A mi istennőnk Boldog Asszony – miért sanyarú a sorsunk hát?

A mi istennőnk Boldog Asszony – miért sanyarú a sorsunk hát?

Készülök a péntek esti “Boldog Asszony Vagyok” című előadásra és a szívbéli örömre nyitó Szakrális Nőiség megélését segítő szertartásra, s közben azon gondolkodtam, hogyan felejthette el ez a nép a boldogságot, s az örömöt.Hogyan váltunk elkülönültté, összeesküvés elméletekkel pszichózisban tarthatóvá és egyáltalán szűkség állapotban és félelemben tartottá…mindezeknek köszönhetően pedig kiszolgáltatottá és keserűvé.
A magyar ember Lelke valójában NEM keserű, és nem is borúlátó!
A magyarság istennője Boldog Asszony…ki nem a szenvedéseiben boldogult meg, bár erről is lenne mit írni…hanem azt az őseredeti boldogságot és örömet képviseli, ami ALAPTERMÉSZETÜNK!
De hogy lehet egy ország újra boldog, ha a nők benne nem boldogok?
Hogy választhattak  szét saját őseredeti hitünktől és BoldogAsszonyunktól? Hogy léphetünk vissza oda?
S ha egy nő nem boldog, hallgass a neve és tanult tehetetlenségében vegetál vagy éppenséggel amazonként férfiakat meghazudtoló módon harcol a megélhetésért, karrierért, akkor hogy lehetne boldog a tőle születő fiú, s a felnövekvő új generáció?
Vissza kell lépnünk az alaptermészetünket alkotó SAJÁT és ÖNAZONOS BOLDOGSÁGTUDATUNKBA!

Az új nő lényében összekapcsolódhat a régi korok szakrális nőiségükben megtisztelt és megbecsült felmenőivel. Az új nő már lehet teljes nő…megélheti nőiségének fizikai, lelki-érzelmi, szellemi-spirituális részeit EGÉSZében. Az új nő képes önmagát összerendezve a világot átfordítani és a legmagasabb rendű teljességbe szülni, valóban Boldog Asszonnyá válni!

Ennek megannyi módja és útja van, de van közöttük egy, melyet mindezen felismerések során és a megtapasztalt út alapján ajánlok Neked is:
Az AranyAsszony útja
Ha szeretnéd mindezekről bővebben hallani, valóban és belülről újra minderre ráérezni és ezáltal önmagadban is ráébredni szent nőiségedre és megérteni a Földön elfoglalt, egyedülálló és fontos szerepedet, akkor várlak szeretettel e hét péntek este:

Boldog Asszony Vagyok! címmel

2013. november 22. 18-21:30, Budapest Grál Ház

  • Előadás a boldogságról női szemmel, a szakrális nőiség először boldogulásba majd boldogságba vivő útjáról
  • Meditáció és szertartás mely a női minőségeinken és női erőink segítségével érkeztet a szív kinyílásában születő boldog női életbe, a női boldogságba, a boldog asszonyságba.

Részvételi díj:

>>>Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

S mivel ez az AranyAsszony iskola első évfolyamának első estéje is,rálátást kaphatsz a Boldog Asszony tudatba vezető személyiség és nőiségfejlesztő útra, mely alapvető az első év során.
Hiszen az AranyAsszonnyá válás első lépése, hogy önmagad kiszabadítsd a múltak börtönéből, szíved és lelked meggyógyítsd és átemeld a szívbéli örömbe, megbékélésbe és lelki egyensúlyba érkezz; azaz, hogy felszabadíts magad és önazonos, Boldog Nővé válhass!
Ezért mély és átfogó belső utat járnak be a Női Teljesség Útja nevű első éves folyamatban a résztvevők. Mely akkor is nyitott, ha még nem tudod eldönteni, hogy akarsz-e tovább lépni a segítő foglalkozások valamelyikébe
A Női Teljesség útján az évkör ritmusával és a női teljesség egy-egy szirmával ismertet meg, ilyen értelemben hozzásegít a női minőségeid megismeréséhez és önmagadon belüli megébresztéséhez, felerősítéséhez és belső ünnepléséhez.
>>>  Önmagában elvégezve is teljes egészet képez!
Olvasd el az AranyAsszony Iskola részletes leírást itt>>>
Kívánom, hogy megélhesd újra Nőiségedben rejlő erőt és kibonthasd női teljességed virágát!

Szeretettel -és élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
Kineziológus, TEK , NEF, SzInT Oktató
Szinkron terapeuta-tréner
Az AranyAsszony Iskola szülőanyja és vezetője

Megosztás Facebookon

“A mi istennőnk Boldog Asszony – miért sanyarú a sorsunk hát?” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Kedves Nikoletta! Nagyon szép és mély dolgokról írsz, minden tiszteletem.Magam is valami hasonló úton járok-de azt érzem , hogy nem könnyű.szeretném megkérdezni a véleményedet, hogy a fent leírtak tükrében mit gondolsz a gyermekekről-nevelésükről?Az óvodáról-annak a fényében, hogy tudjuk, hogy a gyermeknek 7 éves korig az anyja mellett a helye.Nekem ez sok dilemmát okoz, és jó lenne megbeszélni hasonló szemléletű emberekkel.
    Köszönöm
    Tessza

    Válasz

Szólj hozzá!