2013 – Tavaszi szelei a nőiségedben – Vénusz és Hold év hatásai Rád

2013 – Tavaszi szelei a nőiségedben – Vénusz és Hold év hatásai Rád
papnői én

E hét péntekjén ismét Nők Napját ünneplünk. Ünnepeljük hát valóban nőiségünket, a női teljességben rejlő csodákat és erőforrásokat, magát a női teremtő erőt.  

A női teremtő erőnek szenteltem ezt az estét, s eljött az ideje, hogy beszéljek a női teljesség ez évben megnyilvánuló és újra ébredő minőségeiről:

Minden nőben a lét teljessége ünnepel. Ünnepli az állandó változás csodáját, az anyagba teremtés lehetőségét, a növekedést és a bőségbe áramlást. Az Örök Nő örökké nő és mindig van még ki nem nyitott szirma. Örökké nyíló sziromzatú virága a teljességnek.

2013 – Vénuszi és egyben Hold év is

Ez röviden azt jelenti, hogy minden, amit a nőiség jelképez – s vele az isteni női energia árad és teljesedik ki minden nőben. Ez folyamatos beavatást jelent a női teljességbe az év során, ezért bizonyos értelemben állandó változásban leszünk mindannyian. 

 • Mit jelent a Vénusz és a Hold minősége a női életszakaszok nyomán?
 • Mi a titokzatos két további minőség, amiről évezredek óta nem beszélnek – mert félnek valódi erejétől, s a nőiség maga is elfeledte?
 • Milyen életterületeiden várhatsz változásokat – különösen a jövő hétfői Marsikus Újhold utáni időszakban? Ez a tavasz valóban új vizeket áraszt majd!

Mindezekről szó lesz a pénteki előadásban

személyes

vagy

távoktató formában is:

A Női Kiteljesedés Útja, s vele nőiségünk virágzásának életciklusainkon átívelő, folyamatos kibontakozásban lévő története. Az előadás után egy közös meditációs szertartással folytatjuk, mely a női teljességedbe, a Női Teremtő Erőd ébredésébe vezet.

A Női Kiteljesedés Útja

Fókuszban a Női Teremtő Erőink

A Női Élet állomásai, beavatásai, a női teremtő erők ébredése a női misztériumok sorában. Előadás, Női Teljességbe érkeztető Meditáció és Női Teremtő Erőbe szentelő méh-szertartás.

2013. március 8-án este, 18:30-21:30 között

A program Női Teremtő Erőkről szóló előadása után személyiségfejlesztő gyakorlatok várnak rád, majd az este csúcspontjaként dinamikus meditációval folytatjuk és megosztókörrel zárjuk a Női Ünnepnapunk estéjét:)

A program célja, hogy segítsen számodra a nőiségeddel és a női erőddel jó viszonyba kerülni, nőiségedet a maga szentségében látni, női erődet újraélesztve vonzerődet (minden értelmében) felébreszteni, testileg-lelkileg örömben, az Örök Női Értékeiddel élni tudni!
Az est szertartásának fontos eleme: MÉH-Szentelés
A női teremtő erőnk alapja a méhünk, melyet megismerve, erejébe visszaengedve, újra felépítve s megbecsülve ismét női erőforrásaink birtokába kerülünk.
Érdemes eljönnöd, ha szeretnél:

 1. nőiséged titkaiba bepillantást nyerni,
 2. a testeddel meghitt kapcsolatba kerülni
 3. erőforrásaiddal újra kapcsolódni és
 4. női vonzerődet felébreszteni
 5. női teremtő erődet érteni és megélni vágyod
 6. ha kiváncsi vagy miben szolgálja ez az év a nőiségedben való kibontakozást (Vénusz és a Hold éve egyben!)

Az est részvételi díja: 3 500Ft, melyet a helyszínen kell majd rendezni. Távoktatásban: 3500Ft, hangfelvételben kísérő anyagokkal egy zárt oldalon olvasható-hallgatható, s onnan letölthető formában.

Árkedvezmény:

 • Az AranyAsszony Iskola résztvevőinek, a NEF tanfolyamjaim korábbi és jelenlegi résztvevőinek: 2500Ft.
 • Hírlevél olvasóimnak: 3000Ft.

A program helyszíne: Budapest, VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.

Várlak szeretettel a Női Teljesség Női Teremtő Erőknek szentelt csodálatos esténken!

  Légy áldott a nőiségedben!
…és, ha férfi olvasóm vagy és szívesen ajándékoznád e programot NőTársadnak, írj bátran!
***
Szívesen megismertetlek a nőiségedben rejlő energiaforrásokkal, teremtő erőd kiapadhatatlan voltával,
, s leszek vezetőd- társad a nőiséged kibontakoztatásában.
Teljes, örömteli életet kívánok  Neked!
 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!