Új Kutatás: Párkapcsolatok Válságban – Kiútkeresés

Új Kutatás: Párkapcsolatok Válságban – Kiútkeresés
esküvő, házasság

A párkapcsolatok válságban vannak, a régi minták nem működnek, megfojtanak. Férfi és nő felszabadulást keres – a napi hajsza, stressz és a szürke rutinok alól ugyanúgy, ahogy az előző évszázadok szerelemhez, valódi intimitáshoz kötődő szégyene és bűntudata alól. Kitágult a világ, valóban minden lehetséges? Szerelmi útkeresések, felfokozott szabadságvágy, élmények hajszolása, titkolózások, bűntudat vagy épp elfojtások, megfelelések, megkeseredések. Szerető kapcsolatok, párhuzamos kapcsolatok, poliamoristák, homoszexualitás, transzszexualitás; nyitott házasságok, szingli életmód, mozaik családok. Helyzetkép ma. Mai kapcsolati útkeresés. Szabadság kereséseink a szerelem és párkapcsolat útvesztőiben.
Az elindított internetes kutatás előzménye több éves klins praxis tapasztalata, egyéni interjúi.
A Párkapcsolati Válságok- kiútkeresés című kérdőívet itt tudod kitölteni>>>
——————————————————————————-
A kérdőív kitöltésének határideje: február 22 . éjfél.
——————————————————————————-
A kutatás ezen a napon zárul, utána kezdődik meg a kapott eredmények feldolgozása, kiértékelése, összegzése.  A kutatás eredményét közzéteszem, hogy mindannyiunk hasznára válhasson.

AJÁNDÉK:
Köszönöm munkádat, az ide szánt perceket. Idődet, segítő szándékodat a Párkapcsolati Útvesztők és Kiutak című feltáró, és egyben megoldásokat is kereső hanganyaggal köszönöm meg!

A kitöltő személye maradhat anoním, az e-mail cím megadása választásod szerinti, de az Ajándék elküldéséhez  szükségem lesz rá!

 Megadásával nem élek vissza, adataidat titkosként kezelem. Lásd Adatvédelmi nyilatkozat.

Az életkor, nem, adatok megadása sehol sem kötelező, de nyilván statisztikailag hasznos információ az eredmények összevonásakor, kiértékelhetősége végett. Ebben találd meg a számodra megfelelő középutat.

A kérdőívet 18 éven felülieknek állítottam össze. Ha nem múltál még el 18 éves, zárd be ezt az oldalt.


Köszönettel!


Pozsgai Nikoletta
tréner-tanácsadó-terapeuta
önmegvalósítás specialista
önfejlesztő könyv író
noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu
www.szemelyisegintegracio.hu

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!