December 21: Fény Ünnep -Fekete Madonnával és Szülő Boldogasszonyunkkal

December 21: Fény Ünnep -Fekete Madonnával és Szülő Boldogasszonyunkkal

kerecsensolyomMinden évben eljön december 21, amikor az évkörön a téli napfordulóval átfordul a természeti idő kereke. Fény ünnepnek hívták ezt korábban a kereszténység előtt és a korakereszténység idejében is. Később a karácsonyi Szent Este megnevezésével december 24-re került a fény ünnepe, de az évkörön ma is a napfordulóhoz kötjük azt.
A fény újjászülése a nőben történik meg – a régiek ezt ünnepelték, amikor még nem adventként készültünk a december 21-i téli napfordulóra.
Mint írtam az előzőekben oly sokszor, a Nő az, akinek a helyén állnia – pszichésen, energetikailag, szakrálisan  és fizikailag egyaránt.  Majd Ő az, aki át tudja szeretni a férfit, a világot – kicsiben és nagyban egyaránt. Belőle születik az Új, az Új generáció és Ő szüli az Új föld álmát a valóságba. A megnyilvánult világ a nőből, azaz belőled és belőlem árad ki! A teremtő idea hozzánk elsősorban az érzéseink útján érkezik meg, az intuíció és az inspiráció útján. Majd megfogan bennünk, érleljük, tápláljuk, növeljük és a maga idejében világra szüljük a csodákat!
Mi nők, az Élet Asszonyai vagyunk!

 A teremtő idea hozzánk, nőkhöz elsősorban az érzéseink útján érkezik meg, az intuíció és az inspiráció útján. Majd megfogan bennünk, érleljük, tápláljuk, növeljük és a maga idejében világra szüljük a csodákat! Kapcsolódj újra az életet foganó és életed adó erődhöz, mely nem csak gyermeket szül a világra, hanem az új világot szüli meg a ma gyermekeinek! Légy Te is a Fénnyel várandós Asszony, ki szívszeretetével és méhének erejével áldottá teszi minden földi teremtését!

Régi hagyományainkban a fényt szülő asszonyi erőt ünnepeltük ekkor. Ezt szeretném visszahívni a köztudatba, ezért a december 21-i Fény Ünnepet kifejezetten a Fekete Madonnának és a Szülő Boldogasszonynak szentelem az előadást, a lélek madár sólyom felszárnyalása mellett.

Töltődj fel, erősödj meg az összerendezettségben, érkezz meg a békébe, hogy összerendező erővé lehess a környezetedben. Olyan ez mintha fáklyává válnál a sötétségben.

Légy fáklya, aki világít a sötétben, s gyújtsd meg a környezetedben élők szívének lángját!

Fényt Szülő Női Erőnk

Várunk az együtt-ben

2018. december 21-én 18:00-kb. 21:30 között a

FÉNY ÜNNEPEN


ELŐADÁS * MEDITÁCIÓ * JÖVŐTEREMTŐ FÉNY SPIRÁL JÁRÁS


Ízelítő az előadásból:

 • A Fény születésének ünnepe ősi hagyományainkban
 • A Fekete Madonna és Szülő Boldogasszony valódi jelentése, üzenete a kerecsen fényünnepünk kapcsán
 • A lélekmadár, a fénymadár felszárnyalása (sólyomröptetés)

“A  lélek madara, saját fészkével együtt lobbantja lángra régi önmagát. A Főnix-Erő az átváltozás, a transzformáció ereje, mellyel felszabadítjuk saját magunkat illúzióink visszatartó erőitől. A metamorfózis mindig magában foglalja a régi letűnését, ami tulajdonképpen az új előfeltétele. A lélek számára ez a folyamat megújító erejű, az egó számára azonban nagyon is fájdalmas és akár destruktív is lehet. Így lehetségessé válik, ami szükséges (!): a régi helyén újat alkotni, önMAGunkat egyre magasabb szinten újjászülni, életünket újjá teremteni. Az illúzióinkkal való szembenézés útján eljutunk a transzformáció átalakító fázisába. Leválnak visszatartó részeid, már nem szolgáló hitrendszereid, lényegi részed pedig a transzformáció beavatásban megnemesedik. A Főnix újjáépül régi hamvaiból. Megszületik a FÉNY benned. A fényben újjászülöd magad, összegyűjtöd ÉN-Erőidet, hogy aztán a jövő évben  merj egészen az égig szárnyalni, betölteni fénymagad küldetését. A LélekMadár születése és fényszárnyalása az isteni küldetésed felvállalása.” -Pozsgai Nikoletta, Fényszárnyalás

Meditáció és szertartás: A Belső Fény születése. A Homo Lumens – azaz fényember küldetésed, saját küldetés kódjaid lehívása.


A program 18:00-kb. 21:30 óra között kerül megrendezésre.

Az est színe a fehér és arany, lehetőség szerint érkezz /hozz magaddal fehér színű ruhát, vagy legalább fehér kendőt.

Helyszín:

Budapest, Grál ház, 1073 Erzsébet krt. 58. I. em.


Részvételi díja:

5 000Ft ELŐRE UTALÁSSAL (információk a visszaigazoló levélben!)

vagy 6000Ft a helyszínen fizetve (bejelentkezés szükséges a limitált résztvevőlétszám miatt!)

JELENTKEZÉS:

A programra szeretettel várjuk jelentkezésedet a létszám határáig, ami a spiráljárás jellege miatt limitált. A fizetés sorrendje alapján tudjuk biztosítani a helyedet.

Töltsd ki kérlek az alábbi űrlapot:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Megjegyzésed, kérésed:>>>Ha nem érkezik meg a visszaigazoló levél írj a gralhaz kukac gmail.com címünkre!

Megosztás Facebookon

“December 21: Fény Ünnep -Fekete Madonnával és Szülő Boldogasszonyunkkal” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Kedves Nikol!
  Szeretném kérdezni, hogy készül-e az előadásból megvásárolható hanganyag.
  És ha igen akkor mikor és hogyan tudom megrendelni.
  Köszönöm,
  Nikolett

  Válasz

Szólj hozzá!