Mikor jön el a változás? – Múlt+jelen egy jobb jövőért

Mikor jön el a változás? – Múlt+jelen egy jobb jövőért

Nap mint nap újra teremted magad, a gondolataiddal-érzelmi állapotaiddal és cselekedeteiddel előirányozva a holnap történéseit. Te írod a sorsod forgatókönyvét, miért ne írnál akkor egy boldogabbat, teljesebbet magadnak?
***
Sokszor olvastál, hallottál már a gondolat teremtő erejéről és talán próbáltál már pozitív megerősítő mondatokat (pozitív állítások, pl. “Bőségben élek”, “Egészséges vagyok”, “harmonikus párkapcsolatban élek”) használni, mondogatni. De hiába mondogatunk pozitív mondatokat, ha azok nem igazak. Egyszerűen érezzük és a tudatalattink is tiltakozik ellenük. Belső ellenállás lép fel és abba hagyjuk a mondatok mondogatását, és talán reményvesztetten, egy újabb csalódással lépünk tovább egy szomorú hétköznapi napon.
De nem kell, hogy így legyen és nem is szabad feladnod. Inkább jobb, ha tudod, hogy a pozitív gondolkodás, s vele a pozitív mondatok mind segítőtársaink, eszközeink önmagunk és sorsunk újjáteremtésében.
Múlt + Jelen egy jobb Jövőért

De csak akkor hatnak valóban, ha megismered a negatív gondolataid, érzéseid alap okait és meggyógyítod a mögöttük rejlő, múltban keletkezett sebet, hiányt. S meg is teszed a szükséges lépéseket a jelenben. Ezek így együtt hozhatják el a változásokat!

Eredményt akkor tudunk elérni és akkor jön el a pozitív változás az életünkben, ha minden szinten készek vagyunk rá. Ezért mind a fizikai, mind az érzelmi, mind a mentális és a spirituális szinten be kell következnie változásoknak, el kell jönnie egyfajta bölcs megértésnek és a múltból való továbblépés lehetőségének. Ez egy folyamat, melyben sok eszköz áll rendelkezésünkre!
A változás egyik mércéje lehet a pénzviszonyaid változása
A pénz és bőség témaköre legalább egy olyan terület, ahol konkrétan és mérhetően érkeznek el a változások és azonnal visszajelzést kaphatunk arra, hogy hol tartunk, hányadán állunk.
A 8-as energiája a bőségé

A július 23-i hétfő, ismét 10 milliószoros nap lesz és a 8-as energiájában a bőség napja. Rendkívül alkalmas nap ezért a pénz/bőség blokkok feloldására, a régi minták elengedésére és helyettük az új minták beépítésére.
Ezért erre a napra szervezem A Pénz Boldogít! programokat, melyek mind a négy fejlődési szintet – fizikai, érzelmi, mentális, spirituális – megdolgoztató elemekből épülnek fel:

  • A Pénz/Bőség Szinkron tréning (9:00-17:00 óra) célja, hogy felismerd a pénzzel kapcsolatos blokkjaid, s helyettük új mintákat ismerhess meg és gyakorolhass be. Erre már nem lehet jelentkezni, betelt.
  • A Pénz Boldogít! előadás (18:30-20:00) célja, hogy értsd mivel és hogyan akadályozod magad a bőség megélésében, ismerd fel hogyan léphetsz új utakra és átlásd milyen gyakorlati és konkrét lépésekre van szükséged az anyagi biztonsághoz, majd az anyagi függetlenséghez vezető úton. Erre még 2 fő tud jelentkezni!
  • Pénz vonzó /Bőség Teremtő meditáció (20:30-21:30), melynek lényege, hogy sejtszinten átrezgessen a bőség, a mindig VAN természetes állapotába, oldva azokat a legmélyebben fekvő, személyiségünket meghatározó, gyakran magzati korban már kialakult hiányérzeteket, szűkség állapotokból kialakult félelmeket, bizonytalanságokat és hitvesztést. Erre még 3 fő tud jelentkezni!

 
 
 

A program helyszíne:

Bp. VII., Erzsébet krt. 58. I. em. 4.

Előzetes bejelentkezés a noionmegvalositas kukac gmail.com címre írott levélben, vagy a +70-336-35-29-es telefonszámra írott sms-ben!

A pénzre meditálni önmagában nem elegendő
A Pénz Boldogít napon 4 szinten dolgozunk, mert bár 10 milliószoros nap lesz, csupán a pénzre/bőségre meditálni mégsem elegendő a változáshoz!
Ismerni kell a pénz természetét és tudni hogy működik a mai világban, ismerni hogyan tudod megteremteni és hogy milyen stratégiákkal tudsz tovább lépni. A napi 8 óra fix-szel ez nehezen sikerülhet.
Új mintákat, új pénzteremtési eszközöket, új stratégiákat kell megismernünk és gyakran új készségeket kell elsajátítsunk, és akkor még ehhez hozzá jön, hogy meg is kell szoknunk a jót és el is kell higgyük, hogy az tartósan fennmaradhat az életünkben!
Mindezekben egyszerre fejlődhetsz a július 23-a, hétfői 10 milliószoros teremtő erejű napon tesszük, kihasználva a pozitív teremtő energiákat, a Föld szerte pozitív rezgéshullámokon meditáló kollektív energiákat és a saját csoportenergiánkat!
***

Az előadás és a meditáció hangfelvételben, távoktatási program keretében megrendelhetők 3000Ft-os áron. A noionmegvalositas kukac gmail.com címre írott levélben kérheted!

 
Találkozzunk személyesen is, ezen a bőség-teremtő napon! A Pénz Boldogít! nap bármelyik programján való részvételhez küldj e-mailt a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!
Örömteli életet, bőséget kívánok Neked!

Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!