Szerelem-SzerElem: mikor jön, meddig marad?

Szerelem-SzerElem: mikor jön, meddig marad?

Nemrég ismét VNTV felvételre mentem, s ismét két riport készült, ez alkalommal a szerelem témájában. Az elsőben a Szerelem-Párkapcsolat témájában, a másodikban a Szer-Elem mint szakrális élet-elem témában beszélgettünk Jakab Istvánnal. A felvételek május elején várhatóak:)
Elemi kérdéskörök
A pénz után a leggyakoribb kérdéseket a szerelem-párkapcsolat terén kapom, s a “mikor jön, mit kell tennünk, hogy maradjon; s ha elmúlt mit tehetünk, hogy ne fájjon annyira” témák állandó kérdéskörök a párkapcsolati kineziológia oldások során. Nem véletlenül. A szerelem és szeretet állapotai, megléte s elvesztése állandó emberi probléma. Társas lények vagyunk, s legtermészetesebb, legalapvetőbb vágyunk a szeretet és a szeretettség érzése.
A szerelem életérzése a legteljesebb, örömteli egységállapotba emel bennünket – nem csoda, hogy vágyunk rá és állandóan abban vágyunk lenni. A hormonok tánca kapcsán azonban rabjává is válhatunk, birtokolni akarhatjuk társunkat -az remélve, hogy az érzés így megmaradhat.  De amihez ragaszkodunk az mindig menni vágyik.
S ha egyszer elmúlni látszik, valóban a poklokat élhetjük meg –s minél többször veszítjük el a szeretett személyt, a szeretettséget magát, annál mélyebb nyomokat hagy lelkünkön. De van út vissza a szerelembe, a szeretettségbe vetett hitbe – méghozzá úgy ha önmagunkat és múltunk kapcsolatait gyógyítjuk meg. Így felszabadítjuk magunkat a boldogság életérzésére, mely így már nem fog másoktól függeni! Így a szerelem-szeretet valódi felszabadulás érzést hoz és állandóan velünk maradhat.

Sokan egyenlőségjelet tesznek a szerelem és a boldogság közé. A boldogság azonban olyan állapot, aminek magunkon belül kell kifejlődnie, s ami nem függhet egy másik személytől. A szeretet legegészségesebb fajtája az, amikor magunkkal meg vagyunk elégedve, és így a szeretetünk valaki másra való kiterjesztése már teljesen önzetlen.

A szer-elem beavatásáról, az egység-élménybe emelkedésről és arról szólok majd a május 1-jei Szer-Elem Esten, hogy hogyan építhetjük fel önmagunkban – akár egyedül is! – ezt a valóban mesés életérzést. Az előadás után szert tartunk, ezúttal a legfontosabb lételem és transzformációs elem a SzerElem témájában.
Gyere, s gyakoroljuk együtt a szer-elembe, egység állapotba való emelkedést! Várlak szeretettel:

A SzerElem a LétEleme(m)! c. est

2013. május 1. 19:00-22:00 Budapesten

Témák:

  • Hogyan lehet megérkezni az el nem múló szerelembe?
  • Hogyan és miért tárul fel pont a szerelemben önmagad és társad valódi lénye?
  • Hogyan emelkedj fel és emeld fel társad újra és újra a szerelembe?
  • Miért a legfontosabb elem a szer eleme?
  • Hogyan lesz élettel teli az életed?

“Ami fent az Isten, az lent a SzerElem” Müller Péter

Részvételi díj: 3500Ft, Távoktatásban: 3500Ft
Helyszín: Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.

Bővebben: május 1. szerda esti SzerElem Est: előadás és szer>>>


Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!