ÉletBeAvató Szertartás az ÉletMinta Gyógyításáért

ÉletBeAvató Szertartás az ÉletMinta Gyógyításáért

ÉletBeAvató Szertartások


Május 19. szombat 20:00-22:00:

Az ÉletMinta Gyógyítása: Fogantatás-születéstörténet oldása

Május 20. vasárnap:

20:00-22:00 Új ÉletMinta felépítés: Gyönyörteli Élet


Úgy élsz, ahogy születsz. A fogantatásod és első meghatározó magzati életed, majd születésed folyamata egy mintát alkotva meghatározza személyiséged alapjait, reakcióidat az életre. Innentől ez a mintát, az ún. ÉletMintát követed, ismétled. Amíg meg felismered és megváltoztatod a mintát, s új mintát nem építesz magadnak. Az életedben vágyott változásokat nem elég kigondolnod, és nem is elegendő vágyakoznod rá. Ha életed első fontos időszakában kialakult negatív megélések mást kondicionálnak, akkor nem enged a belső program más életet élni. Hiába akarsz bőséget, egészséget, jó párkapcsolatot, a belső program korlátozza teremtő erőd és végül sok erőfeszítés ellenére kudarcként éled meg, hogy nem sikerül az, amit pedig nagyon is vágysz, amiért dolgozol, amit teremtesz. Érdemes ekkor mélyebbre ásni, megvizsgálni és oldani az életminta blokkjait. Az oldás után pedig új mintát választani és felépíteni.
Az életminta oldását és benne rejlő sebek gyógyulását segíti a pünkösdi két szertartásunk. A szertartás belső élmény, beavatás egy másik valóságba. Megérkezés abba a valóságba, amibe menni vágysz. A gyógyító és egyben teremtő erejű szertartás tér létrehozásában gyógyítók és a Méhnővérek lesznek segítségedre.
Régebben a fogantatást lélekhívás előzte meg. A szülést áldott állapotban történő várakozás,  melyet az egész közösség segített. A szülés-születés maga a legnagyobb tiszteletnek örvendő ünnep volt. Beavató kapu. A legfontosabb az emberi életúton.
A születés után, jönnek más kapuk is, ahogy az életünk folytatódik. Amikor áthaladunk egy életút-beavató kapun, akkor megértünk rá és a következő életszakasz lehetőségei, tapasztalásai kinyílnak előttünk. Nem csak a születéssel, vagy éppen az első virágzással az első menstruációkor, az első szeretkezéssel éppúgy mint a házassággal, a gyermekszüléssel vagy később a menopauzával és a nagyszülőség idején. Az élet folyamatos fejlődési út, gazdagodás és kinyílás a világmindenség végtelen gazdagságára.
Az életút beavatásait, annak gyógyulását és újraírását élheted meg velünk az ÉletÜnnep estéin az ÉletMinta gyógyító-felépítő szertartások segítségével. 
Milyen egy ilyen szertartás?
Ez a szertartásforma egy olyan élmény-program, ami felemel oda, ahová menni szeretnél. Hozzájárul ahhoz, hogy új mintát alakíthass ki, próbálhass ki és ha tetszik rögzíthesd a magad számára. Egy rövidebb bevezető után felkészítő meditációval folytatjuk, melyet ülő, vagy ha úgy kívánod fekvő helyzetben végezhetsz. A meditáció után oldó, gyógyító szelíd folyamaton kísérünk át megtartó, biztonságos térben. Oldódásod folyamatát kellemes zene és könnyed érintések,  ha szívesen fogadod ölelés, ringatás is kísérheti számodra. A második este több mozgásos elemet is tartalmaz. Annyi érintéssel és annyi nyitottsággal lehetsz jelen, amennyi a saját utadat a legjobban szolgálja. Az egyes estéken az életút beavatásainak történetét, ezzel az életutat járjuk végig. Ezért ajánlott mindkét szertartáson részt venned.
Várunk szeretettel! 
A szertartásokat szövik és a teret tartják:  Pozsgai Nikoletta, Szentesi Szilvia, Kiss Gyöngyi Nalíni, Varga Csaba és a MéhNővérek
A szertartások helyszíne: Bp. 1073 Erzsébet krt. 58. I. em. Grál Ház
Részvételi díj:
A szertartások részvételi díja 5 000Ft/este, de ha mindkét szertartásra jössz, ami a teljes folyamatot így segíti benned, akkor azt mi is segítjük egy kedvezményes 8 000Ft/2 este árral!
Helyed biztosítása végett szükséges lesz előleg utalása is. A helyeket az utalások beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A létszám korlátozott.
A szertartásra való bejelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot, válaszlevélben automatikusan küldve kapod a további információkat:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Számlacím (amire, ha számlát kérsz kiállítsam a számlát):*
Melyik szertartásra jössz? I. / II. vagy mindkettő?:*
Megjegyzésed, kérésed hozzám:
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!