December 21: A Fény Születése, Fény Ünnepi program

December 21: A Fény Születése, Fény Ünnepi program
Fény ünnep

kerecsensolyomMinden évben eljön december 21, amikor az évkörön a téli napfordulóval átfordul a természeti idő kereke. Fény ünnepnek hívták ezt korábban a kereszténység előtt és a korakereszténység idejében is. Később a karácsonyi Szent Este megnevezésével december 24-re került a fény ünnepe, de az évkörön ma is a napfordulóhoz kötjük azt.
Töltődj fel, erősödj meg az összerendezettségben, érkezz meg a békébe, hogy összerendező erővé lehess a környezetedben. Olyan ez mintha fáklyává válnál a sötétségben.

Légy fáklya, aki világít a sötétben, s gyújtsd meg a környezetedben élők szívének lángját!

Várunk az együtt-ben december 21-én a FÉNYSZÁRNYALÁS c. napfordulós estén:

A Főnix Fényszárnyalása – FényÜnnep

Előadás: Transzformáció Beavatása, Felemelkedés a Szív és a Fény-Kapuján – Pozsgai Nikoletta

A FŐNIX, a lélek madara, saját fészkével együtt lobbantja lángra régi önmagát. A Főnix-Erő az átváltozás, a transzformáció ereje, mellyel felszabadítjuk saját magunkat illúzióink visszatartó erőitől. A metamorfózis mindig magában foglalja a régi letűnését, ami tulajdonképpen az új előfeltétele. A lélek számára ez a folyamat megújító erejű, az egó számára azonban nagyon is fájdalmas és akár destruktív is lehet. Így lehetségessé válik, ami szükséges (!): a régi helyén újat alkotni, önMAGunkat egyre magasabb szinten újjászülni, életünket újjá teremteni. Az illúzióinkkal való szembenézés útján eljutunk a transzformáció átalakító fázisába. Leválnak visszatartó részeid, már nem szolgáló hitrendszereid, lényegi részed pedig a transzformáció beavatásban megnemesedik. A Főnix újjáépül régi hamvaiból. Megszületik a FÉNY benned. A fényben újjászülöd magad, összegyűjtöd ÉN-Erőidet, hogy aztán a jövő évben  merj egészen az égig szárnyalni, betölteni fénymagad küldetését. A LélekMadár születése és fényszárnyalása az isteni küldetésed felvállalása.

Meditáció és szertartás: A Homo Lumens – azaz fényember küldetésed, saját küldetés kódjaid lehívása.

A program 18:00-22:00 óra között kerül megrendezésre.

Helyszín:  Budapest, Grál ház, 1073 Erzsébet krt. 58. I. em.

Részvételi díja 10 000Ft. Ez tartalmazza az est hanganyagait is otthoni gyakorlásra.

KEDVEZMÉNY: törzsvevőknek, Pozsgai Nikoletta 2019-es képzések résztvevőinek 8 000Ft

>>>Jelentkezéshez írj a gralhaz kukac gmail.com címünkre!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!