Az Elkülönültség Illúziója helyett

Az Elkülönültség Illúziója helyett

A Testbe Kódolt Karmával foglalkoztunk az előző EMT alkalmunk során, s górcső alá vettük a hitrendszeri hozott generációs mintáinkat. Hiszen egy adott mintázatú és reakció készletű TESTbe születve, bebiztosítjuk, hogy találkozunk a megdolgozandó ügyeinkkel – a testen belül betegségek formájában, a testen kívül a környezettel való kapcsolódásunkban, a kapcsolati mintáinkban. Amit hozunk a “háttérből” az inkarnációs láncolataink során, azt “testbe kódoljuk”, s a testet öltéssel belépünk az elkülönültség illúziójába. Születésünktől egyedül érezzük magunkat, irtózunk a kiszolgáltatottságtól és a magánytól. Pedig mindez csupán illúzió. A “testbe zárt földi létezés illúziója”. De a Lélek terében tágasság van…és mindig szeretet.

 • Honnan jön, mi határozza meg a testkódokat, a családválasztást és az életeseményeket?
 • Van-e predetermináció, azaz eleve elrendelés?
 • Van-e eredendő bűn?
 • Mi a Lélek? 
 • Hogyan sérül a lélek és hogyan gyógyítható?
 • Miért fontos a lélek integrációja, a LélekEgység?
 • Hogyan érhető ez el?
Ezek lesznek a legfontosabb kérdései a következő Egység Minta Teremtő alkalomnak, június 6-dikán.

örömtest, egység minta, mintaváltásLélekEgység

Június 6. péntek 18:00-kb.21:00

  Előadás + páros/csoportos személyiségfejlesztő gyakorlatok + LélekÖsszekapcsolás, lélekgyógyítás és LélekEgységbe érkeztető szertartás
Fókuszban:

 1. inkarnációs láncolatok
 2. a lélek részeink sérülései és blokkjai
 3. a “karmikus tennivaló lista”
 4. a lélek integráció folyamata
 5. LélekEgység
 6. Lélek Összekapcsolás

Részvételi díj: 4 500Ft Helyszín: Grál Ház, Budapest.
>>> Ha jönnél: Írj a gralhaz kukac gmail.com címünkre!

EgységMinták: a Test-Lélek-Szellem szintjén, személyiségben, a párkapcsolatban, a családban, a nemzetben, a Földön. Ezért dolgozunk az EMT alkalmak során. 
A legutóbbi EMT alkalmunk különösen erőteljes záró energia spiráljában a közösségeket gyógyítottuk. Közösségeket – mint a család, a csoportjaink, a nemzet és az emberiség. s ha körülnézel akkor ennek nagy szükségét látod…hiszen szétestek a családok, széthúznak a munkatársak, a csoportok klikkesednek, a vezetők és csoportjaik rivalizálnak, a nép szétesett, az emberiség ezernyi sebből vérzik az egymással vívott harcai miatt. A helyett, hogy kivül harcolnánk, belül gyógyítsuk meg mindazt, amit kívül látunk. Hisz minden, ami körénk rendeződött, az évmilliók alatt rendeződött körénk az előző életeink során, kapott generációs megerősítést és saját életterű “ismétlődő, visszatérő negatív megéléseket”.

Közös(s)-Ég

A közösségek terébe hívtuk az Egység Mintákat és a közösségekben meglévő sebeket kezdtük meg gyógyítani.Magunkban, magunkon keresztül a saját köreinkben. A saját “házunk táján sepergetünk” tehát 🙂

A spirál terében, szíveink egység körében szeretet örvényt hoztunk létre és a végtelen isteni szeretet energiáját horgonyoztuk le a közösség kollektív mintájába, saját köreink minta terébe a Közös Ég ősi jelentését:

Bár különböző földi ruhában járunk, látszólag más utakat járunk, valójában egy nagy egész részei vagyunk, a külvilágban pedig saját részeink néznek vissza ránk.

Az együtt megtapasztalt erőteljes energiák egy gyönyörű folyamatot indítottak el a Grál Házban és az oda járó más csoportok terében is. Megalapozták és felemelték a soron következő AranyAsszony első/másod évesekkel töltött hétvégi napjaink energiaterét. A teret áthatja azóta is a közösségi egység minta energiája, és a NEF-en is fürdőzünk benne:)
Együtt Egymásért
Megszületőben van a fizikaiban az a minőség, amiért a Grál Ház  létrejött: a Grál közösségek életmintája, az Együtt energiájában foganó, mindannyiunk lelkéből nyíló, lélekszövetségekre ráébredő LélekEgység tudatában átszőtt cselekvés.
Mi, akik a Grálban dolgozunk, kapjuk a beavatásokat, ahogy azok a csoportok is “átdolgozódnak”, akik a köreinkben vannak. Kívül és belül együtt gyógyítjuk a közösség mintázatát, hogy újra igaz lehessen az “együtt-egymásért” elv. 
Áldott napokat kívánok és hitet abban, hogy VAN értelme és létjogosultsága az álmaidnak, szívbéli vágyaidnak!

Szeretettel- élet szerelemmel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, TEK, NEF és EMT oktató

életmód-tanácsadó -és terapeuta

Személyiség Integrációs Tréner és SzInT oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!