Április 17-én választ kaphatsz az életed nagy miértjeire!

Április 17-én választ kaphatsz az életed nagy miértjeire!

SzInT: válasz és megOldás az életed nagy miértjeire!


Van még pár visszamondott hely az április 17-e, szombati Személyiség Integrációs Tréningre. Ha már kerülgeted a témát, akkor itt az alkalom, hogy eljöhess és megtaláld az életed miértjeire az okokat, és alkalmad legyen a hozzá kapcsolódó blokkokat, negatív programokat oldani!
Néhány példa, hogy mire kaphatsz választ jövő hét szombaton:

1. Miért nem engeded meg magadnak, hogy boldog légy?
2. Miért nincs elég önbizalmad?
3. Miért vannak még pénzügyi gondjaid?
4. Miért nem találod meg a megfelelő társat?
5. Miért küzdesz a párkapcsolatodban?
6. Miért nem élsz harmonikus szexuális életet?
7. Miért nem tudsz a munkádban előrelépni, sikereket és elismerést elérni?
8. Miért ütközöl ugyanazokba a falakba mindig?
9. Miért lépsz többedszerre ‘ugyanabba’ a problémakörbe?

Gyere el, és tudd meg a miérteket! Tudd meg az okát és hagyd, hogy a módszerek megdolgozzanak, kioldják belőled mindazt, ami akadályozza a boldogságodat, jól-létedet!
A tréningen egy általad megnevezett problémán dolgozol saját “állítás” kapcsán, de általában több nehéz terület oldódik mások “állításai”-ban való részvételed kapcsán. A módszer lényege, hogy

A Személyiség Integrációs Tréning nagy kaliberű módszer előnyeit egyesíti: a kineziológiát, a családállítást és a pszichodrámát. Az önfeltáró, blokkoldó és személyiségfejlesztő módszerről , rólam és a résztvevői véleményekről itt olvashatsz bővebben:  Mi a Személyiség Integrációs Tréning?>>>
A tréning díja 14 000Ft, de ha már voltál SzInT-en korábban, vagy más programomon, akkor a Női Önmegvalósítás Kincsestár törzsvevőjeként 2 000Ft kedvezményt kapsz, így csak 12 000Ft-ba fog kerülni a részvétel.
Ha tudod, hogy ott lenne a helyed, de anyagi gondjaid vannak, akkor is írj nekem, hogy találhassunk mindkettőnk számára jó megoldást!
Teendőd, ha szeretnél jönni:
Töltsd ki gyorsan ezt az űrlapot és küldöm az információkat:

Kereszt Neved:*
Az E-mail címed:*
Vezeték Neved:*
Telefonszámod (csak szervezéshez):
Mi a fő témád, problémád, amire megoldást keresel?*


Kiegészítés a korrektség kedvéért:

Nem kell hinni semmiben, csak engedni kell, hogy megmutassa a problémád szövevényes térképét a módszer. Nyilván nem fogsz minden nagy kérdésedre egy alkalommal válaszolni, ellenben egy kérdéskört fel tudsz térképezni a mélyen fekvő okig és azt képes is vagy oldani. A SzInT okfeltáró és egyben terápiás módszer, melyet a kineziológia, a családállítás és a pszichodramatikus elemek valóban képesek biztosítani! Ezzel együtt olyan szinten fogsz tudni oldást találni a problémádra, amilyen szinten készen állsz a változásra és a “gyógyulásra”. Adott esetekben, mélyebb traumáknál a gyógyulási folyamathoz szükség van “utómunkára” is pl. egyéni kineziológia vagy akár a SzInT egyéni terápiája, esetleg további módszerek segítségével, melyeket akár velem, akár szakértő kollégák bevonásával tudsz folytatni! Általánosságban elmondható, hogy 3-5 alkalom szükséges egy mélyebb problémakör oldására.  A feltérképezés már az első alkalommal megmutatja a kapcsolat -és hozzáállásrendszered az adott ügyre vetítve, ezáltal lehetőséget adva a blokkok és beakadások oldására. Tehát bármennyire is hatékony módszerről van szó, a SzInT sem csodamódszer, komolyan kell venni és aktív részvételt igényel az eredményhez.

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és megoldhatjuk életed gondjait!
Pozsgai Nikoletta
személyiség integrációs tréner, kineziológus
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!