Biztos Pontjaid: A LelkedTere – Szíved Szentélye

Biztos Pontjaid: A LelkedTere – Szíved Szentélye

 A múlt erős, de mi ruházzuk fel ezzel az erővel!

Igen, az egyéni és a kollektív fájdalomtest mintázatai erősek. Az előző életek, a kollektív fájdalomtesti mintáink, az előző generációk átörökített fájdalmai testi-lelki szinten megalapozzák a fájdalmainkat, sérüléseinket, melyek aztán az életünkben megtörténnek velünk, mintegy a mintáinkra válaszolva behívódnak életterünkbe.

Börtönbolygó vagy a Minden Lehetséges Földje?

Ha ezt nem megtörhetetlen hittel és belső erővel átitatva nézném, akkor valóban azt gondolhatnám, hogy ez a Föld börtönbolygó, a szenvedések földje. Tudom, hogy sokan vannak, akik ezt hiszik, s rettegéstől teli a lelkük. Így nem tudnak mást teremteni mint saját földi poklukat.

De azt is tudom, hogy sokkal többen vagyunk, kik a Földet olyan helynek látjuk, hol elérhető és megteremthető a földi mennyország. 

A Testbe Kódolt Karma

Amit hozunk a “háttérből” az inkarnációs láncolataink során, azt “testbe kódoljuk”, s a testet öltéssel belépünk az elkülönültség illúziójába. Születésünktől egyedül érezzük magunkat, irtózunk a kiszolgáltatottságtól és a magánytól. Pedig mindez csupán illúzió. A “testbe zárt földi létezés illúziója”. De a Lélek terében tágasság van…Egység és mindig szeretet.

  • Honnan jön, mi határozza meg a testkódokat, a családválasztást és az életeseményeket?
  • Van-e predetermináció, azaz eleve elrendelés?
  • Van-e eredendő bűn?
  • Mi a Lélek? 
  • Hogyan sérül a lélek és hogyan gyógyítható?
  • Miért fontos a lélek integrációja, a LélekEgység?
  • Hogyan érhető ez el?
  • Az egószintű én harca az Isteni ÉN-nel szemben a hétköznapjainkban avagy hétköznapi LélekTér teremtés
Ezek lesznek a legfontosabb kérdései a következő Egység Minta Teremtő alkalomnak, június 6-dikán. 

Egység Minta Teremtő (E.M.T.) alkalom:

LélekEgység

Június 6. péntek 18:00-kb.21:00

 Előadás + páros/csoportos személyiségfejlesztő gyakorlatok + LélekÖsszekapcsolás és LélekEgységbe érkeztető szertartás

>>> Írja gralhaz kukac gmail pont com címre, ha jönnél!
LélekTér
A Lélek  magasabb rezgésszintje önmagában gyógyító hatású, hiszen önmagad egységébe kapcsolódsz, ahol megszűnik minden kétely, a lélek nyugalma ad tág teret számodra. 
Ahogy egyre teljesebben kapcsolódsz a Lelkedhez lélekösszekapcsolás folyamatában az Egység a test-lélek-szellem szintjén újra összerendeződik, miközben megtörténik önmagad és kapcsolataid mélyebb, átfogóbb szinten történő megértése, az akadályok feloldása. Egy magasabb és teljesebb nézőpontból pedig minden átláthatóbb. Ami átlátható-felfogható az sokkal biztonságosabb is, így csökken a stressz, a belső frusztráció a hozott ügy, életnehézséged kapcsán. Meglátod, hogy merre és hogyan kell továbbmenni. Legfőképpen pedig újra hited lesz abban, hogy van kiút és van tovább:)
Áldott napokat kívánok és hitet abban, hogy VAN értelme és létjogosultsága az álmaidnak, szívbéli vágyaidnak!
Egyetlen valóság  létezik, az pedig a szív valósága, s szíved szentélyében csend van, béke és nyugalom. Végtelen harmónia. Mert a szíved együtt dobban a Mind-Én-s-Éggel. Minden más illúzió, melyet a félelem szült a földre. Ami a félelemből fakad az bizonytalanná tesz. …bármit látsz is magad körül, az csak pillanatnyi kivetülése a múltjaidnak. Válaszd a Lélek-Jelen-Lét tágasságát, s a szíved szentélyének felemelő csendje biztos alapzatod marad.

Szeretettel- élet szerelemmel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, TEK, NEF és EMT oktató

életmód-tanácsadó -és terapeuta

Személyiség Integrációs Tréner és SzInT oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!