Ébred az élet, ébredjen az erőnk!

Ébred az élet, ébredjen az erőnk!

A mai nappal vége a retrográd Merkúr periódusnak, s vége lehet ezzel a kommunikációban zajló nehéz időszaknak, félreértéseknek, technikai problémák garmadájának. Természetesen a tiszta kommunikációra eztán is érdemes odafigyelnünk, de sokkal könnyebb dolgunk lesz.

A könnyebbedés és a folyamatok beindulására március 21-i NapÉj egyenlőségtől számíthatunk igazán. Minden, ami eddig szunnyadt, beragadt azt megáldja a víz minősége, s beindulhat végre az áramlás időszaka.

Ébred bennünk az élet, s ébred bennünk a teremtő erőnk!

A Víz nemcsak az áramlást hozza, de a női életciklusainkban kiemelt szerepet kapó első Beavató Kapu energiáját is hordozza, indítja el bennünk.

Belső, termékenységet szülő vizünk = menstruációs vérünk

A menstruáció, vagy ahogy előszeretettel hívom, holdvér jelképezi az élet folytonosságát, ezért az első vérzéshez számos tradíció, rítus tartozott a múltban. A Lány az első vérzéssel belép abba a misztériumba, ahol általa megnyilvánulhat az „élet önmaga iránti vágyakozása”. Aktívan belép a nagy földi körforgásba, termékennyé válásával az örökkévaló teremtőjévé, azaz ÉletAdóvá válik.

Ez valójában tiszteletet, megbecsülést érdemel mind a magunk részéről, mind pedig a férfiak és a minket körülvevő világ részéről. Az ősi hagyományokban a nők termékenységében, életadó képességükben Istennői minőséget tiszteltek. A menstruációs vérben a Nagy Anya vérét és magát a teremtő képességet tisztelték.

Mindez sajnos ma nagyon nincs így, s megannyi nőiségünkben való sérülést, önbizalomhiányt eredményez(ett) mindannyiunkban.

Ideje van a gyógyulásnak, ideje van az ébredésnek, ideje van a női erődbe való visszatérésnek!

A menstruációról, a nőiségbe avató szertartásokról, a vérhez kapcsolódó pszichés blokkokról, a nőiség véréhez a HoldVérhez tapadó gátakról és a szülői nevelés, társadalmi viszonyulás hibáiról és az azokból való gyógyulásról lesz szó

Március 20-án este 19:00-22:00 óra közötti

NőiségBeAvató esten

Az előadás után nőiségbe avató szertartást tartunk, mely segít felülírni a témában kapott:

     1. szülői és környezetből érkező negatív megítéléseket a vérrel, nőiséggel, szexualitással kapcsolatban
     2. a szégyennel és bűntudattal, tisztátalansággal kapcsolatos, valamint a
     3. testképet-énképet-nőiség képet érintő blokkokat.

Ajánlott:

Nőknek, akik számára a nőiségük megélése, menzeszük tisztátalansághoz, a szexualitásuk szégyen érzethez, bűntudathoz kötődik.

Anyáknak, akik szeretnék másképp indítani lányaikat, s méltón köszönteni őket Női Erejükben.

Leányoknak, akik mostanság kezdtek vagy várhatóan kezdenek menstruálni.

Részvételi díj: 3500Ft

Kedvezményes részvételi díjak: Anya-Lánya, NagyAnya-Unoka esetében 2500-2500Ft.

Helyszín: Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.

 Bővebben a NőiségBeAvató Szertartásról:
NőiségBeAvató Szer>>>
A menstruációs vérről mint vérmisztériumról és beavatási szerről bővebben olvashatsz a többi női beavató kapuval egyetemben a  A Nőiség Ezerszirmú Rózsája, avagy a női teljesség gyógyító virága című könyvemben.

Anyák figyelem!

Fontos, hogy velünk együtt lányaink is új mintákat kapjanak a nőiségük kapcsán, pozitív visszajelzésekkel és ünnepeltként érezhessék magukat ahogy a nőiségük első fontos beavató kapuján belépnek! Anya-Lánya kedvezményes árral jöhettek!

Az előadás és meditációs szertartás részvételi és hanganyag díja is: 3500Ft. Az AranyAsszony Iskola tanítványainak a részvétel és a hanganyag ingyenes.

>>> A programra vagy a távoktatásra való jelentkezéshez írj

a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre! <<<

Teremtsünk együtt örömben, békességben és a végtelen szeretet erejében!

Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd, amelyre szíved szerint vágysz a párkapcsolatodban is!

Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!