Brooke Medicine Eagle indián sámánasszony Magyarországon a Magyarok Nagyasszonya Ünnepen

Brooke Medicine Eagle indián sámánasszony Magyarországon a Magyarok Nagyasszonya Ünnepen

Brooke Medicine Eagle indián sámánasszony Magyarországon

A Magyarok Nagyasszonya ünnepen

 A Magyarok Nagyasszonya, a magyarok istennője, Nagyboldogasszony ünnepének, és a magyarság feltámadásának, erejébe állásának apropóján ünnepet tartunk. E folyamat segítéséért érkezik Brooke Medicine Eagle hozzánk, a nemzetközileg ismert és elismert indián sámánasszony. 

Brooke számos kitüntetést kapott munkásságáért, melyet az indián hagyományok ápolásáért, az indián kulturális örökség átadásáért, valamint a nők gyógyulásáért, szerepvállalásért világunkban. Leghíresebb műve a Bölényasszony Eljön Énekelni címmel (Buffalo Woman Comes Singing )vezette az amerikai best-seller listákat.

Az idei Istennő Konferencián Angliában támogatását fejezte ki, amit hangsúlyozott, hogy hazánkba látogatva is kifejtene….mert
“ideje, hogy a magyarok ébredjenek és erejükbe álljanak, meggyógyítsák múltuk kapcsán bennük esett sebeiket és beleálljanak abba a küldetésbe, ami a magyar népléleké”.
Szakrális hivatásában és küldetésében kifejezetten a magyarság szakrális erőbe állásán dolgozva Pozsgai Nikolettával, az Aranyasszony Iskola vezetőjével együtt járják majd az ország erőhelyeit ittléte során. Brooke egyéni és csoportos programokat is tart október 4-9 között, felajánlva tudását azoknak, akik szeretnének mélyebben kapcsolódni saját erejükkel és megélni azt. Az Aranyasszony tradíciót és a magyar szakrális nő küldetését Pozsgai Nikoletta képviseli e folyamatban. Kettejük közös  munkája, valamint e programok megvalósulása azok résztvevőivel együtt segítik a Kárpát Medence erőbe állását, feltámadását a Földünkön. Az ősök ereje és a néplélek, valamint a kollektív magyar mintázat gyógyulását segítik majd az esti szertartások. 
Várunk szeretettel e különleges és erős programokon!
Légy Te magad a változást indító erő!


>>>OKTÓBER 5. PÉNTEK<<<< BETELT!


18:00-21:00 Dancing the Medicine Wheel:
Az indián évkör, és az Indián kultúrák szakrális öröksége és gyógyító tanítása a magyaroknak – Brooke Medicine Eagle, sámánasszony, tanító-gyógyító
Előadás, meditáció, rituálé.  A program során tolmácsolás segíti a közös munkát, elmélyülést. Összegyűlünk egy nagy körben, hogy együtt tanuljunk és táncoljunk az élet kereke körül. Brooke olyan indián jóslatokat, történeteket és élettanításokat ad majd át, amelyekkel javíthatunk az életünkön és a kapcsolatainkon.
Egy nagy közös dobolással ajándékozzuk meg egymást és Brooke még a dobod elnevezésében és felajánlásában is a segítségedre lesz.
 

>>>OKTÓBER 6. SZOMBAT<<<


Pozsgai Nikoletta aranyasszony9:00-10:30 Magyarok Nagyasszonya Ünnep, megnyitó előadás – Pozsgai Nikoletta, aranyasszony, tanító-terapeuta-tréner
A Magyarok Nagyasszonya, NagyBoldogasszonyról, a Kárpát Medence Istennőjéről.
A szakrális nőiség lényegéről, az aranyasszony tradícióról. A magyarság és magyar nő szerepéről a felemelkedés globális folyamatában. A Rimaasszonyok és Aranyasszonyok szerepe.
 
11:00-12:00 Előadás a Globális Felemelkedés folyamatáról, benne a férfi és a nő szerepéről, feladatáról – Brooke Medicine Eagle
“Köztük arról, hogy 1997-ben az indián törzsek találkozóján a hopi indiánok felkérték a nőket a következő évezred során a Föld vezetésére.”
 

13:00-17:30 Workshop, meditáció, rituálé Brooke Medicine Eagle-el.

A SZÍV ÉS A SZENTSÉG (TELJESSÉG) ÚTJÁT JÁRNI címmel, a gyógyítás és az erőbe állás indián módszereivel dolgozva. 

Manapság olyan jelentős kihívásokkal találkozhatunk a föld és az egyén szintjén is, amelyekre mindenképpen reagálnunk kell, mégpedig MOST. Brooke olyan ősi módszereket tanít majd, amelyekkel egységet és erőt lehet teremteni az életünkben, a környezetünkben és ezen a csodálatos Földön.

 A szombati workshop a nők és a férfiak közös napja lesz, mely során együtt dolgozunk az alábbi témákban:

– Indián jóslatok és a jelen új ciklusai

– Esthajnalcsillag – Szívvel járni az utat – egy rendkívül erős eszközt tanulhatunk

– Ősök felszabadítása és kapcsolódás velük, hogy megtaláljuk valódi önmagunkat

– Találékonyság és traumából való felépülés – a test és az ősi agy csodája

ESTE:
19:00-22:00 ŐSERŐ SZERTARTÁS
Az Őserőket szólítjuk meg, gyógyítjuk a bennünk élő férfit és nőt, valamint az őseinkkel való kapcsolódásunkat.Szertartás a női erő felemelkedéséért, a férfi erő helyreállása mellett.
Az őserő. Vad, zabolázatlan, de befogható, csatornába rendezhető. Ezzel összerendezett teremtő erővé tehető. A kozmosz és a természet ereje, vele a valaha élt férfiak és nők ereje – szükséges a velük való újra kapcsolódás, a tiszta és közvetlen felvétele. A férfi és női őserő esetében pedig először gyógyulnia kell a bennünk élő férfinak és nőnek, az őseinkkel való kapcsolatunknak. Az őserők a gyökérzet. Nélkülük nincs szárnyalás. 
– A szertartás tartják: Brooke Medicine Eagle, Pozsgai Nikoletta és a Méhnővérek
 

>>>OKTÓBER 7. VASÁRNAP<<<


10:00-17:00 Workshop, meditáció, sámán utazás, rituálé Brooke Medicine Eagle-el

A vasárnapi workshop kifejezetten a nők napja lesz, amikor is felfedezhetjük a saját csodánkat és gyógyulásunkat, hogy ezekben az időkben, amikor is oly sok teher nehezedik a nők vállára, megtaláljuk magunkban az erőt:

– az eljövendő női kor és a helyünk benne

– az Élet Szülőanyja, akinek a teremtőereje ott van mindannyiunkban

– a White Buffalo Woman (fehér bölény asszonyának) tanításai a szentségről – teljességről, és az Élettel való Egységről

– Holdmisztérium-tanítások a gyógyulásért és a szolgálatért

– az ősi agy és a hormonok támogatása

– az erőnkbe állást akadályozó generációs félelmek feloldása.

SZOMBATI ÉS VASÁRNAPI WORKSHOPOKHOZ INFORMÁCIÓ:

Brooke igen nagy bölcsesség birtokában van, és ez alatt a rövid idő alatt olyan sok hasznos és felemelő információt oszt majd meg velünk, amennyit csak tud. A folyamatok, meditációk, interaktív megosztások valamint a sámán utazás mind-mind a segítségünkre lesz, hogy mindezt beépítsük. És végül egy záró szertartás keretében egy nagy körben együtt táncolva fejezzük ki a szándékunkat és odaadásunkat.

Ha van, hozz magaddal dobot és csörgőt, és a nők számára ajánlott, hogy szoknyát viseljenek, vagy egy nagy kendőt tekerjenek a derekukra a teljes nap során és a záró szertartás alatt.


>>>OKTÓBER 8. HÉTFŐ<<<


10:00-17:00 Szakrális kirándulás Brooke-kal és Pozsgai Nikolettával majd tűzkörüldobolós est Dobokőn tervezetten 17:00-19:00  között A Magyarok Nagyasszonya napján szakrális erőtérben a természetben végzett kapcsolódás a Földanyával, gyógyítás, erők összehívása indián rituálé.

Ki is Brooke Medicine Eagle?

Brooke Medicine Eagle indián sámánasszony

Brooke Medicine Eagle (Gyógyító Sas) egy legendás Földőrző, bölcsesség tanító, gyógyító, látnok, énekes¬/dalszöveg író, a teljesség katalizátora és szertartásvezető. Ő a klasszikus amerikai indián irodalom bestsellere, Buffalo Woman Comes Singing és (Bölényasszony Eljő Énekelni) és a The Last Ghost Dance (Utolsó Szellem Tánc) szerzője. Az elmúlt 35 évben, számos zenei felvétele, tanítása, írása, konferencia megjelenése és vadonban tartott spirituális elvonulásai, rengeteg ember szívét és elméjét érintették meg szerte a világon. 2000 januárjában, a világ kulturális különbségeinek áthidalásában figyelemre méltó hozzájárulásának elismeréseként, Medicine Eagle, egyike volt annak a 30 embernek, akik megkapták a különleges Magical Blend Millennium Díjat, mint a Dalai Láma, Mikhail Gorbachev, Jean Houston, Oprah Winfrey, Deepak Chopra és mások. 

Brooke a női őserő és bölcsesség jeles képviselője megtépázott világunkban. Elöljáró szerepet vállalt A Moon Lodge / Red Tent (Hold Udvar/Vörös Sátor) női misztériumok és női bölcsesség ébredésében, a női életút tanításaiban. Víziói megvilágították a nők létfontosságú szerepét életünk és bolygónk átalakulásában. Tanításai világossá teszik azt a spirituális feladatot, amit a nők hordoznak és azt az erőt, amely nekünk adatott, hogy elvégezzük ezt, azért, hogy magunkat, családunkat és világunkat gyógyítsuk.

Mennyibe kerül az egyes programokon való részvétel?


ELŐVÉTEL OKTÓBER 1-ig:
CSOPORTOS PROGRAMOK október 1-jéig megtörtént előre utalás esetén:
 • Okt. 5. Dancing the Medicine Wheel – Az indián Gyógyító Kerék est (18:00-21:00) 10 000Ft – BETELT!
 • Okt. 6. Magyarok Nagyasszonya Ünnep, 2 előadás (Pozsgai Nikoletta és Brooke)+ workshop Brooke-kal + esti szertartás, férfiaknak és nőknek is nyitott. Egész napos részvétel 25 000Ft (9:00-22:00) 
 • Okt. 6. Csak napközbeni részvétel 2 előadás + workshop Brooke-kal 20 000Ft (9:00-17:00)
 • Okt. 6. Őserő esti szertartás (Brooke Medicine Eagle, Pozsgai Nikoletta és a Méhnővérek 18:30-21:00 10 000Ft  – MÉG 4 főnek van hely!
 • Okt. 7. Csak női Workshop Brooke-kal 25 000Ft (10:00-17:00) –  MÉG 2 főnek van hely!
 • Okt. 8. Szakrális Kirándulás a Pilisbe Egésznapos 20 000Ft (10:00-16:00 Tündérvár és Kárpát Bölcső erőhelyek bemutatása, kapcsolódás velük, melynek vezetője Pozsgai Nikoletta, közben rituálé Brooke és Nikoletta vezetésével. Majd 17:00-19:00 közös beszélgetés, dobkör Brooke-al Magyarok Nagyasszonya ünnepén Dobogókőn) 
 • Mindent Kérek csomag: minden csoportos programon való részvétel (Péntek este + három egész napos program) kedvezményes ára: 80 000Ft helyett 70 000Ft

OKTÓBER 2. UTÁN:
Az elővételes akciós idő lejárta után utalt vagy a helyszínen készpénzben fizetve:

 • Okt.5. este 15 000Ft
 • Okt. 6. egész napos ár: 30 000Ft
 • Okt. 6. csak napközben: 25 000Ft
 • Okt. 6. csak esti szertartás: 15 000Ft
 • Okt. 7. Brooke női workshop: 30 000Ft
 • Okt. 8. szakrális kirándulás: 25 000Ft

Az előre utalással 140 000Ft helyett csak 70 000Ft-ot kell fizess, ha minden programra jössz. Szerintem nem kérdés.
EGYÉNI KONZULTÁCIÓK:

OKTÓBER 4-5-én és 9-én Brooke személyes konzultációt, gyógyítást vállal a Grál Házban.
Bejelentkezés külön szükséges az alábbi űrlapon.

A jelenleg megadott egyéni konzultáció árak 25 000Ft/óra alakulnak. Ha kérsz tolmácsolást, akkor ehhez a tolmács díja még hozzáadódik.

A bevétel Brooke tiszteletdíja mellett magyarországi látogatása, ittléte és ennek járulékos költségei valamint a helyszín és rendezvényköltségek biztosítására fordítódik. Mindezek szép összeget tesznek ki annak ellenére, hogy a szokásos tiszteletdíjához képest kevesebbért vállalta, hogy eljön hozzánk. A programokat önkéntesek is segítik, akik cserébe a fenti árakból kedvezményeket, esetenként díjtalan részvételi lehetőséget kapnak.
 ***
A PROGRAMOK FÉRFIAK ÉS NŐK SZÁMÁRA EGYARÁNT NYITOTTAK ÉS AJÁNLOTTAK! 
KIVÉTEL: A vasárnapi workshop CSAK NŐKNEK szól.

Hol lesznek a meghirdetett programok?
A programoknak Budapesten a Grál Ház és az 1001 Éjszaka táncstúdió adnak helyet,  1072 Erzsébet krt. 58. I. emeletén.


 
Hogyan lehet JELENTKEZNI az egyes programokra?
A személyes konzultációkra, a workshopokra, szertartásra, szakrális kirándulásra bejelentkezés szükséges az alábbi űrlap kitöltésével:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Számlacím (amire, ha számlát kérsz kiállítsam a számlát):*
Milyen részvételt szeretnél?:*Okt. 5. Az indián Gyógyító Kerék est 10 000Ft (18:00-21:00)
Okt. 6. Egész napos részvétel  (9:00-22:00)
Okt. 6. Csak napközbeni részvétel  (10:00-17:00)
Okt. 6. Őserő szertartás  (18:00-21:00)
Okt. 7. Női Workshop Brooke-kal  (10:00-17:00)
Okt. 8. Szakrális Kirándulás a Pilisbe Egésznapos
Minden csoportos programra jövök 70 000Ft kedvezményes árral
Okt. 4. Egyéni konzultáció Brooke-al 10-16 óra közötti időpontválasztással
Okt. 5. Egyéni konzultáció Brooke-al 10-16 óra közötti időpontválasztással
Okt. 9. Egyéni konzultáció Brooke-al 10-16 óra közötti időpontválasztással
Megjegyzésed, kérésed:Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!