalált lelkeknek lenni! 2010 óta foglalkozom a minőségi szexualitás és intimitás témájával.
Magamra mint egy életteli, elhivatott és kreatív nőre gondolok, aki számára a minőségi szexualitás az Élet egyik fontos és alapvető inspirációs forrása. Öt gyermek anyukája vagyok, és ez mellett szerelmes, gyönyörteli Nő is!
Kívánom, hogy egyre több Nő tudja megengedi és kiteljesíteni önmagát nőként, anyaként, szerelmes nőként és beteljesült gyönyörteli Nőként is!

Kovács Gyöngyi Nalíni

Kovács Gyöngyi Nalíni – jógaoktató, életmód tanácsadó, facilitator
A Tan Kapuja Buddhista főiskolán végeztem Jógaoktatói szakon, a Himalajai Tradíció jóga és meditáció oktatója vagyok, és egyetemen (ELTE, pszihológia kar) tanultam Perinatális szaktanácsadónak. 18 éve vagyok Birthlight Kismama jóga oktató, Babás jóga oktató, és Intim torna tréner, Hivatásos szülésfelkészítőnek és Dúlának is tanultam, szakterületem a nőiség. Így alakult, hogy évek óta a tudásomat, a tapasztalataimat és a tanulmányaimat a nők segítésére szánom. A nőiség jobb megértése és megélése érdekében évekkel ezelőtt kidolgoztam a Naliní Női jóga módszerét. Továbbra is a nőiséggel kapcsolatos gyakorlatok és módszerek tanulmányozásával foglalkozom, hogy Női életmód tanácsadóként minél többet tudjak segíteni nőknek. Kismama jóga oktatókat, Babás jóga oktatókat képzek 18 éve, Naliní Női jóga oktatókat már 11 éve és Női Szertartás Vezetőket képzek 2 éve. 2016-ban elvégeztem egy Yin jóga oktatóképzést, és DeAnna L’Am által beavatva Aktivátora lettem a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalomnak. 2017-ben Miranda Gray avatott Holdanyává.


Kertész Kata Keke

Kertész Kata Keke – a szeretet nagykövete
A színház nevelt fel, a színek háza, melyben az élet színeit érlelgetem, közel hatvan éve. Bennem rejlik a nő az anya, a nagyanya, szín-ész. a festő, az író, a verselő, a tanító, a drámatanár, a rendező, a gyógyító, a lelkek ismerője, az érző és együtt érző.
 
 
 


Varga Csaba

Varga Csaba
Legfontosabb célom a Szerelem Ember, a Szeretet Ember és végül az Istenember lélek- és életminőség felmutatása, visszatanítása, avagy az Aranykor bejáratánál a Belső (és Külső) Út tanításának segítségével minél több embert és közösséget támogatni az újjászületésben. Egyébként író, szociológus, filozófus vagyok, a Stratégiakutató Intézet és az Aranymag Intézet vezetője. Eddig több, mint harminc könyvem jelent meg. Az elmúlt évek egyik boldogsága, hogy három verseskötetem jelent meg az Ikerláng Szerelem belső történetéről, s nyár elejére elkészül a negyedik kötet is. Életem legnagyobb szakmai sikerét az Istenemberré válás című könyvem hozta, amelyet jövőre követ az Istenvilággá válás ikerkönyv. Idén tavasszal rendeztük meg az Új Aranykor két napos konferenciát. Ennek eredménye lesz az Új Aranykor című átfogó jövővízió könyv húsz kiváló magyar gondolkodó közös műveként. Májusban a boltokba kerül az Új Aranykor bejárata című esszé kötetem, amely tartalmazza a
Szeretet Ember felfogása mellett a szeretetcsalád, a szeretetfalva és a szeretetnemzet tanulmányokat. Jól vagyok. Beléptünk az Aranykorba.


Heindl Zoltánné Anima

Heindl Zoltánné Anima
Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK) tanácsadó és oktató
 
 
 
 


MéhNővérek
Az élet szentségét ismerő, óvó és helyreállító nők. Munkásságuk a  szakrális női körvezetéstől, női tanításon át, a nők segítése, saját öngyógyító erejükbe való visszakísérés. Női köröket tartanak az élet beavató útjának segítéséért, az örök női bölcsesség visszatanításáért, a női erő ébresztéséért. Kiemelten foglalkoznak az anyaméh gyógyításával, az anya sebek feltárásával és oldásával, a méh erő ébresztéséért. A méhünkhöz kapcsolódó tudáskincs átadásáért méh áldásokat és méh gyógyításokat tartanak egyéni és csoportos formában. Női tanító, papnői minőség és küldetés az övék. A magyarság hagyománykörében a Rima Lányok/Asszonyok (= áldott lányok/asszonyok e név jelentése) tevékenységi köre az övék. Jelen vannak az életút segítőiként a lélekhívástól, a várandósság és szülés kísérésénél, az anyák és apák támogatásában; névadó szertartást tartanak, majd a felnőtt válás avatásaiban, az első szeretkezésre és a házasságra való felkészítésben részt vállalva, szertartásokat tartanak az első menstruáció, szakrális esküvő, válás-elengedés, újjászületés-második születés témáiban. Segédkeznek az átkísérés, méltó temetés teendőiben. Felkészítést hivatásuk gyakorlására az AranyAsszony Iskola MéhNővér Képzésén kaptak, Pozsgai Nikoletta vezetésével.
Az ÉletÜnnepen jelen vannak segítőkként, női kört, méh áldást és gyógyítást tartanak, valamint az esti szertartás szövői, tértartói is ők. 
A Méhnővérek közül jelen lesznek az ÉletÜnnepen: 
Benga Nikoletta, Hajnal Judit, Hangodi Kornélia, Juhász Alexandra, Kónya Barbara, Kováts Kinga, Lukács Adrienne, Marusa Mária, Nagy Edina Anna, Radics Bernadett, Sobják Mónika, Szalai Judit

Megosztás Facebookon

“ÉletÜnnep: 2018. május 19-20.” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!