AranyFérfi Születik: hogyan segíthetjük mi nők?

AranyFérfi Születik: hogyan segíthetjük mi nők?
Férfi és Nő, Szerelem, Unio Mystica, Egység Minta Teremtés
új szövetség: férfi és nő között

AranyFérfi Születik

– avagy férfiak a kiteljesedés útján – 

2014. december 21. vasárnap 18:00-22:00

Előadás * Gyakorlatok * Szertartás
FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK EGYARÁNT NYITOTT ÉS AJÁNLOTT PROGRAM!
 
December 21-dikén, vasérnap találkozunk, s 18:00-22:00 óra között. Az országos Fény-szer-láncba mi az AranyAsszony iskola asszonyaival az isteni női energiakör mellé az isteni férfi és ennek földi megnyilvánulása az Aranyférfi energiájának meghívásával veszünk részt, s ebbe hívunk Téged is!
A Grál Házban találkozunk, melyet Márfy Gabriella legújabb, kifejezetten a Férfi Teljesség Útját bemutató festményei kísérnek majd!
Az előadást tartja: Pozsgai Nikoletta, a szertartást szövik: az aranyasszony iskola leányai/asszonyai.
 
I. rész Az előadás témái: 
  • a férfi és a női teljesség útja
  • férfi és a női életciklusok párhuzamos egymásra hatása
  • hogyan éljünk úgy párunkkal, hogy megértéssel és támogatólag lehessünk az ő fejlődése iránt?
  • az asszonyok dolga felemelni a férfit? Miben és mennyiben igaz ez? hogyan valósítható meg? 
  • ki miben emelheti a másik nemet? Mi a férfi és a mi a nő dolga, létfeladata?
  • az aranykort teremtő Új Nő és Új Férfi mintája
  • férfit AranyFérfivá szerető AranyAsszonyok

II. rész Kapcsolati Egység Teremtő  Gyakorlatok:

Az előadás után személyiségfejlesztő, mintaváltást segítő gyakorlatokkal folyatjuk.

A gyakorlatokhoz elöljáróban:

Régóta tudjuk, hogy társas lények vagyunk. Férfi és Nő nem lehet maradéktalanul boldog, ha egyedül él; s akkor sem, ha párjával rossz kapcsolati körülmények között, egymást lehúzó, leépítő energiában él. A kapcsolódási képességünk és kapcsolataink “vezetésének” minősége életminőséget határoz meg. Kapcsolati tőkénk munkalehetőséget, előrejutást hozhat nekünk. Kapcsolatok hiányában pedig izolálódunk, elidegenedünk a világtól, a magány gyakran negatív életérzései törhetnek ránk. S minél idősebb valaki, ez annál negatívabban befolyásolja fizikai és pszichés egészségi állapotát.

Minél jobb minőségű kapcsolatokban vagyunk, annál erősebben működik az immunrendszerünk és annál jobb a közérzetünk. Kutatók egyenesen úgy találták, hogy minél jobbak a kapcsolati megéléseink, annál boldogabbak vagyunk.

Ugyanakkor a kapcsolati megéléseink képezik a legkomplexebb mintát a személyiségünkben. Hatnak rá a kollektív nemi minták és szerepek, a társadalmi elvárások, melyek mélyen belénk vannak ivódva az epigenetikai átörökítődés révén és be is vannak betonozva a gyermekkorunkban látottak-tapasztaltak miatt. Bevésődtek a jó és a rossz női, férfi minták és ezekkel együtt beégtek a kapcsolati minták is.

A rossz kapcsolatok és különösen az alacsony rezgésszintű párkapcsolati megélések rombolják a személyiséget, rontják az immunrendszer működőképességét és a negatív közérzet mellett a társkapcsolatra is tartósan rányomják a bélyegüket. Az édes, szerelmes együttlétekből szürke hétköznapok, és sajnos gyakran ragadós, lehúzó rémálmok válhatnak. Pont azért, mert az érzelmi kapcsolatokban aktiváljuk egymás “piros gombjait”; s a görbe tükörben látottak még fájóbban ütnek bennünket arcul.

…és igen, fel kell ismerjük a nyomógombjainkat, s inaktiválnunk kell őket…mi több, pont a “csatatéren” kell a legjózanabbnak lennünk és mégis, minden ellenére megtartanunk a szív-teret. Van tehát mit tennünk azért, hogy a kapcsolataink, ezeken belül a társkapcsolatok és párkapcsolatok – és alapvetően a kapcsolódási képességünk – meggyógyulhasson.

A jó hírek mindezekkel kapcsolatban, hogy bármilyen is a jelenlegi helyzet:

A kapcsolódási képességünket alakíthatjuk, változtathatjuk. Nyitottabbá válhatunk, a kapcsolatainkat megtanulhatjuk másként alakítani, azokban másként jelen lenni; az adódó konfliktusokat valóban kezelni – az azokból való menekülés vagy a benne maradószenvedés helyett.

Ehhez a jelen-lét és középpont megőrzése mellett, nyitottnak és szeretet-késznek kell maradnunk; s fontos, hogy folyamatosan kommunikáljuk azt, ami bennünk zajlik.

A megoldókulcs a szerelemben nyílik fel, mely beavatás az Isteni létállapotunkba, s megtanít társunkat az Isteni szemével látni, s őt magát a hétköznapi valóságából “felemelni”. 

Ahogy Osho mondja:  “Amikor azt mondod egy nőnek vagy egy férfinak: “Szeretlek”, egyszerűen azt mondod, hogy: “A tested nem téveszthet meg. Látlak. A tested megöregedhet, de én látlak testetlen valódban. Látom legbensőbb magodat, a magot, amely isteni.” (Osho)

Az Egységbe Visszaemelő látásmódról és kommunikációról lesz szó a december 21-dikei AranyFérfi c. esti program gyakorlatokat tartalmazó második részében.  A kommunikációs gyakorlatok mellett egy olyan fájdalom-minta átíró gyakorlatot is végzünk/tanulhattok meg, mely segít meghívni az Istenit az éppen zajló konfliktusba, vagy éppen megrekedt/elhidegül kapcsolati állapotba.  Közben megtanuljuk a szív erejével átlényegíteni a szenvedést okozó, vagy abban megrekedt énrészeinket. Az estét ismét szertartás zárja, mely az élet-szerelem állapotába érkeztet, mellyel az öröm választása mellett felkészítjük önmagunkat egy jobb, magasabb minőségű pár/társkapcsolat megélésére.

III. Szertartás

A szertartás során életrehívott Aranykori energia-térben gyógyulhat a bizalom férfi és női között, s megszülethet egy új, szeretettel-szerelemmel teli egymásra csodálkozás, melyben valóban kiteljesedhet a nő és a férfi is. Egymás mellett.

Ez a szépségesnek és felemelőnek ígérkező este a FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTTI kapcsolódási mintáinkat emeli az egységbe, hogy valóban nekiindulhassunk megteremteni a kapcsolati/párkapcsolati egységet, az ÚJ NŐI ÉS AZ ÚJ FÉRFI MINTÁKAT, az aranykori új szövetséget. 

Szépséges egységbe emelő estére készülünk tehát ismét!

A részvételi díj: 3500Ft

Kedvezmény:  december 1-jéig lefoglalva és befizetve a részvételi díjad csak 2500Ft!

 >>>Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

Szeretettel és élet-szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta / Nikol
kineziológus, TEK Oktató
életmód tanácsadó és terapeuta
Szinkron Coach és  SzInT tréner
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!