Kapcsolati Egység Minta Teremtő Alkalom

Kapcsolati Egység Minta Teremtő Alkalom
Férfi és Nő, Szerelem, Unio Mystica, Egység Minta Teremtés
új szövetség: férfi és nő közöttSzőjük tovább az egység mintákat, ezúttal a kapcsolódási-kapcsolati mintáink terén, s május lévén elsősorban párkapcsolat-szerelem témában:
Új Kapcsolati Egység Minta Teremtő Alkalom
 
Május 2-dikán, pénteken találkozunk, s 18:00-kb.21:00 óra között Budapesten, a Grál Házban.
 

Régóta tudjuk, hogy társas lények vagyunk. A kapcsolódási képességünk és kapcsolataink minősége életminőséget határoz meg. Kapcsolati tőkénk munkalehetőséget, előrejutást hozhat nekünk. Kapcsolatok hiányában pedig izolálódunk, elidegenedünk a világtól, a magány gyakran negatív életérzései törhetnek ránk. S minél idősebb valaki, ez annál negatívabban befolyásolja fizikai és pszichés egészségi állapotát.

Minél jobb minőségű kapcsolatokban vagyunk, annál erősebben működik az immunrendszerünk és annál jobb a közérzetünk. Kutatók egyenesen úgy találták, hogy minél jobbak a kapcsolati megéléseink, annál boldogabbak vagyunk.

Ugyanakkor a kapcsolati megéléseink képezik a legkomplexebb mintát a személyiségünkben. Hatnak rá a kollektív nemi minták és szerepek, a társadalmi elvárások, melyek mélyen belénk vannak ivódva az epigenetikai átörökítődés révén és be is vannak betonozva a gyermekkorunkban látottak-tapasztaltak miatt. Bevésődtek a jó és a rossz női, férfi minták és ezekkel együtt beégtek a kapcsolati minták is.

A rossz kapcsolatok és különösen az alacsony rezgésszintű párkapcsolati megélések rombolják a személyiséget, rontják az immunrendszer működőképességét és a negatív közérzet mellett a társkapcsolatra is tartósan rányomják a bélyegüket. Az édes, szerelmes együttlétekből szürke hétköznapok, és sajnos gyakran ragadós, lehúzó rémálmok válhatnak. Pont azért, mert az érzelmi kapcsolatokban aktiváljuk egymás “piros gombjait”; s a görbe tükörben látottak még fájóbban ütnek bennünket arcul.

…és igen, fel kell ismerjük a nyomógombjainkat, s inaktiválnunk kell őket…mi több, pont a “csatatéren” kell a legjózanabbnak lennünk és mégis, minden ellenére megtartanunk a szív-teret. Van tehát mit tennünk azért, hogy a kapcsolataink, ezeken belül a társkapcsolatok és párkapcsolatok – és alapvetően a kapcsolódási képességünk – meggyógyulhasson.

A jó hírek mindezekkel kapcsolatban, hogy bármilyen is a jelenlegi helyzet:

A kapcsolódási képességünket alakíthatjuk, változtathatjuk. Nyitottabbá válhatunk, a kapcsolatainkat megtanulhatjuk másként alakítani, azokban másként jelen lenni; az adódó konfliktusokat valóban kezelni – az azokból való menekülés vagy a benne maradószenvedés helyett.

Ehhez a jelen-lét és középpont megőrzése mellett, nyitottnak és szeretet-késznek kell maradnunk; s fontos, hogy folyamatosan kommunikáljuk azt, ami bennünk zajlik.

A megoldókulcs a szerelemben nyílik fel, mely beavatás az Isteni létállapotunkba, s megtanít társunkat az Isteni szemével látni, s őt magát a hétköznapi valóságából “felemelni”. 

Ahogy Osho mondja:  “Amikor azt mondod egy nőnek vagy egy férfinak: “Szeretlek”, egyszerűen azt mondod, hogy: “A tested nem téveszthet meg. Látlak. A tested megöregedhet, de én látlak testetlen valódban. Látom legbensőbb magodat, a magot, amely isteni.” (Osho)

Az Egységbe Visszaemelő látásmódról és kommunikációról lesz szó elsősorban május 2-dikai következő Egység Minta Teremtő alkalmunk során. A kommunikációs gyakorlatok mellett egy olyan fájdalom-minta átíró gyakorlatot is végzünk/tanulhattok meg, mely segít meghívni az Istenit az éppen zajló konfliktusba, vagy éppen megrekedt/elhidegül kapcsolati állapotba.  Közben megtanuljuk a szív erejével átlényegíteni a szenvedést okozó, vagy abban megrekedt énrészeinket. Az estét ismét szertartás zárja, mely az élet-szerelem állapotába érkeztet, mellyel az öröm választása mellett felkészítjük önmagunkat egy jobb, magasabb minőségű pár/társkapcsolat megélésére.

Az este a kapcsolódási mintáinkat emeli az egységbe, tehát nem csak a párkapcsolati mintákat, bár elsősorban azokat helyezzük előtérbe – lévén május 1-ről 2-re virradó éjjel, belépünk a Szerető energiaminőségébe, mely az évköri belépési pontján erőteljes transzformatív erővel érkezik idén.

Szépséges egységbe emelő estére készülünk tehát ismét!

Mint korábban E.M.T. alkalmon részt vevő írok most neked, s kérlek, ha szeretnél jönni jelezd számomra válasz mailben. 

A részvételi díj: 4500Ft 

 >>>Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

Szeretettel és élet-szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta / Nikol
kineziológus, TEK Oktató
életmód tanácsadó és terapeuta
Szinkron Coach és  SzInT tréner
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!